Şimdi Ara

Gelecekten Geliyorum,2038'de Kırklareli-İğneada'da Nükleer enerji santrali patlayacak (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
374
Cevap
36
Favori
16.059
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
47 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aga onu bunu boşver sayısal sonuçlarını getirseydin
  • Bu senin zaman makinen km de kaç kuruş yakıyor?
  • Kardeş sen gelecektesin ve bu mesaji görürsen ban bu hafta çekilecek olan süper ve sayısal loto sonuçlarını geri gelip söyler misin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ap çekelim

• Yaşıyor olursam bu konuyu 2038'de hortlatacağım.

• pc de üşenmedim 6 sayfayı okudum helal olsun güzel csb.
    sarp fırtına kardeş tekrar gelirse msaj at kanka olak. Sana şalgam suyu ve şırdan ısmarlarım.
  • Gerçekten başarılı
  • Eğer gerçeksen 2039da yani olaylardan sonra bu konu başlığı hatırlanacak ve senin logların incelenecek gerçek olduğun ortaya çıkacak bu tüm dünyada bir karmaşa ortamı tartışmalar meydana getirecek forum.donanımhaber bütün ülkelerin takip ettiği meraktan girdiği bir site halini alacak sırf bu başlık milyarlarca hit alacak forum ortaklarının varisleri reklam gelirlerinden parayı kıracak bu sayede site yüzyılllar boyunca açık kalacak bu konu senin zamanına kadar uzanacak gelecekteki sen yaptığın hatanın farkına varıp geri gelip bu konuyu açmanı engelleyeceksin konu açılmadığı için reklam gelirleri olmayacak site yüzyıllarca açık kalamayacak ve şuan dediğin gibi 2038de açıktı ama benim zamanımda yoktu peki neden çünkü yavaş yavaş silinmeye başladı sen konuyu açmanı engellediğin için. Zaman kendini onardıkça paradoks çözülecek kısa bir süre sonra bizim de hafızalarımızdan silinecek bu konu hiç açılmamış olacak ve bu mesaj kendi kendini imha edecektir. Eger gerçeksen :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Sarp Fırtına

Ben 2263 yılından geliyorum bir kaç farklı görevim vardı sadece İğneada görevimi açıklayabilirim;
    patlama peş peşe gelen bir çok ihmal sonucu ortaya çıktı, ilk başta kazaya yol açan kişileri daha çocukken öldürdüm binlere kişiyi kurtarmak için küçük bir bedel fakat kendi zamanıma döndüğümde patlama yine de gerçekleşmişti tek yol santralin hiç inşa edilmemesi, elimdeki teknolejiye rağmen bunu sağlayacak gücüm yok belki bu duyurum sayesinde siz halk olarak engelleyebilirsiniz, zamanda yolculuk teknolojisi tahmin edilemeyecek yıkıcı sonuçlar doğurduğundan Birleşmiş Milletlerce yasaklandı ve bilinen bütün cihazlar tek tek imha edilmeye başlandı.

Fazla zamanım kalmadı kendi kullandığım cihazın 2 gün sonra imha edileceği bilgisini aldım bu da geri dönmem demek, yarın sabahtan başlayarak kalan zamanımı İstanbul'u gezerek harcamak istiyorum benim zamanımda buzulların erimesi sonucu sular altında kaldı.

Size bol şans diliyorum...

EDIT 1

BENDEN BU KADAR YARIN SABAH İSTANBULU GEZECEĞİM İÇİN ARTIK UYUMAM LAZIM, KENDİ ZAMANIMDA OLMAYAN ŞEHRİ GEZDİKTEN SONRA DA ZAMANIMA GERİ DÖNECEĞİM.

EDIT 2

Kendi zamanıma gitmeden son kez bakmak istedim daha sorcaklarınız varsa buyrun fakat çok az zamanım kaldı

EDIT 3

SİZİNLE KONUŞMAK GÜZELDİ, ARTIK KENDİ ZAMANIMA DÖNÜYORUM HOŞÇAKALIN

Fenerbahçe'yi yenebildik mi kardo ya?

• Herif forumu ne yemlemiş be

• kaçırdınız demi adamı
  • Konuyu hortlatmışsınız yine ama bir csb olma ihtimali yok, çnkü ne de olsa No ss no Güven. Severim böyle hikayeleri sarp gardaş bir daha geldiğinde hbr et olmuo böyle. bi kelle kırdırırım sana.
  • Predestination izlemiş

• ulan
  • ip muhabbetini çözen oldu mu onu merak ettim

• up
  • Üşenmeden yazmış

• 4 gün sonra 21 yıl kalcak
  • quote:

Orijinalden alıntı: sabah moonwalk keyfi

quote:

Orijinalden alıntı: Sarp Fırtına

çünkü bu zamana yeni geldim

Bu bölüme mesaj atabilmen için onaylı cep telefonu lazım. İleri tarihte aldığın cep numarası şuan geçersiz olacağı için onaylayamazsın. Yeni hat açılması en az 2 gün sürüyor. CSB

Edit: hat açılsa bile hat sahibi fake gözükecektir büyük ihtimalle ve hat açılmayacaktır.

oldurdugu cocuklardan birinin telefonunu almıstır

• quote:

Orijinalden alıntı: panter20

Eğer gerçeksen 2039da yani olaylardan sonra bu konu başlığı hatırlanacak ve senin logların incelenecek gerçek olduğun ortaya çıkacak bu tüm dünyada bir karmaşa ortamı tartışmalar meydana getirecek forum.donanımhaber bütün ülkelerin takip ettiği meraktan girdiği bir site halini alacak sırf bu başlık milyarlarca hit alacak forum ortaklarının varisleri reklam gelirlerinden parayı kıracak bu sayede site yüzyılllar boyunca açık kalacak bu konu senin zamanına kadar uzanacak gelecekteki sen yaptığın hatanın farkına varıp geri gelip bu konuyu açmanı engelleyeceksin konu açılmadığı için reklam gelirleri olmayacak site yüzyıllarca açık kalamayacak ve şuan dediğin gibi 2038de açıktı ama benim zamanımda yoktu peki neden çünkü yavaş yavaş silinmeye başladı sen konuyu açmanı engellediğin için. Zaman kendini onardıkça paradoks çözülecek kısa bir süre sonra bizim de hafızalarımızdan silinecek bu konu hiç açılmamış olacak ve bu mesaj kendi kendini imha edecektir. Eger gerçeksen :)

ve patlama yeniden olacak

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.