Şimdi Ara

Geleneksel Otomobil Genel İstanbul Buluşması (10 Temmuz 2011) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
226
Cevap
0
Favori
7.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cuma'dan önce rezervasyon yapmamız gerekli. Kimseye bir zıtlık çıkartmak istemediğim gibi kimseye de ekstra tanımak istemiyorum. Bu yüzden başımız ağrıdı, bir tanesini daha istemiyorum. Burada listeye yazılmayıp geç belli olacak olanlar da buyursunlar gelsinler. Açık adresi, günü ve saati belli sonuçta. Yanlız bir opsiyon, ihtimal ya da başka birşey bizim için ayrılmış ek yer olarak mekan işletmesine geri dönüyor. Dediğim gibi, bunu daha önce de yaşadık ve bir kez daha olmasını istemiyorum.

Ayrıca belirtmek istediğim bir iki husus var. Bana nereden 'lan' deme samimiyetini ve cesaretini bulduğunu bilmedigim ve şu anda cezalı durumdaki istanblue, sen bu buluşmaya davetli değilsin. Eski p.m.leri silerken farkettim, kendisi en son iftara da gelecekti edecekti ama yalan olmuştu. Bu sefer bana uzak ol. Illaki gelmek istiyorsan gel, ama davetli olarak değil.

Bir de MINERVAL, laa maa inan bana hoşlandiğım şeyler değil. Herhangi bir opsiyon da tanımayacağım.

Forumda ya da dışarıda samimi olduğum insanlar olabilir, şakalaştığım arkadaşlar olabilir, samimi geliyor da olabilirim ama lan lun laa gibi üsluplarla bana hitap etmek de kimsenin harcı değildir.

Son olarak, Candan'ım bildiğimiz tanıdığımız yer sonuçta diye yazdım. Eğer senin ya da başka bir arkadaşın da önerisi varsa burada görüşelim, son kararı birlikte verelim.

• güzel tarih; nöbet yok, kız arkadaşım memlekette bir sıkıntı çıkmazsa yanınızdayım
  • Bekleriz Emre, görüşmeyeli çok çok uzun zaman oldu. :)

MINERVAL, bahsi geçen konuyu senin p.m.den sonra gördüm. Ama adama hak verdim, hoş gelmiyor insana. Neyse, yazdığım gibi günü, tarihi, mekanı belli. Sabit rezervasyona ancak oraya gidince, gelecek olanlar da katılınca ekleme yapılabilir. Biz 15 kişi geleceğiz, 5-6 kişi de belki gelir demek en azından 1 masa demek. 1 masa da işletmeler için önemlidir.
  • Sayın Joushkun,

Beni aradınız mı bu akşam.Telefon kapalıydı,kimaramis mesaj attı şöyle bi numara seni aradı diye

Bir de bana yolu anlatın otobüsle geliyorum.Bilmem etmem oraları,alırlar sağ böbreği açıkta kalırım
  • Yok Ozan aramadım ben. :)

Otobüsle nereden geliyorsun hangi terminalde ineceksin? Ona göre yardımcı olalım.
  • İşte onu bilmiyorum.Çoğu otobüs firmasının kendi terminali var deyiler.Lokma'ya en yakın olan yer neresidir acaba?

Yarın bir kaç telefon görüşmesi şart oldu.Bakalım yakın bir yer bulabilecekmiyim.

Sizin bilginiz var mı bu otobüsler hakkında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: shroud61

İşte onu bilmiyorum.Çoğu otobüs firmasının kendi terminali var deyiler.Lokma'ya en yakın olan yer neresidir acaba?

Yarın bir kaç telefon görüşmesi şart oldu.Bakalım yakın bir yer bulabilecekmiyim.

Sizin bilginiz var mı bu otobüsler hakkında?

Hisar'a gelmek için en rahat yol;ya Kavacık'ta inip taksiye binmektir,köprüden önce inersiniz Hisarüstü'nden taksi ile Lokma'ya inersiniz.
    Ya da Alibeyköy'de terminali olan firmalardan birini tercih edersiniz(Metro,Kamil Koç vs.) Alibeyköy'den servis ile veya taksi ile rahatça gelirsiniz.

Bu arada,kesinlik sözkonusu olmadığı için adımı yazdırmıyorum,ama o gün belli olursa katılmak istiyorum.
    Umarım gelebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi çapultra -- 6 Temmuz 2011; 0:29:20 >

• Lokma'dan sonra Aziz Başkan'a temiz çamaşır sigara falan götürmek için ziyarete gidiyoruz. Emenike'nin de satarken yakalandığı ve elinden alınan kaçak saat, parfüm ve güneş gözlüklerini buluşmaya gelen arkadaşlara hediye ediyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: atiyba

Lokma'dan sonra Aziz Başkan'a temiz çamaşır sigara falan götürmek için ziyarete gidiyoruz. Emenike'nin de satarken yakalandığı ve elinden alınan kaçak saat, parfüm ve güneş gözlüklerini buluşmaya gelen arkadaşlara hediye ediyoruz.

Yemek götürebiliyormuyuz dışarıdan?bi paket yaptırırdık lokmadan.Emenike'ye de don,atlet,tişört şart garibim 2 gündür aynı kıyafetleri giyiyor.
  • Bu sene bende katılmak istiyordum ama yine nasip olmayacak sanıyorum.Pazar günü akrabanın düğününe gideceğim.

Acaba hangi saatler arası olacak buluşma.Belki bir ara kaçıp gelirim..
  • Saat 14:00'te buluşacağız. Gelmesi kesinleşen arkadaşlar Cuma gününe kadar bildirirlerse seviniriz, yer ayırtacağız. Gelme ihtimali olanlar da gideceğimiz mekan belli, çatkapı gelebilirler ancak bu şekilde gelenlerin sayısına bağlı olarak mekanda yer sıkıntısı yaşanabilir bu konu hakkında söz veremeyiz.

Her türlü sorunuz ve sorununuz için Coşkun'a veya bana PM yoluyla ulaşabilirsiniz
  • Haksız bir gerekçeyle aldığım cezayı iptal ettirince böyle bir buluşma olduğunu hatırladım.

Pazar günü uygunum derken pazar günü beklenmedik bir iş çıkma olasılığı doğdu. Erteleme opsiyonumun mümkün olamayacağı bir iş olduğundan gelmem zor görünüyor, ama her şey yarın netleşecek. Duruma göre Çoşkun ya da Yusuf arkadaşlarım, sizlerle temasa geçelim.
  • Bu arada eklemeyi unutmayayım, benim haftasonları dövüş antrenmanımın olmasından mütevellit biraz geç kalabilirim. Ders 2'de bitiyor giyinmesi bilmemnesi derken 3'ü bulur gelişimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RqJnr -- 7 Temmuz 2011; 12:13:13 >
  • Merkez 4540 anlaşıldı tamam.
  • Kimler geliyor?
  • Aslında bütün forum üyelerini bulup baştan bir temiz dövsek, sonra çok iyi anlaşırız gibi geliyor bana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RqJnr

Aslında bütün forum üyelerini bulup baştan bir temiz dövsek, sonra çok iyi anlaşırız gibi geliyor bana.

Nadir de olsa sana katıldığım anlardan birini yaşıyorum, keyfini çıkar.
  • araba yolda bırakmazsa gelicem bende
  • Allah nasip kısmet eylerse bir gün de Sıra Dayağı organizasyonu düzenlemeyi düşünüyorum.

Ergin abi sorunlu diyorlar peyjolar için ama bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: individual

araba yolda bırakmazsa gelicem bende

Bu pöcolar böyle diyorlar doğru mudur?
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.