Şimdi Ara

Gelecekten Geliyorum,2038'de Kırklareli-İğneada'da Nükleer enerji santrali patlayacak (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
36
Favori
16.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • çok fazla flash izlemişsin kardeşim kalıcı hasar vermesin aman dikkat
  • Biri de sormamış Türkiye'de emekli maaşları ne durumda diye

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • böyle bir şey gerçekten olmuş olsa yine inanmam. bunları yapan adam gelip bunu dh'ye mi yazar la

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam benim durumum ne yaşıyor muyum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doctor Duck -- 17 Eylül 2016; 7:25:16 >
  • insanları boştan yere endişelendirme bu kadar teknolojiye sahip bir insan yazmak için dh ye mi gelir yazık
  • Zaman makinesinin içine zaman makinesi koyup yollasana bize

• 2038 e kadar orada nükleer inşaatı bitmez ;)

• Arkadaş ağır şizofren galiba

• mevzu güzel takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qui-Gon Jin

quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpachi 11

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sarp Fırtına

benim zamanında yok bu site fakat patlamanın olduğu zaman vardı

Ahaha yakaladım. Geldiğin yılla patlamanın olduğu yıl arasında 200 yıldan fazla süre var fakat sen DH nin o zaman açık olduğunu biliyosun? Bu arada kimse yazmamış ayıp.
    NO SS NO GÜVEN JOE

bunların doğru olduğunu düşünürsek patlamanın olduğu yıla gidip foruma girmiştir belki hatta editlemiştir

Yahu adam patlamanın olduğu yıla gidebiliyorsa, neden gidip foruma girsin? Gider hükümeti uyarır patlamadan evvel. Kanıtlarda koyar ortaya. Santralı kapatırlar. Olayda Devlet sırrı olarak kalır. Beyin Bedava.

Hocam bence dediğin gibi hükümeti uyarsaydı inanmazlardı ya hapise ya da tımarhaneye atarlardı adamı :) neyse adam mesajda yazmış benden bu kadar gidiyorum falan diye daha konuşmaya gerek yok :)

• Adam uyuyor galiba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zaraki Kenpachi 11

quote:

quote:

benim zamanında yok bu site fakat patlamanın olduğu zaman vardı

Ahaha yakaladım. Geldiğin yılla patlamanın olduğu yıl arasında 200 yıldan fazla süre var fakat sen DH nin o zaman açık olduğunu biliyosun? Bu arada kimse yazmamış ayıp.
    NO SS NO GÜVEN JOE

bunların doğru olduğunu düşünürsek patlamanın olduğu yıla gidip foruma girmiştir belki hatta editlemiştir

Yahu adam patlamanın olduğu yıla gidebiliyorsa, neden gidip foruma girsin? Gider hükümeti uyarır patlamadan evvel. Kanıtlarda koyar ortaya. Santralı kapatırlar. Olayda Devlet sırrı olarak kalır. Beyin Bedava.

Oyle birsey olsa ya zaman akimi degisirdi yada paradoks olurdu

• Arkadaşlar 2015 kış mevsiminde Nallart diye biri Godzilla falan Türkiye'yi basacak demişti o gün geldiğinde hiçbir mok olmamıştı ve adam DH'den toz olup gitmişti bilen bilir bu da ona benziyor ama bu konu daha gerçekçi

Şaka bir yana kanıtlasın o zaman neden inanmayalım?

Mesela içimizden üniversiteye gelmemiş birinin ileride ne işle uğraşmak istediğini hangi mesleği hayal ettiğini söylesin doğru çıkarsa o zaman neden inanmayalım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Themono

Ne kadar hala inanmasam da soru sorup böyle cevaplar almak çok zevkli ve geleceğe gitmek imkansız fakat geçmişe gitmenin bir yolunu illaki bulmuşlardır zaman yolculuğunu reddetmiyorum her ihtimale karşı sorayım sorularımı ama aklıma takılan neden dh işte burada her şey kopuyor

peki bir sorum daha var o yıllardaki ortalama yaşam süresi ne kadar

geleceğe gitmek imkansız mı 0,02 saniye ileride yaşayan kozmonot: Aleksandr Kaleri bir araştır istersen

• quote:

Orijinalden alıntı: kralorti70

Arkadaş ağır şizofren galiba

ilhan yilmamyoutube
    2256 Yılından Günümüze Gelen Adam
    https://www.youtube.com/watch?v=95fjT_hkk84

• quote:

Orijinalden alıntı: Reaktans

Steins;Gate dokunmuş bünyeye galiba.

Bunu yazmaya gelmiştim
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlimShay

quote:

Orijinalden alıntı: Themono

Ne kadar hala inanmasam da soru sorup böyle cevaplar almak çok zevkli ve geleceğe gitmek imkansız fakat geçmişe gitmenin bir yolunu illaki bulmuşlardır zaman yolculuğunu reddetmiyorum her ihtimale karşı sorayım sorularımı ama aklıma takılan neden dh işte burada her şey kopuyor

peki bir sorum daha var o yıllardaki ortalama yaşam süresi ne kadar

geleceğe gitmek imkansız mı 0,02 saniye ileride yaşayan kozmonot: Aleksandr Kaleri bir araştır istersen

Farklı bir kütleçekimde bulunduğu için o kişi için zaman biraz ilerde olabilir benim kastettiğim yolculuk öyle bir şey değil

• Themono kullanıcısına yanıt
    dogrudur. birbirimize demek istediklerimizi aktaramamış olabiliriz.
    ancak Aleksandr Kaleri nin yaptıgıda herşeyin başlangıcı olabilir. Bence büyük bir gelişim.
  • quote:

2083 yılında kıyı egeyi ve marmarayı etkileyen çok büyük bir deprem oldu daha sonraki yıllarda da şehirlerin yeniden inşasına kalmadan 5 şehir istanbul,tekirdağ,bursa,izmir,izmit sular altında kaldı

ooo demekki melik gökçek ankara ya deniz getirmeyi başarmak üzere
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.