Bildirim
gelecekte böle olacak
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Zaten şu an presizlerin girişi imkansız gibi bişey
Yakında bronze sadece oyuna girmek için işe yarayacak -
olabilir ciddi düşünmek lazım -
olmaz boyle birşeyquote:
Orijinalden alıntı: manyak_sarisin
olabilir ciddi düşünmek lazım -
bu arkadas nasıl kısa yoldan girebilecegini biliyo kendsini tanıyorum namusum ve serefim üstüne yemin ederimquote:
Orijinalden alıntı: KillDevil
olmaz boyle birşey
Alıntıları Göster -
acele topic açıyoruz o gün bi gelsin hele topici o gün tekrar açıp tartışırız rahat olsun içinquote:
Orijinalden alıntı: kodek
bu arkadas nasıl kısa yoldan girebilecegini biliyo kendsini tanıyorum namusum ve serefim üstüne yemin ederim
Alıntıları Göster -
bak arkadasım bence derhal oyunu bırakalım zararın neresinden dönsek kardır ha o gun bırakmışız ha bugunquote:
Orijinalden alıntı: DK-3
acele topic açıyoruz o gün bi gelsin hele topici o gün tekrar açıp tartışırız rahat olsun için
Alıntıları Göster -
Eğer goldlar hepsine silverlar 2 ye bronze alanlar ise 3 e girecekse silver ve bronze almanın ne mantığı var? savaşlar 1. serverda olacak ve sen sawaşa giremeyeceğini bile bile halen bu oyuna paramı vereceksin ?Girsen bile neden lvl kasacaksın?quote:
bu arkadas nasıl kısa yoldan girebilecegini biliyo kendsini tanıyorum namusum ve serefim üstüne yemin ederim
Alıntıları Göster -
bende onu anlatmaya calışıyomquote:
Orijinalden alıntı: ~VeNoM~
Eğer goldlar hepsine silverlar 2 ye bronze alanlar ise 3 e girecekse silver ve bronze almanın ne mantığı var? savaşlar 1. serverda olacak ve sen sawaşa giremeyeceğini bile bile halen bu oyuna paramı vereceksin ?Girsen bile neden lvl kasacaksın?
Alıntıları Göster -
quote:
Eğer goldlar hepsine silverlar 2 ye bronze alanlar ise 3 e girecekse silver ve bronze almanın ne mantığı var? savaşlar 1. serverda olacak ve sen sawaşa giremeyeceğini bile bile halen bu oyuna paramı vereceksin ?Girsen bile neden lvl kasacaksın?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: ~VeNoM~
kesinlikle dogru arkadas boyle bi oyun olursa ßırakırım oyunu saten salakmıyım ben para werecem
-
savaş 2 ve 3 te de oluverir yapamıcaklarmı...quote:
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: KillDevil
olmaz boyle birşey
Alıntıları Göster
+1 k2quote:
Orjinalden alıntı: killdevil
olmaz boyle birşey
-
quote:
Orijinalden alıntı: ulkem
savaş 2 ve 3 te de oluverir yapamıcaklarmı...
Alıntıları Gösterquote:
beyler ben bunu söylüyorum knıghtın hali şöyle olack herkes premium alack gold premiumlular bütün serverlara girebileck silver premiumlular sadece 2. serverlara girebileck bronz premiumlular ise sadece 3. serverlara gireck bunu ben burada sölüyom oyun yakında böle olack
çok saçma bir düşünce
-
her geçen gün insanlarımız savaşı kaybediyor ve k2 kazanıyor "Pre almıcaz diorlar ama alıyorlar"ARTIK NE OLURSA KATLANICAZ YA DA OYUNU BIRAKICAZ!..quote:
Orijinalden alıntı: MurathaNquote:
beyler ben bunu söylüyorum knıghtın hali şöyle olack herkes premium alack gold premiumlular bütün serverlara girebileck silver premiumlular sadece 2. serverlara girebileck bronz premiumlular ise sadece 3. serverlara gireck bunu ben burada sölüyom oyun yakında böle olack
çok saçma bir düşünce
Alıntıları Göster
-
senin için saçma olabilir yani 30 tane domatesin içinden 1 i çürük olabilirquote:
Orijinalden alıntı: MurathaNquote:
çok saçma bir düşünce
Alıntıları Göster
-
pek zannetmiyorum ama oyuncu sayısı artarsa dediğin olabilir.quote:
Orijinalden alıntı: ulkem
savaş 2 ve 3 te de oluverir yapamıcaklarmı...
Alıntıları Göster -
bencede böle olacakquote:
senin için saçma olabilir yani 30 tane domatesin içinden 1 i çürük olabilir
Alıntıları Göster -
Bana Göre Saçma ...quote:
Orijinalden alıntı: emjoy61
bencede böle olacak
Alıntıları Göster -
Olabilir neden olmasın mantıklı birşey goldlar 1 2 3 silver 2 3 bronze 3 olabilir vallaquote:
Orijinalden alıntı: Özkan
Bana Göre Saçma ...
Alıntıları Göster -
saçma gereksiz anlamsızquote:
Orijinalden alıntı: barman
Olabilir neden olmasın mantıklı birşey goldlar 1 2 3 silver 2 3 bronze 3 olabilir valla
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- old takı çevirme
- knight online skill sıfırlama
- mage master açma
- certificate of victory ne işe yarar
- komik kullanıcı adları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X