Şimdi Ara

gelecek kaygısı ve önümü göremiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eminim herkes yaşamıştır ya da yaşıyordur.Şu an çalıştığım işi (motokuryelik) hiç mi hiç sevmiyorum ve herhangi bir becerim ya da bir yerden mezunluğum da yok.Durum böyle olunca gelecek dair bir kaygı doğuyor içimde hafiften bi depresyon da kendini belli ediyor.

Sabah yataktan kalkamıyorum ve sebebi de bu.Beslenmeme dikkat ediyorum antrenmana zaten gidiyorum ama beni geleceğe bağlayan sağlam bir şey olmayınca yataktan kalkmak gerçekten zor.

Üniversite oku diyeceksiniz, öncelikle yksye çalışması var vs vs.6 yıl şu an aldığım aynı ya da daha düşük para için bu topa girmem.Ve tutkunu olduğum bi alan da yok öyle.

Kendi kendime android devsloper olmaya çalıştım ama yapamadım çünkü acaba olcak mı endişesi vardı içimde hep.

Siz olsanız ne yaparsınız veya zamanında be yaptınız

• amerika'ya git uber yap.

• Motokuryeler şimdilerde ayda yaklaşık hangi aralıkta kazanç elde ediyorlar?

• Sana vasıf kazandıracak bir alana yönel.

10 yılda çalışsan moto kuryenin bir anlamı yok, aynı durum özel güvenlik için de geçerli.

Şuanki konumunla bu alan ne olabilir bilemiyorum.
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    araştırabilirsin dostum değişiyor
  • Mobidik kullanıcısına yanıt
    öyle aman aman bi iş değil zaten sosyal medya abartması senin sandığın
  • Hayatımız kölelikle geçecek yapacak bir şey yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeşim kendi ağzınla söylüyorsun vasfım yok diye niye koluna bilezik takmayı düşünmuyorsun? Sanayiye git kaportacı ol işinde usta olduktan sonra paraya para demezsin kombici ol tornacı ol ne bileyim bir zanaat kovalamak zorundasın madem okumadın fazla seçeneğin yok ve zaman aleyhine işliyor haberin olsun
  • yaşın kaç ki

• VeryImportantPerson16 kullanıcısına yanıt

Benim tavsiyem de şu olur, her ilçede "halk eğitim merkezleri" olur. Buralarda meslek öğretme kursları açılır. Bunlardan birine katılabilirsin. Eğer İstanbul da isen İsmek var sana meslek öğretebilecek. Sonrasında da İşkur üzerinden işlere bakabilirsin bir şeyler öğrendikten sonra. İş başı eğitim programları oluyor mesela.

İnşallah her şey gönlüne göre olur

• XpressMusic34 kullanıcısına yanıt

Bu da seçenekler dahilindedir hocam katılıyorum

• kanal falan aç motokuryelik yanında çevre kasarsın millet izliyor paket atan adamları bu arada bende motokuryelik yapacağım sanırım bir şahıs şirketi açıp ama motorla değil elektrikli scooter ile yapma planım var. Oradan gelen gelir ile bir şirket açıp bir proje ile işe başlayabilirim. Bir bungalov yapacak arsa parası ve malzeme parası çıkarsam yeter.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.