Gelemedim Sandım ki Yâr beni öylece bırakıyormuş Sanki köşeden köşeye beni atıyormuş Çokça ihmal ettim ziyaretine gitmeyi Nasıl anlatsam söylesem halim, gelemedim Düşmüşüm banyoda, hatıram çok hastanede Ameliyat oldum, kaç ay kaldım hastanede Aylar aylar boyu yatalaktım, yattım kaldım Çalışıp para kazanamadım, gelemedim Hayallerin yetmedi ki, hasretim kokuna Yeni ayaklandım, çok dardayım yokluğunda Yol parası biriktiremedim, bulamadım Biçare kaldım, henüz yanına gelemedim İşte, sonunda buldum, o an tam beş yüz lira Koltuk altlarımda iki yol arkadaşıyla Ne yapayım ömrü ve günü sensiz on para Biçareyim, sizinle olamadıktan sonra Biletim önce Adana oradan da Kahta Aklımdadır da evladım, benden çok uzakta Aklımdadır evladım, Düzce'de siz Kahta'da Evladımı da göremedim oda uzakta Eşim ve evladımdan vazgeçtim, size geldim Menzil köyünün tozuna yüz sürmeye geldim Hatalarıma, günahıma tövbeye geldim Menzil köyüne, dermanımı bulmaya geldim Gavs-ı Sani Seyyid Abdülbâki size geldim Barış Sağlam |
Bildirim