Şimdi Ara

Gelecek Nesil: Yeni Popüler Bilim Programı! video şov (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
170
Cevap
0
Favori
24.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Teknoloji odaklı yeni programınız hayırlı olsun.

Çinli hackerlara bak herifler f35 planlarını almışlar.F16'ları müzeye kaldırma vakti geliyor gibi , robotlar neysede ABD'nin en çok korkutan tarafı hava güçü
  • Güzel programdı emeğinize sağlık ilerki bölümleri dört gözle bekliyoruz :)
  • güzel olmuş, teşekkürler, devamını bekliyoruz
  • Bisikleti de videonuza ekleyip bisiklete verdiğiniz destek için çok teşekkürler specialized dünyada sayılı bisiklet markalarından bir tanesidir bisiklet adına çok teknolojik yenilikler getirmiştir.

Hız konusuna gelince 45 km çok değil düz yolda yapıyorum ben onu normal şartlarda kamyonun arkasında 85 90 km ye de çıkabiliyosunuz profesyonel bisikleti/bisikletçileri hafife almayın derim ;)

Programda çok güzel olmuş discovery channel izliyomuş hissine kapıldım teşekkürler
  • kim ne derse desin siz bu işi biliyorsunuz...Güzel Program...
  • Böyle bir program Erdinç İyikul'suz olmaz :D
  • Emeğinize sağlık 7/24 takip...
  • İnsansız hava araçları konusunda Türkiye'de Baykar Makina var. Uzun süredir silahlı kuvvetlerine araç satıyor. Pek bilinmediği için yazmak istedim.
  • böyle giderse donanım haber DTH olacak (Dünya Teknoloji Haberleri.)
    o zaman farklı dillerdede sunulacak.bakalım olacakmı.inş.
    video çok güzel olmuş,farklı teknolojileride burada bulmak farklı üyeler getirir. ve çok hızlı büyümeye doğru atılmış büyük bir adım.

sadece bir sıkıntı görüyorum dialoglarda..
    çokça ki eki kullanılıyor.. özellikle erdi abinin. tabi rahatsız edici değildir ama yeni izleyiciler için bir kalite düşüncesi söz konusu.
    dediğim gibi yeniler için öyle.benim veya bizim için öyle değildir. ortaya sunulan bilginin değeri ortada zaten meraklılarına.
    ki ekinin yanında 2. gözlemlediğim sıkıntıda şundan bahsetmişken şunu söyleyeyim bunu demişken buna değinmek istiyorumun fazla kullanılması. konudan konuya geçiş daha renkli,rahat veya daha sade.. örnek vermem gerekirse bazen konu geçişinde bir diğer konumuz ise diye başlıyor bu hoş mesela. bunu geliştirmek kalite açısından ince bir düşünce yaratır izleyicilerde diye düşünüyorum. bu benim fikrim. iyi niyetle yazılmış. maksat farklı haberlerde aynı kelimeleri duymamak. saygılar.

• İntro gerçekten çok güzel ve aynı şekilde programda bir harika kalite böyle birşey işte :) aman bazı arkadaşlar tv felan demiş olmasın abi tv adamı çok çabuk harcar böyle ii bence çok daha iyi :)
  • Şuan izlemedim az önce forumda gördüm konuyu ve müthiş bir heyecan kapladı hazırlık yapmaya başladım nedendir bilmiyorum 1e1 gibi bir program var sanki 30dk yı görünce kola kuruyemiş çıkardım müthiş olacak dünyaya kendimi kapatıp izlemeye dalıyorum. Tutmayın beni
  • Tebrik ederim çok iyi bir fikir , 1e1haber in müptelası olarak söylüyorum bunu
    her hafta konu seçimi sadece yeni çıkacak teknolojiler adına değil birazda merak edilenler gibi fikirler olabilir.Misal nükleer enerji tartışma konusunun yanı sıra nedir ne değildir , politik yorumlara girmeden bilgi verilirse , bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olma durumundan biraz daha kurtuluruz...

Bu aklıma gelen ilk fikir , kimbilir düşününce ne araştırmalar ne bilgilendirmeler yapılabilir bu program ile.
    Ayrıca Boston dynamics in robotlarının videolarını daha önce görmüştüm , köpek gibi olan için parodi videosu çekilmişti çok komiktir onuda belirtmek isterim :)

devamını bekliyoruz , başarılar :)
  • Program çok iyi. tebrikler DH
  • şu siteye en az 10 farklı bilgisayar'dan girdim, hiçbirinde şu videoların açılmadığını görmedim.
    mesela şu anda 1mbit kablonet'i 4 bilgisayar'ın kullandığı bir öğrenci evindeyim ve elimde giriş sınıfı bi notebook var ve gayet çalışıyor videolar. bence izlemek isteyenlerin neden çalışmadığını kendilerinin bulması gerekiyor.

ayrıca program çok güzel olmuş tebrikler. bu video programlarını dhtv adlı bi sekmede toplarsanız çok güzel olur.

bu tarz programların çoğalması çok güzel. televidyon'da konsol üssü, teknoseyir'de tozlu raflar, donanımhaber'de 1e1 haber programları gerçekten çok izlenebilir programlar. bu yeni program da çok güzel olmuş. eskiden bir teknoloji tv vardı uyduda sonra kapandı. bu tarz programlar toplansa ve güzel bir teknoloji kanalı yapsalar ne güzel olurdu. tabi bu işin sadece fantezisi ama güzel olurdu. gerçi televizyon da internete geçmeye başladı, böyle bir şeye ihtiyaç da yok.

• çok güzel bir proğramdı tbrkler.elinize sağlık
  • Programı izlemeyi bitirdim

Erdi abiyi mavi gözlüksüz tanıyamadık
    Program çok iyi olmuş. Değinmek istediğim bir nokta sonralarda sık karşılaşmamak için ilk videoda alt yazı yapmışsınız onu okuyum derken sizin söylediklerinizi dinleyemiyoruz ona dikkat ederseniz güzel olur bence

Umarım devamı gelir gerçekten izleyen ihya oluyor

• PERFECT
  • hayırlı olsun
  • Video gayet güzel olmuş,teşekkürler.
  • giriş güzel, program güzel. tebrikler
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.