Şimdi Ara

Gelecek Nesil: Yeni Popüler Bilim Programı! video şov (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
24.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Program için teşekkürler. Çok faydalı olacak çok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakemzsr

milyar dolarlar verip de kumandası amerikanın elinde olan uç ak satın almak nekadar mantıklı?

aynen .

buda abd ve israile göbekten bağlı olduğumuzun kanıtı popülist popülist birde israili eleştriyorlar.bu uçaklara ne derece gerek var oda ayrı mevzu. kuzey ırağa bomba atip duruyoruz zaten adamlar yeraltında tünellerde hafif bir sarsıntıdan başka işe yaramıyor.nükleer sialaha sahip olmamaız lazım bunlara evrecekleri parayla ancak abd ve israil uşaklığı yapıyorlar.iranı örnek alsınlar biraz. bağımsızlık ve devlet geleneğini eğitimini.bunlar 4+4+4 sevdasında daha çok bakarız biz bu teknolojilere camekandan.

program güzel ,ağzınıza sağlık özellikle alternatif yakıtlar konusunda program isterim.
  • Gelecek program ne zaman? Haftalık olur umarım. Keşke videoları biraz sıklaştırabilseniz. Her gün iyi bir video izlemek fena olmazdı. :) Bu aralar haftada 1 belki 2 güzel video oluyor.
  • Türkiyedeki en güncel sitesiniz.Tebrikler
  • başlangıçtaki müzik süpermiş insanın kanını donduruyor ve biraz korkuttu beni (kulaklıkla dinleyin) :)
  • Harika program olmuş, yeni bölüm ne zaman acaba ?
  • Faydalı bir çalışma olmuş
  • süper olmuş
  • Kaç günde bir yapılacak 10 gün oldu. Düzenli olarak çıksa iyi olur
  • sizin siteniz dıdşında tüm videoları açıp izleyebiliyorum..sadece sizin videolarınız açılmıyo..açılsada yarısında takılıp kalıyor. hiç bir programı sonuna kadar seyredemedim..bu hiç açılmıyo..sorun bence sizde..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.