|
Gelecek planım (aşırı vizyon içerir tıpçılar girmesin) (4. sayfa)
-
-
ULAN DÜNYAYI DEĞİŞTİRMEK SENİN NEYİNE APTAL ANİMECİ!! GİT Bİ TANE COSPLAY KIZINA AŞIK OLUP 31 İNİ ÇEK -
Hahahhha vizyonsuz seni bunun icin sinirli31 olmaya ihtiyacim yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yıl olmuş 2020 hâlâ tıp yazan köylüler mi var abi? Bu zihniyet değişmedikçe gelişemeyiz. Tıp yazan insanları gördükçe utanıyorum. Atatürk'ün sözüne bir ekleme yapmak istiyorum. Ne mutlu Türk cengciyim diyene
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Calismalar nasil gidiyor? Tasarladigin uzay mekigine ait patenti aldın mı? Uçuyor muyuz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
developing sürecindeyim henüz hocam.
-
Başarılar hocam bu arada Bence ileriye gidecek yeni yapılan indirimler çok kötü
***Son sınıf öğrencilerin cep harçlığı 5500tlden 1000tlye azalacak(sene sonu 8-9 TL yi bulur)
***Taban maaş 18500den-->7500e
***Taban ek ödeme 7500dee-->4000e
***Bu sayede taban ücret 27binden-->11bine
***Ek ödemede tavan ücret 85binden-->25bine
***Emekli hekim maaşı 9binden-->7bine
Azaltıldı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ŞWÖDÖWPWLDÖWPLDCMKCPELLD harbi idealist bir insanmışsın ağzımda ayran vardı patladım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bruh
-
Arkadaşlar ben 24k yaptım sayısaldan, benim hedefim üniversite değil çünkü vizyonluyum benim dünyayı kalkındırma, jet motoru takmış gibi çağ atlatma idealim var.
Ben yapay zeka üzerinde çalışacağım
Bunun için ya gtü ceng yazacağım ya da yapay zeka mühendisliği.
Orada dil ve programlama öğreneceğim daha sonra yapay zeka üzerine çalışıp muhtemelen kendimi develop ettikten sonra silikon vadisinden iş teklifi alırım yani kendime güveniyorum. Ve big data üzerine de çalışacağım çünkü 21. Yüzyılın petrolü datadır arkadaşlar. Silikon vadisinde birkaç yıl 170k-200k$a çalıştıktan sonra yönetici pozisyonuna geçmeye başlarım yavaştan. Ve idealimi gerçekleştirmeye baya yaklaşmış olurum daha sonra hintlilerden oluşan 15 kişilik bir takım kurup akşamları yapay zeka projeleri üstünde çalışırız ve bunları tl ile pazarlayıp ekonomiye katkıda bulunucam doktorların yerini alan robot da yapıcam tıpçılar işsiz kalıcak.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X