Şimdi Ara

Gece yola cikicam uyku tutmuyor...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
3.585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gece 03.00 gibi nasipse Antalya'ya gidicem Eskisehirden.
    Uyuyayim dedim uyku tutmuyor. Aksam 6 da yattim 9 a kadar uyumusum, biraz daha uyuyayim dedim yok ih ih :)

Yillardir uzun yola cikarim hep boyle oluyor.

Bide ustune ustluk sabah erken kalktim uykum gelsin uyuyayim diye ama yok arkadas :)

Siz neler yapiyorsunuz boyle durumlarda? Genelde yolda uykum gelmiyor ama sabah saat 07-08 siralarinda uyku bastiriyor.

Onerileriniz, yaptiklariniz, tecrubeleriniz, deneyimleriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• o gece 3 saat uyursam sıkıntı olmaz akşama kadar giderim ama , genelde sabah 7 civarı yolda olacağım gibi çıkmıyorum akşam 6-7 gibi çıkıyorum gece 3-4 gibi varıyorum varacağım yere . geceden sabaha araba sürüpte sabah 7 yi uykusuz görmek en sakat iş en sağlam sürücüyü bile zorluyor kaza riski en büyük zaman dilimi . aman diyim dikkatli olun hayırlı yolculuklar
  • Yolculuk gununden önceki gün uyumuyorum, haliylede yolculuk yapacağim gunun gecesinde rahat uyuyorum.. Dikkatimin artmasi içinde benzinciden 4-5 Nescafe Express alip buzluğa dolduruyorum yol boyunca onlari içiyorum. Dipdiri oluyorum valla (:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E.S.E. -- 23 Temmuz 2012; 22:38:24 >
  • 4 kutu redbul üstne 2 şise gece 10 dan ertesi gün öğle 12 ye kadar yol yapmıştım ve o akşama kadar ayaktaydım toplamda 18 saat uyumadan yol yapmışlığım var bu şekilde ama yinede fazla gelmişti 4 redbul 2 tane yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unixslax -- 23 Temmuz 2012; 22:37:02 >
  • Sık sık uzun yol yapıyorum. Üstüne uyku sorunum var.Yaşadığınıza benzer sorunları sürekli yaşadığım için belli bir saatte çıkmak yerine kendimi iyi hissettiğim zaman yola çıkıyorum. Size de önerim " illa uyumalıyım" diye kendinizi kasmayın. Yola çıkmadan önce ılık suyla bir duş alın.
  • Çocukluğumdan beri olan birşey.

Hatta uzun yolculuklardan önce uyuyamamakla beraber motoru da bozardim :D

Kendinizi uyuyacağım diye sartlandirinca uyuyamiyorsunuz.

En iyisi bir kadeh birşey içip tv seyretmek,koltukta uyursunuz ;)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sabah 5 gibi çıkın, en geç akşama varırsınız. Gece yolculuğunun riskini almaya gerek yok.

2 saatte bir de mola verin 10 dakika. Rahat rahat uzun yol yapın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • baktım çok sıkıldım uykusuzluktan gece kaldırıp çıkarım yola
  • Valla ben uykusuz bir biçimde uzun yola çıkmış olsamda eğer aracı kullanmıyosam ne kadar uykum olursa olsun uyuyamıyorum yok

Gözler cin gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: atom239

Çocukluğumdan beri olan birşey.

Hocam mubarek ayda bir kadeh? :)
    Normal sartta olsam 2 duble viski icip uyuyorum cok guzel ama bu ayda Allah korusun :)

• şimdiden iyi yolculuklar, kazasız belasız. bende sabah 4-5 gibi yola çıkarım her yolculukta, saat 12 gibi yatarım akşam o 4 saatlik uyku yeter, bir sonraki uykumu öğlen 12de otelde çekerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Sabah 5 gibi çıkın, en geç akşama varırsınız. Gece yolculuğunun riskini almaya gerek yok.

2 saatte bir de mola verin 10 dakika. Rahat rahat uzun yol yapın.

O saate kadar imkani yok duramam. Bende tam ters adamim gece yolcuguluna bayiliyorum. Gunduz uzun yola cikmayi zerre sevmemedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

quote:

Normal sartta olsam 2 duble viski icip uyuyorum cok guzel ama bu ayda Allah korusun :)

Oops!

Gece gece unutmuştum hocam kusura bakma bende icmem bu ayda :)

Ama aslında Allah'ın hergünü mübarek değil mı bu çelişkiyi bir türlü yenemiyorum :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neyse.
    Arkadaslari aradim hazirlanin lan yeter bu kadar sıkıldım bi saat sonra cikiyoruz dedim :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cloud Nine

quote:

Oops!

