Şimdi Ara

GELECEK NESİLLERE ODTÜLÜ ABİLERİNDEN BİR AÇIKLAMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.961
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Isine gelmiyecen hakaret edersin iste ben senin gibi agzimi bozamam hala o video hakkinda da bir yorum yapmaman beni sasirtmadi ve simdi bloklayabilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eğer art niyet yoksa bunca yıldır yurtları odtü mezunlar derneği yapıyorken şimdi nerden çıktı kyk hem de ülkenin ekonomisi bu kadar kötüyken. İşleri olmayınca adını bile hatırlamadıkları odtüye bu kadar zorda olmalarına rağmen bu yardım etme çabası neden (!) İnsanları kandırmayın neyin ne olduğu gayet belli. Kötü bir niyetleri yoksa ve bizim evhamlarımız boşaysa zaten mezunlar derneğine bırakılır yurt yapma işi. Ama bırakılmayacak çünkü amaçları gayet ortada.

• Hakaret etmedim bir meme e atıfta bulundum kaldı ki sana bin kere söyledim bak bin birinciyi söylüyorum. Akit tv şu ülkedeki en büyük odtü ve özgürlük düşmanı kuruluştur. Bunların yaptığı bir programı bana argüman olarak sunman çok saçma. Bir de hiç izlemediğini okumadığını söyleyip yapıyorsun bunu. Ya benle geçiyosun ya da harbi provakatörsün yani.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Beetlejuice-

Hakaret etmedim bir meme e atıfta bulundum kaldı ki sana bin kere söyledim bak bin birinciyi söylüyorum. Akit tv şu ülkedeki en büyük odtü ve özgürlük düşmanı kuruluştur. Bunların yaptığı bir programı bana argüman olarak sunman çok saçma. Bir de hiç izlemediğini okumadığını söyleyip yapıyorsun bunu. Ya benle geçiyosun ya da harbi provakatörsün yani.
    Ya oyle mi mutanti hakaretten saymiyorsun demek
    Neden konuyu saptiriyorsun ben akiti savunmuyorum sadece onun yaptigi haberin linkini paylastim diye beni akitci ilan ettin ama su son mesajinda sunu anladim o videodakilerine laf atmak istemiyorsun onlara terorist demek sana agir geliyor

• Gençler siz çok takmayın bu tarz kişileri bunlara sabahtan beri anlatsan da bi yerden girip bi yerden çıkıyor. Siz size örnek olabilecek kişilere bakın. Sabahtan akşama kadar sözde hiç okumadığı veya izlemediği kaynaklardan aldığı bilgilerle 100 bin kişilik koca bir camiayı suçlayanları değil.

• Up

• -Beetlejuice- - kullanıcısına yanıt
    Ya dalga mi geciyorsun sordugum sorulari cevaplamayip surekli iftira atip duruyorsun ayrica ben odtuyu asla kotulemedim sadece icerideki pkkli teroristlere laf ettim o kadar laflarimi carpitma lutfen

• Bu tür olayları gördükçe insan diyor ki git özel üniversiteye bursunu al, fıstık gibi karılarla takıl
  • Albizvv A kullanıcısına yanıt
    Biz gidelim de ortalık bunlara mı kalsın

• Gençler için son up

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.