< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Beetlejuice- -- 8 Temmuz 2019; 15:6:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Beetlejuice- -- 8 Temmuz 2019; 15:6:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bu uç görüşten insanlar daha çok beşeri ve iibf de var. Mühendislik fakültesinde pek yok. Dindar insanlara bir baskı da yok. Ben iki yıldır odtü deyim, bu iki yılda oruç tuttum ve hiç kimseden bir laf işitmedim. Mesela oda arkadaşım ateistti onla da bir sorun yaşamadım. Odtü nün medyada terör yuvası gibi gösterilmesinin nedeni okulun iktidarın istediği yapıda olmamasından kaynaklanıyor. O tarz insanlar hiç yok demiyorum, var ama çok az. Medyada yazıldığı gibi yolda PKK çevirisi falan olmuyor. O konuda odtü yazacaklar rahat olsun.
|
Forumdaki aktroller geçmişteki olayları sanki hergün oluyormuşçasına lanse ederek Türkiyeden çıkacak olan beyinleri bilim yuvalarından uzaklaştırmaya çalışıyorlar. Bunlara kalsa herkes imam olmalı. Çok övündükleri silah ve savunma sanayindeki mühendislerde başı ODTÜ lülerin çektiğinden habersizler.
Edit: Bu arada geçmişteki olaylardan kastım ülkede özgürce pkk sempatizanlığı yapılabildiği çözüm süreci dönemindeki olaylardır. |
solcular şeriatçilerden iyidir.
|
Gençler siz çok takmayın bu tarz kişileri bunlara sabahtan beri anlatsan da bi yerden girip bi yerden çıkıyor. Siz size örnek olabilecek kişilere bakın. Sabahtan akşama kadar sözde hiç okumadığı veya izlemediği kaynaklardan aldığı bilgilerle 100 bin kişilik koca bir camiayı suçlayanları değil.
|
Sal peşimi mutant akit okuyucusu.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Beetlejuice- -- 8 Temmuz 2019; 15:3:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |