Şimdi Ara

gelecek kaygısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
294
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar ben bu yıl erciyes endüstri müh.yerleştim ve şu an hazırlık okuyorumTercih dönemi benim için çok zordu keşke daha çok çalışsaydım deyip pişmanlık duydum ama bu yıl bir yere yerleşmeliydim çünkü ikinci yılımdı. şimdi geleceğim hakkında endişeleniyorum yanlış bir tercih mi yaptım diye sizin düşünceleriniz nedir? bu yıl hazırlık olduğum için rahatım sizce sınava tekrar hazırlanmalı mıyım? üniversite ve meslek hakkında düşüncelerinizi söylerseniz sevinirim.

• hayalet dansı H kullanıcısına yanıt
    Bence hazırlığı okumaya devam et ama bu sırada çok hafif çalış sınava gir. Gelecek ek puanın azalır ünide okuduğun için ama içinde ukte kalmasın, sonra keşke bir daha deneseydim demessin ki zaten sana diyim bende sınava hazırlanırken odtü bilmem ne istiyordum :D Ama o sınav stresi yaklaşan sınavın verdiği acı öylesine korkuttu ki şahsen yapabilceğimi hala düşünürken yapmadım ve çok daha kötü bir yere gittim. Hayallerimin tamamiyle dışında bir üniversitedeyim şu an ve bende hazırlıktayım. Ama gerçekten okumaya başladıktan sonra alışıyor insan çevreyle tanışınca hocaları görünce bir mutlu oluyor :D
    Geleceğin hakkında bence çok fazla endişelenme endüstri okuyorsun mutlaka bir şekilde yolunu bulursun. Zaten türkiyede yaşıyosun arkadaşım kimler kimler işsiz yav :D Bu korku herkeste var emin ol :D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.