Şimdi Ara

GELİBOLULAR VE HAYATININ BÜYÜK BÖLÜMÜNÜ BURADA GEÇİRMİŞ OLANLAR HAYDİ BURAYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
542
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evet arkadaşlar gelibolular ve buranın aşıkları anılarımızı ortak noktalarımızı buraya yazalım

• Ben 9 yıl Gelibolu'da kaldım ve orda büyüdüm.Çok güzeldir Gelibolu biraz daha gelişse çok iyi bir yer durumuna gelicek küçük bir Bodrum bile olabilir yatırım yapılsa.. Çok fazla yıl yaşadım ama bunlar benim çocukluk anılarım ilkokulu bitirdikten sonra (o zaman ilkokul 5 seneydi) ordan ayrıldık ama arasıra hala gideriz. Çok severim Gelibolu'yu böyle bir konu açılmış olması şaşırttı beni..
  • irem arkadaş bizler geliboluyu sakin sessiz diye seviyoruz allah bodrum olmaktan korusun orayı orası şehitlikler diyarı adım başı orada ermiş insan yatırları var adımını bastıgın yerden tarih fışkırır sadeligi yeter beni orada herkes tanır belediye başkanına kadar
  • bin yıllık tek güzel yerimiz vardı oarayı da bodrum yapmayın
  • Orduevinde balkondan yaptığım muhabbetlerin tadını unutamam.Bayraklı baba vardır,hala daha tırsarım ordan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adoniss -- 13 Ağustos 2006; 10:35:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: Adoniss

Orduevinde balkondan yaptığım muhabbetlerin tadını unutamam.Bayraklı baba vardır,hala daha tırsarım ordan.

bayraklı babanın bakımını 1980 yılına kadar hemen o zamanlar alt tarafında olan terminal bölügündeki babam yaptırırdı askerlere biz oradan ayrılınca baktımki orası bile paralı olmuş ayıp bence.Ya fenerde oturup gemilerinin geçişini izlerken çay içmek hele hemen yanındaki namazgah filimlere konu olmuştur geliboloyu anlatmakla bitmez
  • Ben Gelibolu'nun gelişmesi açısından söylemiştim.. Böyle de güzel orda sanırım 99 tane türbe varmış Bayraklı Baba'yı ben çok severim oraya gidince hala tüylerim diken diken olur onun efsanesi de çok güzel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • aman gelişmesin gelişen yerleri görüyoruz hikayesinide biliriz tabii trt den ögrenmiştik
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.