Şimdi Ara

Gelecek Nesil: Yeni Popüler Bilim Programı! video şov (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
24.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bu başlıklı bir hata verdi, izleyemiyorum. Tarayıcı: Chrome.
  • Şu köpek robot çok feci ya. Çok alakasız bir yerde rastlamıştım, ne olduğunu da videosunu falan bulup anca anladım. Çok ürkütücü.
  • görüntüler maalesef eski ; çok yeni bir teknoloji haber demeti olmuş diyemeyeceğim ; daha yeni bir şeyler paylaşsanız daha hoş olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Şu köpek robot çok feci ya. Çok alakasız bir yerde rastlamıştım, ne olduğunu da videosunu falan bulup anca anladım. Çok ürkütücü.
    />

asıl bu grüntüyü sesi ile paylaşsaydınız daha ürkütücü olurdu.
  • http://www.youtube.com/watch?v=W1czBcnX1Ww

bu da videonun tam ve seslisine ait linki ; 4yıl öncesine ait.
  • Çok güzel bir program olmuş.Umarım her hafta 1e1 haber gibi yeni bölümü gelir :)
  • süper.
  • robot yapımı konusunda bilgi paylaşımı içeriğinin olduğu bir konu başlığı açılması çok güzel olurdu

-güncellenebilir arabanın arkasında bulunuyor pili peki arkadan kaza olursa patlama riski var mı
  • F35 Lighning II ekran kartı adı gibi Nvidia mimarisidir
  • Güzel olmuş
  • F35 Haberinde birçok eksiklik dikkatimi çekti :)
  • Çok harika bir haber başlangıcı olmuş.. şimdiye kadar bu tür haberleri hep tek tek arıyordum.. :) şahsım ve teknoloji meraklıları adına çok sevindim.. sabırsızlıkla yeni yayınlarınızı bekliyorum.. eğer TV işini ciddiye alacak olursanız, kayıtsız şartsız her türlü dekoderi almaya razıyım.. :)) Saygılarımla..
  • Videoyu izledim çok güzel olmuş. Süreyi dahada uzatmalısınız en güzel yerinde bitiveriyor
  • iPhone ile açılmıyor ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kumandan -- 4 Nisan 2012; 22:28:47 >
  • O robota nasıl tekme atıyorlar. Garibim ya. Bir yanda Asimo Bir yanda ne idüğü belirsiz korkutucu robot.
  • tebrikler çok güzel başarılı bir program. bu programda emeği geçen tüm donanım haber çalışanlarına,editörlerine bizleri bilgilendirdiği için teşekkürler. hem bilim hem teknoloji her şey bir arada sunulmuş teşekkürler ve tekrardan tebrikler
  • Live Your Life

Video çok matrakmış
  • Şu insansız araça takıldı kafam. Çoğu kavşakta elektirikleri gittiği için trafik lambaları çalışmıyor ve 4 yol gibi kavşaklarda tamamen soldan bi fırsat bulduğunda karşıya patinajla kaçmaktan başka şansımız kalmıyor. Bu insansız araçla 2 gün bekleriz böyle kavşaklarda.
  • idm ile video yu indiremiyorum nedendr?
  • 1e1 ile güncel teknolojilerden haberimiz oluyor ama bu daha fantastik ve merak uyandıran bir program olmuş.

çok teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.