Şimdi Ara

Gelecekten Geliyorum,2038'de Kırklareli-İğneada'da Nükleer enerji santrali patlayacak (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
36
Favori
16.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi operatör?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sarp Fırtına

SİZİNLE KONUŞMAK GÜZELDİ, ARTIK KENDİ ZAMANIMA DÖNÜYORUM BİR KAÇ DAKİKAM KALDI BU SON YORUMUMDUR HOŞÇAKALIN, İLK MESAJI UNUTMAYIN BELKİ NÜKLEER SANTRALİ ENGELLERSİNİZ

BOL ŞANS...

Güzel gidiyodun sıvadın. Fazla the flash izlemişsin. Geçmişi değiştirince geleceğe ne olduğu orda anlatılıyor,yeni sezonunda da paradox üzerinde durulacak izleyip geleceğe neler olduğuna bakabilirsin
  • 2263'te kızlar mı teklif ediyor ?
  • Themono kullanıcısına yanıt
    Hocam şu anda da insan klonlanıyordur ama amerikanın gizli oyunları işte

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sarp Fırtına S kullanıcısına yanıt
    Sarp bizde seni arıyorduk. Gelecekteki bilgileri paylaştığın için yakalama emrin çıkartıldı. Sevgili DH sakinleri bu konuşulanlar burada kalmalı aksi taktirde geleceğimiz ile ilgili çoğu şey tersine dönebilme ihtimali vardır. Hemen bu konu kilitlensin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kmesne

Böyle ciddi birseyi kanitlarla yapsaydın

Gelmeden once geldigin hafta olan butun haber olaylari not edip soyleseydin hepimiz inanirdik ama bu yaptigin sacmalik kimse inanmaz 200 yil gecmis ama hala gerizekalisin

No shit, Sherlock!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi D.Va -- 18 Eylül 2016; 0:54:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Şehmistan

quote:

Orijinalden alıntı: KelKodVer

Çöpçü

sana sormadım lan

konuyu geçtim şehmistanın imzasına kitlendim hala gülüyorum
  • oğlum bari kupon yapsaydık nereye gidiyon giderayak bir faydan olsaydı.
    bjk-gs maçı ne oldu ? alooooo!!!!!
  • 250 sene sonrasında Türkçe hala aynı Herhalde gelirken beyninize birşey yüklediler öğreniverdiniz hemencecik değilmi?
  • Valla okuması zevkliydi eyvallah

• Öyle birşey olsa patlama hiç olmazdı, bu adamında gidip anlatacak hikayesi olmazdı. Gidip anlatacak hikayesi olmazsada hükümetin haberi olmaz, yine patlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMorpheus

Öyle birşey olsa patlama hiç olmazdı, bu adamında gidip anlatacak hikayesi olmazdı. Gidip anlatacak hikayesi olmazsada hükümetin haberi olmaz, yine patlardı.

Adamın amacı o zaten. Patlamanın gerçekleşmemesi.
  • Anlamıyorsun ki. Patlamazsa hiç buda gelecekte bilmez patladığını geçmişte gidip anlatamaz, bu yüzdende hükümet bilmez kapatmaz ve patlar.
  • kardeş 2263 yılından geliyorum diyorsun şimdi bize söyleyeceğin en önemli şey Kırklareli-İğneada'da nükleer santralin patlaması mı oldu ? eminim daha önemli şeyler vardır ayrıca ne alaka 2038 yılı 2263 nerede 2038 nerede ne alaka ? cidden bu kadar önemli mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordMorpheus

Anlamıyorsun ki. Patlamazsa hiç buda gelecekte bilmez patladığını geçmişte gidip anlatamaz, bu yüzdende hükümet bilmez kapatmaz ve patlar.

Aferim
  • Kendi kullandığı cihaz Note 7 herhalde iki gün sonra imha edilecekmiş.
  • Forumda harbi harbi şüpheye düşüp gerçek sananlar var ya
    Yaş ortalaması 12-13 falan oldu sanırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarp Fırtına

SİZİNLE KONUŞMAK GÜZELDİ, ARTIK KENDİ ZAMANIMA DÖNÜYORUM BİR KAÇ DAKİKAM KALDI BU SON YORUMUMDUR HOŞÇAKALIN, İLK MESAJI UNUTMAYIN BELKİ NÜKLEER SANTRALİ ENGELLERSİNİZ

BOL ŞANS...

Nere gittin be insafsız daha karpuz keseceydik ..

• adama helal olsun, birleşmiş milletler bu zamanda yolcuğu konusunu forumda bulup kim olduğunu anlayacağı halde bundan korkmayıp bizi bilgilendirdi tişikkirler sipirmen
  • Neyse ki okulların açılmasına 1 gün kaldı :D
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.