Şimdi Ara

bi bakar misiniz istanbul da trafik saat sabah kacta basliyor?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
5.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sabah anadolu yakasindan avrupa yakasina gidecegim. Sabah kacta kopru trafigi baslar?

Bir de kaporta boyayi istanbul da nerde ucuz yaptirabilirim fiyat aldim on arka tampona 400 tl fiyat verdiler...100 tl ye falan nerde yaptirabilirim? Yarin esenyurtta ki sanayiye giecegim. Bir yol gosterirseniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sabah 6 civarı köprüden geçmen lazım. 6,30 dediği anda trafik başlar.. 7 falan ne sen sor ne ben anlatayım:)
  • 6yı geçerken köprü üzerinde olursan senin karına olur.

Ölücülük yapma turbo, git adam akıllı bir yerde yaptır.
  • 6
  • Bak kardeş simdi saatler şöyle

6 ila 7.30 arası cikarsan trafik yok ondan sonra baslar çünkü is saati

9.ila 10 arası boşalır trafik taki öğlenden sonra 1 re kadar dolu olur
    Ve aksam
    Saat 9 da tekrar boşalır sabaha kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 400 tl fiyat almışsın nasıl 100 tl'ye başka yerde yaptırmayı düşünüyorsun turbocuğum ?

Akıl zenginisin. Dünyayı kurtaracak akla sahipsin.Bu video sana gelsin.

https://www.youtube.com/watch?v=1yYiHaCyrNo
  • 6 da geçtin geçtin geçemedin bidaha geçme zaten, akşamda anadoluya doğru en geç 16:30 da geçtin geçtin benden söylemesi. Genel olarak köprü dışında pik saatler 07:00-09:30 17:00-20:00 bu saatleri kendi tecrübemdir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hep 19.07 de saate bakiyorum
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Turbo sen Tuzla'da oturmuyor muydun? Tuzla nere Esenyurt nere. 1 günlük hatta trafik varsa 2 günlük yol neredeyse.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

Turbo sen Tuzla'da oturmuyor muydun? Tuzla nere Esenyurt nere. 1 günlük hatta trafik varsa 2 günlük yol neredeyse.

kadikoy de ailemin evi...normalde artvindeyim ben. Ufak defek isim vardi.bi kac gun son geri donucem.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • o fiyata anca kendin boyarsın. Al boyayı kendin boya gitsin.
  • 6:30 civarı istanbul boş ama ne zaman 7:00 oluyor istanbulun her yerinde trafik başlıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 tamponu 100 TL ye boyattırmak? Şaşırmışsın sen Tamponlarının durumu nedir bilmiyorum ama sıfır tampon boyamakla tamir - hasar görmüş / boyası yıpranık tampon boyamanın işçiliği farklı.

Trafik mevzusu da arkadaşların dediği gibi.
  • turbo bizim sanayiye gelirsen yeminle arabanı perte çıkarırım evlat
  • quote:

Orijinalden alıntı: tahsin053

2 tamponu 100 TL ye boyattırmak? Şaşırmışsın sen Tamponlarının durumu nedir bilmiyorum ama sıfır tampon boyamakla tamir - hasar görmüş / boyası yıpranık tampon boyamanın işçiliği farklı.

Trafik mevzusu da arkadaşların dediği gibi.

300 liraya yaptirmak durumunda kaldim.basit bir cizik boyasina bu paralari vermek zorunda kaldim. Bu adamlar bu paralari begenmiyo sinir oluyorum...cizik boyasinin neyine bakican?bu adam 2 tamponu 100 e boyasa...30 u maliyettir neyine yetmiyor 100 tl ama hicbiri para begenmiyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.