Şimdi Ara

Gelecek Nesil: Yeni Popüler Bilim Programı! video şov (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
24.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Adamsınız adam!
    Tabii benim için bir "1e1" değil ama olsun az kalır yanı yok.

Bir de özel rica olarak Sci-Tech'de yayınlanan programlara dublaj yaparsanız tadından yenmez. :)
  • çok başarılı olmuş tebrikler.
  • süper olmuş devamını bekliyorummm
  • Hacı Nasa'ya firma dedin Carl Sagan reyizi üzdün =D
  • Ülkede adam akıllı teknoloji programı bile yok, DH nın bu açığı görmesi güzel olmuş, çok yararlı bir program iyice kendinize bağlıyorsunuz
  • Başarılı bir buluşun eseri olmuş program, ne yapsak da güzel bir şey çıksa ortaya sorusunua güzel bir yanıt. Tebrikler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 6 Nisan 2012; 23:33:39 >
  • Güzel ve iyi düşünülmüş bir Program olmuş, keyifle izledim devamını bekliyoruz.
  • Güzel :)
  • Donanım Haber gerçekten güzel işlere imza atmış. Bu program haftada iki gün bile yayınlanabilir, tv'de bile yokken bu tarz faydalı çalışmalar, sizin el atmış olmanız çok güzel. Video içeriğiyle ilgili olarak ta en çok dikkatimi çeken Erdi beyin robotlar için yaptığı "Amerika - Japonya" kritiği oldu, gerçekten çok yerinde aynen katılıyorum.
  • Gelecek Nesil BİTTİ :)
  • Süpersiniz ya yakında donanımhaber Tv çıkar umarım tv dünyasının buna ihtiyacı var tv de adam akıllı bir teknoloji programı yok. Emeğinize sağlık bilgisayarı açtıgımda girdiğim ikinci sayfa.:))
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speed-Step

Arkadaşlar Merhaba,

Şu anda sıkıntı olmaması lazım.

Sevgiler,
    Mesut Çevik

Yeni ipad incelemesi ne oldu acaba ?
  • Video'da sorun mu var? Cok yavas aktarim ve HD seceneginin calismamasi sorunu yasiyorum.
  • harika olmuş video..devamı merakla bekliyorum...kolay gelsin...
  • Program çok güzel olmuş,emeginize sağlık
  • Şimdi okula gidiyoum akşam gelince izlerim
  • Aslında bahsedilen konuların bir çoğu benim zaten bildiğim şeyler ancak, DH ekibi konuya kendi yorum ve görüşlerini kattıkları için daha başka açılardan bakmanızı sağlıyor. Bu anlamda daha doyurucu ve sohbet havasında keyifli bir program olmuş Çok teşekkürler.
  • çok güzel video olmuş .. devamını bekleriz ... hep salı günleri mi yayınlancak?
  • Adamlar robota şınav çektiriyo. Robot, 44 şınav!
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.