Bildirim
Gelecek haftanın indirimdeki skin'lerini
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
pazartesi gecesi leagueoflegends.com dan öğrenebilirsin ;)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vital remains -- 15 Eylül 2012; 23:08:57 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gelecek Hafta oyuna girerek öğrenebilirsin -
-
quote:
Orijinalden alıntı: _WoLFY_
http://euw.leagueoflegends.com/gelecekhaftaninindirimdekiskinleriniherkesdenoncesenogren
Bunu bilmiyordum iyi oldu -
Yorumları bekliyodum -
Arkadas o rp orda durunca rahatsizlik mi veriyor birak kalsin indirimler qciklaninca yap ne yapicaksan hem pismanlik duymassin belkide istedigin sey indirime girer
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Captain_Donanım
Arkadas o rp orda durunca rahatsizlik mi veriyor birak kalsin indirimler qciklaninca yap ne yapicaksan hem pismanlik duymassin belkide istedigin sey indirime girer
oyle diorsunda. cidden harcama istegi uyandirtiyor. durup duruken gaza gelip gp nin yeni skinini aldim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: HellYeaa
quote:
Orijinalden alıntı: Captain_Donanım
oyle diorsunda. cidden harcama istegi uyandirtiyor. durup duruken gaza gelip gp nin yeni skinini aldim.
hiç o kadar RP'im olmadı =) empati kuramadım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X