Şimdi Ara

Gelecekten Geliyorum,2038'de Kırklareli-İğneada'da Nükleer enerji santrali patlayacak (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
36
Favori
16.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aziz yıldırım hala fenerbahcenin başkanı mı ?
  • Ss olsaydi santralin kurulmasini engellerdik.Üzgunum görevin basarisiz olacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serhatwxe

quote:

Orijinalden alıntı: Drybeansandrice

Dh ifşa ekibi gelin şuraya el atın.

İp adresi rica ediyoruz

Hocam biraz araştırdım da sonuçlar baya garip IP Adresi böyle çıktı;

Gelecekten Geliyorum,2038'de Kırklareli-İğneada'da Nükleer enerji santrali patlayacak

Sonra bu IP Adresini sorguladım hatalı diyor.

Gelecekten Geliyorum,2038'de Kırklareli-İğneada'da Nükleer enerji santrali patlayacak

Sanırım bu kişinin bulunduğu ülkede yada ortam mı desem IP adresi yok, farklı bir şey var çok farlı bir şey. Daha önce onlarca kişiyi böyle tespit ettim ama ilk defa böyle biriyle karşılaşıyorum. Acaba sabit IP olmadığından felan mı cidden çok merak ettim bu olayı. Yazılımı yapan kişiye bunu konuşacağım.

Ben korkmaya başladım

• Beyler ben tırstım şu an

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarp Fırtına

avrupa birliği dağıldı, amerika hala güçlü fakat sizin zamanınızdaki gibi süper güç olmaktan çok uzak,rusya çin ve japonya giderek güçlenecek

Gelecekten gelsen TV ye çıkıp meşhur olurdun. Elrinde inanılmaz özelliklere sahip cihaz olurdu kanıt olarak.

Mesela ben 80 yıl öncesine gidip cep telefonumu,akıllı saatimi göstersem Kral gibi karşılanırdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dahi Olalım -- 18 Eylül 2016; 17:03:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • iyi gidiyordu konu. her guzel sey gibi hemen bitmiş.
  • Arkadaş kesin Greenpeace Space Club üyesi
  • quote:

her açıdan çok gelişmiş bir ülkeyiz

işte bu adamın zaman yolculuğu yapmadığının kanıtı dağılabilrisiniz.
  • Hocam sirf bu yuzden yeni hesap acmissiniz ve guzel csb olmus zekice...

• quote:

2038'de Kırklareli-İğneada'da Nükleer enerji santrali patlayacak

3. nükleer santral olarak düşünüyorlarmış. Tamam ilk 2 sını yapsınlar üçüncüye bakarız.
  • Adamin ip adresi normal degil insan acaba diyor

• Hocam dedigim gibi zekice ayarlanmis. Ip adresini de saklamistir veya ayar yapmistir. Yoksa o bir.. ...

• Ögeyi denetle?

• Adam gelecekten bizim foruma yazmiyorki,gecmise gelmis bizim zamanimizda yasayan bizim bilgisayarlarimizi kullanarak foruma yazan biri,ip adresinin çikmamasi ile gelecekten gelmesinin ne gibi bir bağlantisi olabilir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mary Read -- 18 Eylül 2016; 19:32:47 >
  • Arada 200 sene fark var bizim zamanimiza gelmis şansa bak

• Dünyalı filmine dönmesin simdi bu izleyenler bilir. Adam film boyunca dogrulari anlatiyor ama anlattigi kişiler csb zannediyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mary Read -- 18 Eylül 2016; 19:34:41 >

• Şuna bir bakın beyler, her boyut alttaki boyutu kontrol ediyor (gazeteyi kıvırarak böceği bir uçtan diğer uca yollamak). Bizde 4. boyuttayız (uzunluk×genişlik×derinlik×zaman) eğer bu eleman 5. boyuttaysa istediği zamana gidebilir. Olaya boyutsal olarak bakın.

• Yahu zaten nükleer patlamadan 50 sene sonra sular altında kalacakmış istanbul neden engelleyelim patlamayı

• quote:

Ben 2263 yılından geliyorum bir kaç farklı görevim vardı sadece İğneada görevimi açıklayabilirim;
    patlama peş peşe gelen bir çok ihmal sonucu ortaya çıktı, ilk başta kazaya yol açan kişileri daha çocukken öldürdüm binlere kişiyi kurtarmak için küçük bir bedel fakat kendi zamanıma döndüğümde patlama yine de gerçekleşmişti tek yol santralin hiç inşa edilmemesi, elimdeki teknolejiye rağmen bunu sağlayacak gücüm yok belki bu duyurum sayesinde siz halk olarak engelleyebilirsiniz, zamanda yolculuk teknolojisi tahmin edilemeyecek yıkıcı sonuçlar doğurduğundan Birleşmiş Milletlerce yasaklandı ve bilinen bütün cihazlar tek tek imha edilmeye başlandı.

Fazla zamanım kalmadı kendi kullandığım cihazın 2 gün sonra imha edileceği bilgisini aldım bu da geri dönmem demek, yarın sabahtan başlayarak kalan zamanımı İstanbul'u gezerek harcamak istiyorum benim zamanımda buzulların erimesi sonucu sular altında kaldı.

Size bol şans diliyorum...

EDIT 1

BENDEN BU KADAR YARIN SABAH İSTANBULU GEZECEĞİM İÇİN ARTIK UYUMAM LAZIM, KENDİ ZAMANIMDA OLMAYAN ŞEHRİ GEZDİKTEN SONRA DA ZAMANIMA GERİ DÖNECEĞİM.

EDIT 2

Kendi zamanıma gitmeden son kez bakmak istedim daha sorcaklarınız varsa buyrun fakat çok az zamanım kaldı

EDIT 3

SİZİNLE KONUŞMAK GÜZELDİ, ARTIK KENDİ ZAMANIMA DÖNÜYORUM HOŞÇAKALIN

Galatasaray Fenerbahçeyi kadıkoyde kaç yıl aradan sonra yendi mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• e-Militarist kullanıcısına yanıt
    Bu soru için geleceğe gitmeye gerek yok

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.