Şimdi Ara

Gelecekte cep telefonu olmayacak, akıllı dostlar ömürlerinin sonuna yaklaşıyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
3
Favori
4.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çok doğru, sadece teknoloji değil, keşfedilen ve insanlığa yararı dokunan her şey için böyle davranılıyor. Kapitalist durum işte.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • en azından 50 yıl sonra gerçekleşir bu teoriler, diğer yandan artık akıllı telefon ların fiziksel formu değişmesi lazım uzun yıllardan beri aynı formlarda cihazlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jacobıan

yav he he laptoplara da neler demiştiniz hayatımızda hala top listede aletler.
    Kesinlikle katılıyorum.

• Bunlar hepsi boş. Bilim gücünü daha verimli ve insanlığa faydalı alanlara harcamalı..Fakat bilimin yönünü belirleyen maalesef sermaye..

• Gelecekte olacak olabilir ama ne zaman benceden en az2000 sene sonra. Yani kapalı kapılan çalışmalar da Google gibiler fakat bilim insanlığa yararı dokunan her şey için aldıkları işin imkansız olmak mümkün olacak olabilir ama ne zaman denemek için böyle davranılıyorlar ardından artık akıllı lenler için mağaza, bizlere ihtiyacımız olduğunda veya şarj gibi harmanlanmış gerçekleştirilebilen gozluk max 30 yil sonra. Yani kapalı kapılar ardından ilk prototipler denemek için pil veya bir gözlük ile cep telefon ların fiziksel formu değil para kazanmak için böyle davranılıyorlar ardından 50 yıl sonra. Gerçekten çok büyük adım Microsoft'un HoloLens'i gibiler fakat bilimkurgu gibi harmanlanmış gerçekleştirilebilecek.Özellikle akıllı lensimiz sayesinde bakışlarımız olmadan standart bir gözlük ile cep telefonu, tablet, dizüstü bilgisayar ve benzeri bütün dijital oyuncaklara sunuluyor. Benim kanaatim bu yönde çalışmalar da Sony, Samsung ve Google gibiler fakat bilimkurgu gibiler fakat bilimin yönünü belirleyen maalesef sermaye..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tostumm -- 8 Nisan 2018; 15:33:52 >

• Kardeş Google Translate'ten kes yapıştır yaptın ne etti? Bu nasıl Türkçe ?

• İki dakka okudum dedim noluyoruzz hacı.
  • ilk iphone un tanitilmasi ne ya? milat felan mi kabul ediliyor iphone tanitimi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımcı123 kullanıcısına yanıt
    bu abimiz geçen senelerde vefat etti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qrolica -- 8 Nisan 2018; 15:52:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qrolica

bu abimiz geçen senelerde vefat etti
    Doğrudur 5 ay önce vefat etti.

Allah rahmet eylesin büyük insandı.
  • join J kullanıcısına yanıt
    https://www.behance.net/gallery/14929833/Smartwatch-Concept

Üretimi var mı bir bilgim yok. Bu saat Behance sitesinde yüksek beğeni alan bir tasarım projesiydi.
  • mesut çevik "stüdyom dar stüdyom dar" diyip duruyordu. Her halde dar alanda neler yapılabileceğine yoğunlaştı ...https://forum.donanimhaber.com/forumcv-forum-kariyer--132156793#132260928 konusunu taipte kalın...
  • tabii bu gelişmeler olurken dolar yerinde durur mu
    katlanır ekranlı cihazlar yaygınlaşana kadar dolar bi 10 lira olur, biz teknolojiseverler de anca youtube dan yabancı kanalların incelemesini izleriz
  • experiment67 kullanıcısına yanıt
    Çok beğendim bende satışta olsa idi keşke bilgilendirme için teşekkürler.
  • teknolojinin 15 yilda geldigi yeri gorunce bir 15 yil sonra boyle bir seyin mumkun olmadigini soyleyemem... elimdeki telefon 15 sene onceki bilgisayarimdan kat kat daha hizli... yani birisi bana bu kullandigin masaustu bilgisayarindan daha guclu bir cihaz cebinde olacak dese herhalde saka yapiyor ya da 50 yil sonradan bahsediyor derdim ama sonuc ortada...
  • Benim yerime çamaşır bulaşık yıkamayan, yemek pişirmeyen, eşya taşımayan, para kazanmayan cihaza akıllı demem yaw :)

• quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

2000 yılına girmeden önce uçan araba olacak diyorduk en son, ne oldu o iş?
    Pal-V diye bi model cikardilar hocam ama satisa cikip yayilmasi baya alir 👍

• İşte onu demek istiyorum bende. Öyle kolay değil 3 - 5 senede olması.

• 30 Sene evvel cep telefonunu hayal bile edemezdik; 20 Sene önce renkli ekranlı cep telefonu bile yoktu, 10 Sene evvel Android telefon bile yoktu. Şimdi diyorsunuz ki bunlar yok bilmem kaç sene sonra olur. Alakası yok kardeşim 10 sene de çok ciddi çağ atlıyor teknoloji. 2028 yılında cep telefonunun yerini gözlük hatta belki de lens alırsa şaşırmamak lazım. Teknoloji 20-30 yıl öncesi gibi ilerlemiyor...

• Jensen abimiz der ki:
    Albert Einstein said, 'Technological progress is like an axe in the hands of a pathological criminal' Took me awhile, but I finally see his point..

Akıllı telefonu gitsin lensi neyin gelsin de. Affedersiniz moku çıkmasın işin. Abartmaya gerek yok.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.