Gece gece unutmuştum hocam kusura bakma bende icmem bu ayda :)

Ama aslında Allah'ın hergünü mübarek değil mı bu çelişkiyi bir türlü yenemiyorum :D

Hocam oylede, hic bir zaman icmemek lazim o zikkimi ama normal gunde yapiyoruz bari su 1 ay yapmayalim demi :)

• Artık tüm araçlar klimalı.Bi kaç kuruş az yakayım diye niye risk alalım.Aç klimayı en iyi görüş gündüz.Aile ile gece yolculuğuda riskli bence kaza yaptın,yada arıza oldu diyelim ne olacak çoluk çocuk perişan olur gece vakti.Gece birde en çok korktuğum köpekler, çarpmalarda hava yastıkları açılıyor.
    Ama illaki sabaha karşı yola çıkacaksam akşamdan ılık bir duş ve yoğurt yada ayran tüketmek iyi bir uykuya yardımcı oluyor.
  • Yukarıda arkadaş yazmış red Bull gerçekten uyku acıyor normalde tadını sevmiyorum ama gece yolcukuklarinda ki istanbul _antalya _istanbul arasını genelde gece gidiyorum çocuklarla gündüz yolculuğu çekilmiyor 2 büyük kutu red Bull içerim ayrıca her durdugum yerde sert kahve hiç uyku sorunu yasamiyorum hatta yolculuk bitiyor evde uyuyayim diyorum uyuyamiyorum o derece yani. Ama yinede uykum gelse hiç zorlamam güvenli bir yere çeker 30 dk uyurum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi educationist -- 23 Temmuz 2012; 23:52:50 >
  • Gece 3 gibi neden çıkıyorsunuz? Uykunuz yoksa şimdi çıkın, zaten antalya-eskişehir çok uzak değildir diye düşünüyorum sabaha karşı varmış olursunuz. Yok illa gece üç gibi çıkacağım diyorsanız yanınıza çenesi düşük birini alın en kral enerji içeceğinden daha etkilidir Birazda kuruyemişle bir termos çay alırsanız pek problem yaşamazsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sasmaz66

Artık tüm araçlar klimalı.Bi kaç kuruş az yakayım diye niye risk alalım.Aç klimayı en iyi görüş gündüz.Aile ile gece yolculuğuda riskli bence kaza yaptın,yada arıza oldu diyelim ne olacak çoluk çocuk perişan olur gece vakti.Gece birde en çok korktuğum köpekler, çarpmalarda hava yastıkları açılıyor.
    Ama illaki sabaha karşı yola çıkacaksam akşamdan ılık bir duş ve yoğurt yada ayran tüketmek iyi bir uykuya yardımcı oluyor.

Hocam gündüz yolculuğunu bende hiç çekemiyorum. Güneş insanı felaket etkiliyor, klimaya abanıncada sarhoş gibi oluyorum. Yolların kalabalık olmasıda, her tarafta radar olmasıda cabası. Güzergahtaki yol durumu iyiyse gece çok daha rahat oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BenGiDeR

quote:

Orijinalden alıntı: sasmaz66

Artık tüm araçlar klimalı.Bi kaç kuruş az yakayım diye niye risk alalım.Aç klimayı en iyi görüş gündüz.Aile ile gece yolculuğuda riskli bence kaza yaptın,yada arıza oldu diyelim ne olacak çoluk çocuk perişan olur gece vakti.Gece birde en çok korktuğum köpekler, çarpmalarda hava yastıkları açılıyor.

Hocam gündüz yolculuğunu bende hiç çekemiyorum. Güneş insanı felaket etkiliyor, klimaya abanıncada sarhoş gibi oluyorum. Yolların kalabalık olmasıda, her tarafta radar olmasıda cabası. Güzergahtaki yol durumu iyiyse gece çok daha rahat oluyor.

Haklı olabilirsiniz bende tam tersi gece yolculuğunu sevmiyorum gözlerim mahvoluyor.Kendimi kasmaktan 3-4 gün heryerim ağrıyor.Klimayı ayaklara yönlendiriyorum çarpmıyor deneyebilirsiniz.Arka ve yan camlar zaten filmli (siyah) erken çıkıp gezi modunda yolculuk arada çay yada mangal sefasıyla yolculuk daha keyifli oluyor bence.Yoksa çok uzun yolda bi an önce varayım dersen haklısınız tabi

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.