tcl c635 serisi tv var evde. hdd den film oynatirken sadece ilk 32 altyazi gosteriliyor ama turkce daha ileri bir rakamda, bazi videolarda 50 lerde dolayisi ile turkce altyazi videoda olmasina ragmen acamiyorum.
video formati mp4, videodan altyaziyi cikarmayi da beceremedim. altyazi nette ayriyetten bulunmuyor arattim.
yardimci olabilirseniz sevinirim.
surada yardim bekleyen benzer bir teknik sorunum var https://forum.donanimhaber.com/smart-tv-de-turkce-karakter-sorunu--159060683
Smart tv de turkce karakter sorunu
tcl c635 serisi tv var. Hdd den baglayip film izlemeye calistigimizda altyazidaki turkce karakterler duzgun gorunmuyor.
altyazilari pcden actigimda duzgun gorunuyor. pc de not defteri ile acinca yine duzgun gorunuyor (utf-8 ile kaydettim).
altyzilari pc de vlc den vlcsub ile indiriyorum.
filmi tv de kendi medya oynatici ile oynatiyorum.
Yardimci olabilirseniz sevinirim
surada yardim bekleyen benzer bir teknik sorunum var https://forum.donanimhaber.com/smart-tv-de-hdd-den-film-oynatirken-sadece-ilk-32-altyazi-gosteriliyor-turkce-ileride--159060724
windows pcden projektore goruntu yansitirken problem
windows pc den projektore goruntu yansitirken bir projektorde sadece ikinci ekran secenegi calisiyor digerleri calismiyor. baska bir projektorde ise sadece extend secenegi calisiyor(turkce windowsta uzat diye yazmis olabilirler emin degilim).
cozunurluk hz felan biraz ugrastim ama cozemedim
yardim edebilirseniz sevinirim, ayni soru baska yerde sorulduysa onu bulamadim ozur dilerim yonlendirebilirsiniz.
|
USB DEN HDR 4K içerik oynamak
|
Virüse çözüm bulamadım yardım lütfen (resimli)
|
oneswarm ve tor browser
|
Gülen Hoca Efendi'nin o sohbeti ve mektubu tam metin
|
ilk kadın subayımız ve başarıları
ABD, Ortadoğu’yu gözden mi çıkardı?
|
Meslek: fizik öğretmeni
İlgi Alanları: fizik, teoloji, felsefe
"Bildiklerini anlat, ama akıl vermeye kalkma. Anlatılanları iyi dinle, ama hepsini doğru sanma. Sessiz kalmak, bir şey bilmediğin anlamına gelmez, çok konuşmakta çok şey bildiğini göstermez. Herkesi kendine eşit gör, her kim olursa olsun bir insanı küçümsemek akılsızlık, çok büyük görmekte korkaklıktır. Cesaret akıldan gelirse cesarettir, bilgisizlikten gelirse cehalettir." MevlânaD65FC585539F4BC1B536D7412E018684.jpg |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.012
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.944 (Bu ay: 307)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Kültür ve Bilim