Şimdi Ara

Geleneksel Otomobil Genel İstanbul Buluşması (10 Temmuz 2011) (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
0
Favori
7.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buluşma yerimiz haftaiçi yapılan müzakereler sonucunda netleşecektir. Geçen yıl Anadolu'da toplandık, önceki yıl Avrupa'da. İftarlarda ise durum tam tersiydi. Bakalım, Yusuf'la bir tur bilek güreşi yaparız, galip çıkmazsa ip atlarız.
  • Müzakereler ne kadar sürer.Güç dengesi kimin lehine.

Bu arada fayt klap gibi bir şey mi bu buluşmalar.Yeniler dayak yer,yer belirlemek için bilek güreşleri yapılır falan.Olayınız nedir
  • quote:

Orijinalden alıntı: shroud61

Müzakereler ne kadar sürer.Güç dengesi kimin lehine.

Bu arada fayt klap gibi bir şey mi bu buluşmalar.Yeniler dayak yer,yer belirlemek için bilek güreşleri yapılır falan.Olayınız nedir

Valla bizde böyle abi. Enerjik adamlarız, birbirimizi dövüyoruz arada. Aramızda kalsın dün akşam ben, RqJnr ve Rockford Fosgate nickli üç forum üyesi, bir güreştik ki akıllara zarar. İsterseniz Kilyos'ta buluşup denizde deve güreşi yapalım.

• Bir Karadeniz'li olarak yüzme bilmiyorum(sonuçta karada yaşayan canlılarız,su için yaratılmış oılsaydık solungaçlarımız olurdu(avuntu.gif)). Karada kapışırız ama ona açığım.
  • quote:

Bir Karadeniz'li olarak yüzme bilmiyorum(sonuçta karada yaşayan canlılarız,su için yaratılmış oılsaydık solungaçlarımız olurdu(avuntu.gif)). Karada kapışırız ama ona açığım.

Seni mi kıracağuz biz de kartink yaparuk
  • quote:

Orijinalden alıntı: joushkun

quote:

Bir Karadeniz'li olarak yüzme bilmiyorum(sonuçta karada yaşayan canlılarız,su için yaratılmış oılsaydık solungaçlarımız olurdu(avuntu.gif)). Karada kapışırız ama ona açığım.

Güzel pist var mı? Trabzon'da kare bir pistte yapmış idim.Farklı deneyimlere açığım

• Bende katılmayı düşünüyorum ama yaş 17 onu geçtim yaşıtlarıma görede biraz küçük gösteriyorum :D sorun olmassa gelebilirim :)))
  • Bahsi geçen üç forum üyesini yarım ekmek arası yapar yerim üzerine bir künefe hemen arkasına çay sigara ohh misss Bu sefer Avrupa'da buluşalım bence.

quote:

quote:

Müzakereler ne kadar sürer.Güç dengesi kimin lehine.

Valla bizde böyle abi. Enerjik adamlarız, birbirimizi dövüyoruz arada. Aramızda kalsın dün akşam ben, RqJnr ve Rockford Fosgate nickli üç forum üyesi, bir güreştik ki akıllara zarar. İsterseniz Kilyos'ta buluşup denizde deve güreşi yapalım.

• Pazar günü yapın şunu rica ediyorum.Benim araç ist.dışında.Yoksa gelemem bahcesehirden.

PAzar günü yapın sesimi duyun lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Pazar günü yapın şunu rica ediyorum.Benim araç ist.dışında.Yoksa gelemem bahcesehirden.

lan derken?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Pazar günü yapın şunu rica ediyorum.Benim araç ist.dışında.Yoksa gelemem bahcesehirden.

lan derken?

Alınma hemen hocam.Mİzahen söyledim. :)
  • Yeni olarak ben de katılmak isterdim ama tarih uymuyor malesef. Artık bir sonrakine ...
  • Sayın
     Geleneksel Otomobil Genel İstanbul Buluşması (10 Temmuz 2011)
    ;

Bilek güreşi yaptınız mı sonuçlar nedir? Yere karar verin da.Daha bilet alacaum.
  • quote:

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: individual

quote:

quote:

Karting yapakta karar verin da.Daha otobüs bileti alacam,kask,çelik yelek,kolluk,dirseklik alacam bunlar önemli şeyler son ana kalmasın.

• O zaman şöyle yapalım.

Geleneksel Otomobil Genel İstanbul Buluşması

Tarih: 10 Temmuz 2010

Yer: Lokma Cafe Restaurant | Yahya Kemal Cad. No:18 Rumelihisarı, İstanbul

Geleneksel Otomobil Genel İstanbul Buluşması (10 Temmuz 2011) Geleneksel Otomobil Genel İstanbul Buluşması (10 Temmuz 2011)

Geleneksel Otomobil Genel İstanbul Buluşması (10 Temmuz 2011) Geleneksel Otomobil Genel İstanbul Buluşması (10 Temmuz 2011)

Daha önce de iftar yaptığımız, bireysel olarak da ziyaretlerde bulunduğumuz keyifli ve Boğaz kıyısında olmasına rağmen merkezi sayılabilecek bir yerde. Özellikle 2. köprü yani Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne oldukça yakın bir konumu bulunmakta.

Menüsü tatmin edici seviyede çeşitliliğe ve ortalama fiyatlara sahip. Yemek yenebilir, yanlızca birşeyler içilebilir ya da normal cafede oturur gibi içeceklerin yanına aperatif alınarak keyifle muhabbet edilebilir bir mekan.

Saat olarak birşey yazmıyorum, onu genele yayabiliriz. Benim takdirim öğle ortasından sonraki ve güneşin tam tepede olmadığı bir zaman dilimi. Mesela 14:00 gibi. Bunun iki sebebi bulunuyor. İlki, hava artık serinlemeye, güneş de arkaya doğru gitmeye başlayacak; ikincisi ise meşhur 'Hisar Kahvaltısı' müşterilerinin o saatlerde yavaş yavaş oraları terk etmesidir. Pazar sabahları hem orası hem de komşuları oldukça kalabalık oluyorlar çünkü.

Karting için de yine her türlü teklife açığız. Hatta trafiğe kalmayacağımız bir güzergah olursa Anadolu yakasına bile geçebiliriz. Bu tamamen topluluğun fikirleriyle oluşacaktır. Ergin abi yani individual beyimize burada bir pist adresi verip biz kendi aramızda kulaktan kulağa yaparak farklı bir piste gitmeyi düşünüyorum. Nasılsa gideceği pistte kask takan herkesi biz sanıp dakikada 3 tur bindirecek, bari bu sefer madara olmayalım diye düşünüyorum.

Buluşma yerini, gününü ve yaklaşık saatini de yazdığıma göre aramıza yeni ekleneceklerle(dayak) birlikte katılımcı listesini de yarın öğleden sonra gibi toparlamaya başlarız. Malumunuz bir kamyon tarım işçisi tadında forum insanını götüreceğimiz yere önceden haber vermek gerekecek.

Herkese selam ve sevgiler.

• Çingene ile birlikte icabet ederiz, hayırlı işler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

Çingene ile birlikte icabet ederiz, hayırlı işler.

Buyursunlar
  • Mekan çok güzelmiş.Karting yapalım pistte kalmayı başarabilirsem iddaalıyım o konuda
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.