çalışmaların hepsi güzel gelişmeler ancak googleın arabası insanlığa çok daha faydalı gibi duruyor. en azından gösterilen teknolojilerin içindeki art niyet aranmayacak tek çalışma :)
Google otomobilinde kesin olarak, google kullanım şartları, gps verilerini wifi ile google sunucularına gönderme, çekilen fotoğrafları ve istatiski verileri gönderme kurallarını kabul ettirerek satarlar :)
robotlar süpermiş.
Programı çok beğendim, aynen devam diyelim.
Süper ya Çok severim böyle programları. Ellerinize , ağızlarınıza sağlık. İnşallah düzenli olarak devam eder.
Elektronik mühendisi olacak biri olarak robotlardan hayli korktum :S
keyifli bir video olmuş. devamının gelmesi dileğiyle...
İnsanlar rahat durmuyorlar.Kendi sonlarını kendileri getirecekler galiba :)
o köpek neydi ya öyle metal gear4 teki büyük robotlar sandım .d
Programın formatı çok iyi olmuş.Umarım sürekli devamı gelir.
F-35 Lightning 2 yardırıyor
dogan görünümlü şahinim olsa daha ne isterim beeee :D
Intro çok iyi olmuş ve sizleri tebrik ediyorum böyle bir program hazırladığınız için gerçekten buna ihtiyacı var insanlarımızın ve ülkemizin
Yeni program hayırlı olsun. Cok güzel bir iş. Bravo!
Mesut Çevik ve Erdi Özüağ hocadan muhteşem bir program daha! Sizi seviyoruz. Böyle devam.
mükemmel bi program olmuş. ayrıca asimo ve amerikan robotları karşılaştırmasındaki kritik çok iyiydi :) şu robota atılan tekmeyede yıkıldım :)
Hakikaten kaliteli işler yapıyor Donanım Haber . Devamını bekleriz :)
Bu da tuzu biberi olmuş. Başarılar dilerim. :D
Hem internette hemde Tv de görmek istediğimiz harika programlar yapıyorsunuz. 1e1 ve Gelecek Nesil büyük boşlukları dolduran 2 harika program.
DH Tv bekliyoruz artık.
Güzel bi program olmuş videoyu seyrettikten sonra hemen üyeliğimi aldım :)