Şimdi Ara

Geleneksel Otomobil Genel İstanbul Buluşması (10 Temmuz 2011) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
0
Favori
7.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Zaman uyumsuzluğundan dolayı bu sefer gelemiyorum. Düğün mevsimi açıldı malum.
  • Ben konuyu Otomobil Genel'in altında göremiyorum Heralde ondan fazla rağbet görmedi
  • @joushkun İyi ki Facebook'ta paylaşmışsın bu konuyu;henüz gördüm.Siteye girmiyordum bile kaç zamandır.Bahsetmiştin zaten bu konudan ama tarih belli değildi.
    Ayın 5'inde diploma töreni vs. olacak.O yüzden aile gelecek benim memleketten ve pazar günü gelme ihtimalleri de var.O yüzden birşey diyemiyorum şimdilik ama gelmeleri pazartesiyi bulursa kalkar gelirim ben de..
  • 3 temmuzda nöbetim olmazsa yanınızdayım
  • saat ve yer uygun olursa bende gelirim
  • Yazdım sanıyordum ama yazmamışım.. Pazar günü çalışıyorum, cumartesi olmaz mı ya la?
  • mutlaka katılacağım....
  • tarih revizyona açık gibi duruyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: desoto

mutlaka katılacağım....

Katılmasan şaşarım.
  • Benim için gün fark etmez. Görünüşe göre yine kendi aramızda toplanacağız:) Gelenler müsait oldukları günü ve istedikleri organizasyonu yazsa güzel olur. Piknik-mangal-börtüböcek gibi aksiyonlara girmeden standart bir cafe buluşması şeklinde de takılabiliriz:)
  • turkiyede olsam bende gelirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Benim için gün fark etmez. Görünüşe göre yine kendi aramızda toplanacağız:) Gelenler müsait oldukları günü ve istedikleri organizasyonu yazsa güzel olur. Piknik-mangal-börtüböcek gibi aksiyonlara girmeden standart bir cafe buluşması şeklinde de takılabiliriz:)

4-8 temmuz tekirdağ'da mobil görevdeyim, 30'unda da nöbetlerim belli olacak. ve yusuf seni görmeyi istiyorum

bu arada başlık otomobil genelde gözükmüyor, kitlelere ulaşamamızın bir sebebi de bu olabilir

• İnşallah nöbetin denk gelmez de görüşürüz Emrecim:)
  • 10 temmuz nasıl gençlerbirliğibelediyespor?
  • Görmemişim konuyu.

Ciddi bir sorun olmadığı takdirde yer zaman fark etmez benim için, yazın beni de.

Bu arada desoto ile tanışmayı çok istiyorum.
  • dostum hukuki ve bürokratik yollardan halletmeye çalıştım. konu aslında gizliydi ama iki kişinin bildiği sır değildir diyip ilk mesajı şikayet ettim. şu an görünüyor.

3 temmuz yine yakın oldu, 10 diyelim bari. baksana bir sürü kılçık çıktı desoto da kimse artık ben de merak ediyorum. uzaktan bakınca patates soğancı birisine benziyor ya hayırlısı...
  • Benim için 3 ya da 10 fark etmez ama katılım az olacaksa 10 Temmuz diyelim.

Ne zamandır yeni kimse gelmiyor, yeni geleni sopalama şenlikleri çok sönük geçmeye başladı. Acil çözüm üretmek lazım bu konuya.
  • 10 olsun bizim olsun o zaman Onurcum. Kadir abi çıkardı ilk bunu, daha onun bile haberi yoktur

O zaman 10 Temmuz Pazar günü diyelim, belki Burhan o zamana kadar o işini de değiştirmiş olur, katılır bize
  • Konuyu doğru yere getirelim diye senin mesajın üzerinden şikayet etmiştim Coşkun

10 temmuz da uyar bana 15'ine kadar İstanbuldayım. Can-İzmirli Adolf-Bucaklı-Emre-Burhan-Efe-Onur-Candan-Dodo-Ergin Abi gibi ilk aklıma gelen standart kadroya da uyuyordur umarım:)
  • Size Çeşme'den ya da Ören'den selamlarımı gönderiyor olacağım inşallah.

Şimdiden iyi eğlenceler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.