Şimdi Ara

gelecekte böle olacak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • beyler ben bunu söylüyorum knıghtın hali şöyle olack herkes premium alack gold premiumlular bütün serverlara girebileck silver premiumlular sadece 2. serverlara girebileck bronz premiumlular ise sadece 3. serverlara gireck bunu ben burada sölüyom oyun yakında böle olack

• Zaten şu an presizlerin girişi imkansız gibi bişey
    Yakında bronze sadece oyuna girmek için işe yarayacak
  • olabilir ciddi düşünmek lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyak_sarisin

olabilir ciddi düşünmek lazım
    olmaz boyle birşey
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillDevil

olmaz boyle birşey

Alıntıları Göster
    bu arkadas nasıl kısa yoldan girebilecegini biliyo kendsini tanıyorum namusum ve serefim üstüne yemin ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: kodek

bu arkadas nasıl kısa yoldan girebilecegini biliyo kendsini tanıyorum namusum ve serefim üstüne yemin ederim

Alıntıları Göster
    acele topic açıyoruz o gün bi gelsin hele topici o gün tekrar açıp tartışırız rahat olsun için
  • quote:

Orijinalden alıntı: DK-3

acele topic açıyoruz o gün bi gelsin hele topici o gün tekrar açıp tartışırız rahat olsun için

Alıntıları Göster
    bak arkadasım bence derhal oyunu bırakalım zararın neresinden dönsek kardır ha o gun bırakmışız ha bugun
  • quote:

Alıntıları Göster
    Eğer goldlar hepsine silverlar 2 ye bronze alanlar ise 3 e girecekse silver ve bronze almanın ne mantığı var? savaşlar 1. serverda olacak ve sen sawaşa giremeyeceğini bile bile halen bu oyuna paramı vereceksin ?Girsen bile neden lvl kasacaksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~VeNoM~

Eğer goldlar hepsine silverlar 2 ye bronze alanlar ise 3 e girecekse silver ve bronze almanın ne mantığı var? savaşlar 1. serverda olacak ve sen sawaşa giremeyeceğini bile bile halen bu oyuna paramı vereceksin ?Girsen bile neden lvl kasacaksın?

Alıntıları Göster
    bende onu anlatmaya calışıyom
  • quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ~VeNoM~

kesinlikle dogru arkadas boyle bi oyun olursa ßırakırım oyunu saten salakmıyım ben para werecem

• quote:

Alıntıları Göster
    savaş 2 ve 3 te de oluverir yapamıcaklarmı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: KillDevil

olmaz boyle birşey

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: killdevil

olmaz boyle birşey
    +1 k2

• quote:

Orijinalden alıntı: ulkem

Alıntıları Göster
    quote:

beyler ben bunu söylüyorum knıghtın hali şöyle olack herkes premium alack gold premiumlular bütün serverlara girebileck silver premiumlular sadece 2. serverlara girebileck bronz premiumlular ise sadece 3. serverlara gireck bunu ben burada sölüyom oyun yakında böle olack

çok saçma bir düşünce

• quote:

Orijinalden alıntı: MurathaN

quote:

beyler ben bunu söylüyorum knıghtın hali şöyle olack herkes premium alack gold premiumlular bütün serverlara girebileck silver premiumlular sadece 2. serverlara girebileck bronz premiumlular ise sadece 3. serverlara gireck bunu ben burada sölüyom oyun yakında böle olack

çok saçma bir düşünce

Alıntıları Göster
    her geçen gün insanlarımız savaşı kaybediyor ve k2 kazanıyor "Pre almıcaz diorlar ama alıyorlar"ARTIK NE OLURSA KATLANICAZ YA DA OYUNU BIRAKICAZ!..

• quote:

Orijinalden alıntı: MurathaN

quote:

çok saçma bir düşünce

Alıntıları Göster
    senin için saçma olabilir yani 30 tane domatesin içinden 1 i çürük olabilir

• quote:

Orijinalden alıntı: ulkem

Alıntıları Göster
    pek zannetmiyorum ama oyuncu sayısı artarsa dediğin olabilir.
  • quote:

senin için saçma olabilir yani 30 tane domatesin içinden 1 i çürük olabilir

Alıntıları Göster
    bencede böle olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: emjoy61

bencede böle olacak

Alıntıları Göster
    Bana Göre Saçma ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Özkan

Bana Göre Saçma ...

Alıntıları Göster
    Olabilir neden olmasın mantıklı birşey goldlar 1 2 3 silver 2 3 bronze 3 olabilir valla
  • quote:

Orijinalden alıntı: barman

Olabilir neden olmasın mantıklı birşey goldlar 1 2 3 silver 2 3 bronze 3 olabilir valla

Alıntıları Göster
    saçma gereksiz anlamsız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.