Şimdi Ara

Gelecek Belediye Yerel Seçimlerinde İstanbul Ve Ankara, Akpartiye Geçebilirmi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
1.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Mansur Yavaş Cumhurbaşkanı adayı olup seçilemezse bile Belediye Başkanlığına dönebiliyor. Bu benim yorumum değil. Daha önce hukukçular böyle yorumladı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tarafsız yorum yazdım diyorsunuz ama imamoglunun iki hatasını hemen yapıştırıyorsunuz. Peki akp nin yanlışları sizin için birşey ifade etmiyor mu. Her yeni açıklanan pakette hep belli sermaye kesimi imtiyaz ve teşvikleri sürekli alırken ezilen fakirlesen, ötekilistirilen halk, işçi ve esnaf grubu nu neden goremiyorsunuz. Gönlümden geçen şudur ki inşallah bu son iktidarları olur.

• İmamoğlu na oy veren herkes bin pişman. Chape bir daha oy vermem, verdirmem diyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chebu

imamoğlunun ne olduğunu kendi seçmeni de gördü. muhtar bile olamaz bundan sonra.
    Geçmişte biri vardı,muhtar olamaz diolardı,kim acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Ibrahim Akca

İmamoğlu na oy veren herkes bin pişman. Chape bir daha oy vermem, verdirmem diyorlar.
    Yalancıyı silsinler,silgi ile

Aaaaa bu bizim teyyo ibraaam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WILDBOYS -- 20 Mart 2020; 2:10:16 >
  • Ankara geçmez ama İstanbul çok belirsiz. Ekrem bey icraatleri ile oy kazanması gerekirken, söylemleriyle oy kaybediyor.
  • İmamoğlu'nun hataları oldu,belli olmaz.

Mansur Yavaş ise kusursuz.Bir siyasetçi,başkan nasıl olması gerekiyorsa öyle ilerliyor.

Cumhurbaşkanlığı adaylığında Mansur Yavaş,İmamoğlu'nun çok önüne geçti benim gözümde. Adam gerçekten örnek bir duruşa ve vizyona sahip.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sahibkıran

Ankara geçmez ama İstanbul çok belirsiz. Ekrem bey icraatleri ile oy kazanması gerekirken, söylemleriyle oy kaybediyor.
    İlk 2 yıl Kürtlere yönelik söylemler söylerim son 2 yıl milliyetcilik söylemleri ile tüm destekleri toplarım diyor herhalde. Aynı taktiği Muharrem İnce uyguladı neye yaradı? Kilicdaroğlundan akıl alıyorlar yanlış yapıyorlar.

• Dünyada küresel salgın var millet düşmüş can derdine hala belediye de belediye.. Yeter lan artık

• Ekremi bilmem de mansur yavaş adamdır

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chebu

imamoğlunun ne olduğunu kendi seçmeni de gördü. muhtar bile olamaz bundan sonra.
    Senin yaptığın algı oluşturmaktan başka birşey değil ben memnunum ülkenin gündemi korona sonra devam edersiniz imamoğlu şöyle böyle demeye hadi bb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Naruto45 -- 20 Mart 2020; 3:39:43 >
  • Babam AKP seçmeni, eskiden CHP seçmeni idi, Deniz BAYKAL olayından sonra CHP'nin freni patlamış kamyon moduna bağlamasına dayanamadı.

Ben ise her zaman kendimi objektif seçmen klasmanına koydum, hani şu bazılarının dediği kararsız seçmen olan. İkametgah İstanbul'da, Elazığ'da okuyor ve yaşıyor olmama rağmen uçak bileti alıp seçimden 3 gün önce gidip arkadaşımda kalarak oy kullanıp geri döndüm. Son oylarım Muharrem İNCE ve Ekrem İMAMOĞLU oldu. Bu konuda babamla çok fazla kavga verdim, ekonominin çok kötüye gitmesi, her sorunda sözde beka meselesi yaratılması, yanlış mülteci politikaları bendeki AKP terazisini tamamen boşalttı. Attığım oy yüzünden bana kızgın olan Babam CHP - HDP ortaklığına dem vurdukça vurdu laf soktukça soktu.
    O bunu söyledikçe ben de geçmişte AKP "Kürt Kardeşlerim" diye diye HDP'nin oylarına göz dikerken, Osman öcalan olacak hıyar bile olamayacak vatan haini aranıyor olmasına rağmen! TRT'ye çıkarılırken sesin çıkmıyor, şimdi mi gözüne batmaya başladı kavgası verdim aylar boyunca ev Meclise döndü aynı sofrada yemek yemediğimiz oldu. Ne Elazığ sonrası yaptığı tatil, ne bodrum tatili gözüme battı. Hakkıdır yapar, Elazığ için yapması gereken insanlığı yaptıktan sonra, İstanbul için görevlerini yerine getirdikten sonra istediği yere gider, ailesiyle vakit geçirir dedim. Demirtaş muhabbetleriyle midemin bulanmaya başladığı, Canan denilen vatansever(!) hanım efendi ile olan yakınlığı ve iş arkadaşlığı verdiğim oyu sorgulatma aşamasına getirirken noktayı koyduğum yer martı kaşlı ekmek almaya(!) giden insanımsı için attığı baş sağlığı tweet'i oldu. Evde babamla hiçbir şekilde tartışmaya giremiyorum artık :)
    Laf sokuyor gülüp geçiyorum "Ne oldu hani bu konularda senin Ekrem'in pabucu yoktu" diyor. Ekrem İMAMOĞLUNA çok sinirliyim, nasıl bu kadar yanlış ve iğrenç bir politika izler bilmiyorum. Demem o ki, benden 1 oy kaybetti, bu onu öldürür mü? veya seçim kaybettirir mi? bu sorunun cevabı tahmin ediyorum ki hayır fakat benim gibi bazı insanlardan da oy kaybettiğini ve bu salak politikalarla devam ederse rüyasında bile seçim kazanamayacağını düşünüyorum.

• 2023 cumhurbaşkanı seçimini AK Parti'li bir isim kazanamazsa AK Parti resmen çöküşe geçer ve 2024 yerel seçimlerinde belediyeleri domine etme avantajını elinden kaçırır.

Yalnız bu noktada cumhurbaşkanı seçilecek olan kişinin izleyeceği yol, yerel seçimlerde büyük ölçüde etkili olacak.
  • Geçemez

Ciddi sayılacak ankatlerin son sonuçlarında Mansur Yavaş’a destek yüzde 60'a vurdu.

İmamoğlu'na destek 54 civarında adamın gerçek oyu 48'di..

Zeydan Karalar ise asıl şovu yapan o da 60'larda.

HDP şu bu ise kimsenin umrunda değil. Şu corona meselesinde ekstra puanda topladılar. Hadin sağlıcakla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi amadeus99 -- 20 Mart 2020; 9:8:2 >
  • Seçim olmadan verilsin yaw , ne bu böyle 2 hata yapmış falan filan. Oo cehape işte yaw...

• İmamoğlumdam hiç birşey olmaz.Bu olağanüstü günlerde gördük.Çıkıp icraatı,önergesi yok.

• phantom_coal kullanıcısına yanıt
    Hadi canım nasıl yok ???? Beyinler karantinaya alınmış..

• Mansur yavaştan şu saatten sonra karşısına rte çıksa alamaz Ankara’yı

İmamoğluna gelince de tek partiden aday olsa başka takibi olmasa bile eski aldığı oyu alamayacak biji biji kardeşleri ile yaşasın pkk sevicisi..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.