***o zor smacları yapmayı denerken sakatlanmaktan korkuo***
yetenek yarışmasının prestiji ile smaç yarışmasının ki bir mi sence?
bu konuda katılıyorum sana ama basıt bı smac yarısmasında kaybetmekten korkan bırısı son sanıyelerde takımı sayıya ıhtıyac duyarken topu elıne alamaaz kı lebron bunu yapacak bı oyuncu dııl ne zaman gerekıyosa kendısı o rıskı alabılecek bı oyuncu
uf seneye yeni bi çaylak çıkar o katılır kim katılcak daha bi ton oyuncu war
Dostlar hiç ncaa seyreden varmı bilmiorum ama benden sölemesi Seneye James White Katılacak ve kazanacak. buna %100 eminim
Herif Foul çizgisinden değirmen, bacak arası falan yapıyo. Kesin şampiyon o olacak..
quote:
yetenek yarışmasının prestiji ile smaç yarışmasının ki bir mi sence?
LEBRONUN smac yarısmasından alacagı prestıje ıhtıyacı yok ztn superstar olmus durumda eger senın dedıgın gıbı olsa sımdı smaç yarısmasında rookıler yerıne kobe,tracy,vince,richardson gibi super yıldızları izlio olurduk ztn rıchardson bıle sadece smac sampıonu olarak tanınmaktan sıkayetcı
biraz erken gerçektende en az 2 si veya 3 ü olr bu sene katılanların.
şu videoyu izleyin beyle ohaaaa adam napıo yafs :D pardon ozdi
ooofff aman allahım bu insan mı ne biçim uçuooo adam bi zıplada kafası çemberi 15 cm belki daha fazla geçti yuhhh mükemmel yaaaa
oha falan oldum yani
carter a da benzio hafiften zaten
gerçekten inanılmaz. ben bu adamda bi josh smith ışığı yakaladım. hayvan gibi basıyo çünkü.
yuh yani
adam ne biçim zıplıo öle
buna lan SENEYE JOSH SMİTH ABİMİZ KATILSIN COK SEVERİM O İNANILMAZ BU YILKİ TAHLİSİZLİK UZDU BENİ NATEDE KATILSIN IQUODALA KATILAMSIN BERBAT EDİOR HEP SONRAM BDE BU ADAM GELSIN WHİTEMİDİR NEDİR
size bir aday daha söyliim Henry Bekkering izleyin