Şimdi Ara

Gelecekten Geliyorum,2038'de Kırklareli-İğneada'da Nükleer enerji santrali patlayacak (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
36
Favori
16.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hedef 2023 olduğuna göre 38'de de santral patlayabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarp Fırtına

9 milyar çoğu yaşlı nüfus, hayır dünya tekrar o kadar büyük bir savaş görmedi
    açığı buradan vermiş artık gerisine bakmadım.neden derseniz şu anda zaten 8 milyara doğru gidiyoruz ve 2050'de bile böyle gidersek korkunç rakamlardan bahsediyor bilim adamları.2200 küsürden bahsediyor ve büyük savaş olmadıysa ne olmuş da nüfus artmamış?nüfus planlaması da olamaz ve ömür uzamış 120 diyor.nüfusu kıran bir salgın olduysa bu es geçilecek bir şey değil gelmiş santral kurtarmaya çalışıyor.bu mesajda hiçbir şekilde kıvıramaz.başlarda zeki biri kayra mı dedim ama bu mesajda patladı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Edward Teach

açığı buradan vermiş artık gerisine bakmadım.neden derseniz şu anda zaten 8 milyara doğru gidiyoruz ve 2050'de bile böyle gidersek korkunç rakamlardan bahsediyor bilim adamları.2200 küsürden bahsediyor ve büyük savaş olmadıysa ne olmuş da nüfus artmamış?nüfus planlaması da olamaz ve ömür uzamış 120 diyor.nüfusu kıran bir salgın olduysa bu es geçilecek bir şey değil gelmiş santral kurtarmaya çalışıyor.bu mesajda hiçbir şekilde kıvıramaz.başlarda zeki biri kayra mı dedim ama bu mesajda patladı.

Alıntıları Göster
    patlamalardan sonra ki nüfussa o?
    ayrıca insanlar birbirini öldürmeye devam ediyor demiş......................

• Ulan yalan ama insanın inanası geliyor inanki
    Kardeş nereye gidiyon bir karpuz keserdik

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zulema Zahir -- 1 Aralık 2019; 8:1:29 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

patlamalardan sonra ki nüfussa o?
    ayrıca insanlar birbirini öldürmeye devam ediyor demiş......................

Alıntıları Göster
    ne patlaması?dünyanın nüfusa reset atılmış bu önemli değil eleman için bahsetmeye bile gerek duymuyor ama santral kurtarmaya çalışıyor.insanların birbirini öldürmesi bir şey ama 2200 küsürde 9 milyar nüfus olması bambaşka bir şeydir.demography diye bilim var işte haberi yok sıkmış.

www.aa.com.tr
    Dünya nüfusu 2050 yılında 10 milyarı bulabilir
    https://www.aa.com.tr/tr/dunya/dunya-nufusu-2050-yilinda-10-milyari-bulabilir/1199643

2200 küsür diyor ne 9 milyarı?

• konuyu okudukça kendimi iyi hissettim. keşke zaman yolculuğu olsaydı harika birşey düşüncesi bile
  • Konuyu izlemek isteyenler travelers dizisine baksın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edward Teach kullanıcısına yanıt

Zevkle okudum konuyu. Habere göre patlamadan 20 yıl sonra nüfus azalmaya başlayacakmış. Çocuk yapmayan evli çiftlerin sayısının arttığını ve yapay zekanın bir çok işi elimizden aldığını varsayarsak 9 milyar bence mantıklı bir rakam.

https://www.gazeteduvar.com.tr/dunya/2017/06/22/turkiye-nufusu-2058den-sonra-azalacak

• quote:

Orijinalden alıntı: DarkArm

Konuyu izlemek isteyenler travelers dizisine baksın

O dizinin ilk bölümü bu konu açıldıktan 1 ay sonra yayınlanmış yoksa burayı mı okudular  Gelecekten Geliyorum,2038'de Kırklareli-İğneada'da Nükleer enerji santrali patlayacak 

• Mükemmel sallamışsın hocam, söyle bari büyük Istanbul depremi oluyor mu?
  • Adam o günden beri girmemiş siteye hiç

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • takip

• İğneada ya nükleer santral yapılacağı ve Çinle anlaşıldığı konusunda haberler yapılıyor birkaç gündür

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.