Şimdi Ara

Gelecekte cep telefonu olmayacak, akıllı dostlar ömürlerinin sonuna yaklaşıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
4.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tabletler gelince laptoplara gerek kalınmayacak dendi ama sonuç olarak değişiklik yok

Lens filan denmişte gözlük takan napsın ölmüş mü şimdi

Gözlükle filan olacak iş değil bu

seven var sevmeyen var

• Gifler yüzünden okuyamadım.. Sayfa donuyor.
  • Bilgisayar ya da telefonun cok yavas herhalde. Firefox yukleyip ublock origin ve ghostery eklentilerini eklemelisin. Sorununa cozum olur.
  • 2007'de ve 2017'de aldığım telefonları kıyaslayayım:

Birinde 2 kusür ghz 4 çekirdekli işlemci, 4 gb ram ve 64 gb dahili hafıza var.

Öbüründe ise 220 mhz işlemci, 60 mb ram, 22 mb dahili hafıza var.

10 senede fark bu ki bağlantı özelliklerini, kamerayı, ekranı vesaire kıyaslamıyorum bile.

Gene de toplumun bu tarz giyilebilir teknolojileri kabullenmesime daha çok var. Akıllı saatler gündeme geldiğinde yer yerinden oynamıştı, 2-3 sene önce çok gündemdeydi. Hiç de beklenen olmadı. Google saat platformunu unutacak gidecek neredeyse.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu teknolojileri geliştiren şirketler gıdım gıdım yeni özellik ekleyip satma derdinde oldukları için bu sayılanlara insanların erişmesi daha uzun sürecek amaç hep daha fazla para kazanmak olduğu sürece maalesef durum bu, bir de katlanabilir ekranı yaptınız hadi katlanabilir pili yapın da görelim

• quote:

Orijinalden alıntı: General.

O zaman DH komple reklam sayfası olur büyük ihtimal.

• Şu lense inanıyorum birgün olmalı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunlar elbet birgün olacak fakat ne zaman olacağı biraz da şirketlerdeki yöneticilerin vizyonlarıyla alakalı. Dünya'nın yeni Steve Jobs'lara ihtiyacı var. Teknolojiyi gram gram ilerletip maksimum kazanç kafası şu an gelişim hızına karşı en büyük engel.
  • Bu iş türkiye de çok zor önce internet kotasını kaldırsınlarda sonrasına bakarız .Tam beyninizde yaptığınız bir işlem de aha internet bitti kaldık orda da

• Bence kaybolan tek alet tabletler oldu onlar da işlevsiz zaten. Yani üretiliyor hala ama alan az.

• Hadi musk deseniz neyse de. Jobsa teknoloji önderi demek hata oluyor. Müşterisi ve çalışanlarıyla dalga geçen birisi sonuçta. Şirketinin varisi de çok farklı şeyler yapmıyor. Ha jobs olsaydı ha olmasaydı. Hayatı palavra adamın. Dünyadaki en boş şişirilmiş firmayı da kendisi bulmuştur. Kendisi bir teknoloji ustası değil insanları kandırmak konusunda usta birisi.

• Çoluk çocuğa bu olayı anlatmak zor, 1.44 disket bile kullanmamışlar zaten teknolojinin içinde doğdukları için normal geliyor onlara ama yaşı kemale ermiş bizlere öyle değil, geriye dönüp bakınca teknolojinin ilerlemesi mucize gibi, siyah beyaz tv yi izleyebilmek için komşuya giderdik çocukken, commodor 64 ten 386 lara geçince vav demiştik, win3.1 ilk devrimi yaptı, internetin ülkeye gelişi, mirc :) sonra ericson 686 a1018 öff ne havalıydı beline takıp gezen ...
    nerden nereye teknolojinin bu gelişimine şahit olanlar hiç birşeye imkansız diyemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dndd -- 12 Nisan 2018; 17:4:27 >
  • Android fan detected....

• Jacobıan kullanıcısına yanıt
    nası top listesinde yahu, satış adetleri ortada
    insanlar büyük oranda işini telefonla hallederken nasıl TOP olabiliyor laptoplar? göz var nizam var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behnanbalaban

nası top listesinde yahu, satış adetleri ortada
    insanlar büyük oranda işini telefonla hallederken nasıl TOP olabiliyor laptoplar? göz var nizam var...
    satış rakamı değil hayatındaki yeri sunum yapıyorsun yanımda laptop, proje hazırlayacaksın laptop, eğitime gideceksin laptop benim sürekli sırtımda.
  • Kimse inanmak istemiyor ama gelecek daha fazlasının olacağı bir zaman olacaktır. Günümüz teknolojisini Pastaya benzetiriz. Nasıl ki biri ilk yaş pastayı yaptığında üstünde birşey olmadığını düşünelim. Her gelen farklı bir lezzet bulmaya yönelmek yerine pastanın üstüne biri çilek koyuyor ,diğeri farklı bir meyve bu böyle kısır döngüde devam ediyor. Telefonda da aynı biri kamera koydu, 10 yıl sonra biri ön tarafa kamera koyuyor, 3 sene sonra arka tarafa 2.kamera koyuyor vb. Herşey hayal etmekle başlar....

• 2000 lerde ve 90 ların ortalarında doğanların sadece cep telefonlarının gelişmesiyle olayı karşılaştırmaları ve gelecekte bu bahsedilenlerin olamayacağını sanması gayet doğal ben 1978 doğumluyum ben 5 yaşımdayken vhs video çalarlar walkmanler vardı Almanya da renki tv ler yeni yeni uzaktan kumanda ile kullanılıyordu 5 mb kartuşlu pc ler vardı 30 sene de olay nerden nereye geldi olmayacak diye birşey yok star wars ta atılgan da izlediğimiz lcd ekranlar görüntülü aramalar hepsi gerçek oldu sadece 10 yıl öncesinin telefonlarının bile bu şekilde adeta mini bilgisayarlar haline gelmesi bile bir olaydır

• Tabii ki de

• Kısmen katılıyorum. Ben de 75 doğumluyum ve küçüklüğümde tvlerdeki bilim kurgu filmlerinde gördüğüm birçok şey gerçek oldu. Bundan sonrası ne olur bilinmez ama ben yine de insanların fiziksel olarak ellerinde oynayacakları/kurcalayacakları bir cihaz olacağını düşünüyorum. Yani tamamen cep telefonunun yok olacağını değil de, alternatifler olacağını varsayıyorum.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.