Şimdi Ara

Işidi bir gecede nasıl alt üst ederiz anlatıyorum. SÜPRİZ SON İÇERİR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilk olarak ş.urfa taraflarına doğru sessizce gidiyoruz hep beraber. ama buradan suriyeye girmiyoruz neden ? çünkü burası tehlikeli bölge şuan en aktif olan yerler. o yüzden
    hoop dönüyoruz hakkariye doğru. ardından hakkari çukurcadan ırak'a sızıyoruz. ve burada ıraklılarla iş birliği yapıyoruz. ya bizimlesiniz ya bizimlesiniz diyoruz ülkeyi kendimizin ülkesi gibi kullanıyoruz.
    ve burada arkadan türkiyeden gelen destek ekiplerini - kara ekibini bekliyoruz. bütün ekipler dolunca. ısınmalara başlıyoruz. bu arada ıraktan'Da asker topladık az çok çünkü eğer suriyeyi alırsak onlarada pay bıraktık.

sonrasında tam musuldayız şuan. bütün ekiplerimizle beraber musuldan, AL HASAKAH'a[suriye] harakete geçerken Türkiye Mersin tarafından deniz kuvvetlerine haber veriyoruz ve sularda görünmeden latakia[suriyenin deniz sınırına] yola çıkıyorlar.
    aynı anda ilerlemiş oluyoruz al hasakah'ı çok kolay bir şekilde aldık. bu arada deniz kuvvetleri latakiaya yanaştı ve seslerini bile çıkaramadı suriye deniz kuvvetleri. daha biz geldik diye haber gitmeden AR RAQQAH'A var gücümüzle koşuyoruz.

ar raqqah'da çatışmaya girmeden gözükmemeye çalışarak dağlardan al asad gölüne doğru iniyoruz. göl boyunca 80 km olarak gidiyoruz. tabi bizi ar raqqahta kimse görmediği için kimse bilmiyor geldiğimizi halep savunmasız
    bu arada deniz kuvvetler latakia'da nöbetteler başka ülkeler bundan yararlanıp koşmasın diye. ardından tam gölde iken hava kuvvetleri devreye giriyor. ve halep'i bombardıman altında tutuyorlar. bu sırada hava kuvvetleri ile uğraşan halep
    Kara kuvvetlerimizi gördüğü an ne yapacağını bilemiyor ve daha savaşa girmeden elimize ülkenin anahtarını veriyorlar. Ve Sıra geldi büyük plana !! Suriye bizimdir deyip Yanımızda Gelen Iraklıları teker teker kurşuna diziyoruz...
    Ve IRAKLILAR BİZLE GELDİĞİ İÇİN Irakta güvenlik eksiği oluyor ve ardından kara kuvvetlerinin bir bölümü ve hava kuvvetlerinin tamamı Irak'A dönüyoruz ve altını üstüne getiriyoruş şehrin Hainlik yaptınız diyecekler... umursamıyoruz.
    Irak kolay lokma oluyor. Ardından 1 taşla 2 kuş vurmuş oluyor ve bunun verdiği keyifle hazır elimiz deymişken deyip Deniz kuvvetleri reyhanlıdan, halepte kalan kara kuvvetlerinin bir kısmı Şanlı urfadan, Iraka geldiğimiz kara ve hava kuvvetleri ise Hakkari'ye giriyoruz. Ve bütün kürtlerin soyunu tarihten siliyoruz. Artık dünyada bir numarayız. bütün dünya bizi konuşuyor Amerika tebrik ediyor, Almanlar özeniyor, Fransızlar bişey demiyor.............

AL ASAD  Işidi bir gecede nasıl alt üst ederiz anlatıyorum. SÜPRİZ SON İÇERİR
    olaylardan sonra hava kuvvetleri ödül töreninde  Işidi bir gecede nasıl alt üst ederiz anlatıyorum. SÜPRİZ SON İÇERİR
    Deniz kuvvetleri  Işidi bir gecede nasıl alt üst ederiz anlatıyorum. SÜPRİZ SON İÇERİR
    kara kuvvetleri  Işidi bir gecede nasıl alt üst ederiz anlatıyorum. SÜPRİZ SON İÇERİR

Ve CUMA NAMAZINI MUSUL VE HALEPTE TÜRKÇE OKUYARAK KILIYORUZ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 24 Temmuz 2015; 2:53:07 >

• Bu yazdığın argümanlar deepweb'e kayıt olarak geçti IŞID ıp numarandan seni tespit edip bütün planlarını alt üst edicek dikkat
  • upppppppppp
  • Csb

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bordo Berelıler 100 e yakın ısıdlının yanı sıra 12 Ejderha,23 Mamut ve 5 tane de T-Rex oldurmus.Tabıı kı sımdılık.

• appp
  • Sen buralarda harcanıyorsun kardeş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bana bir tane ekmek al taze olsun.

• Böyle bir plana luzum dahi yok kara kuvvetleri sınırdan içeri adımını atsa nereye kaçacaklarını bilmezler karşında Saddam'ın ordusu yok.
  • Valla çok iyi olurda malum ırklarda sıkıntı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ByCRiMiNaL.

Böyle bir plana luzum dahi yok kara kuvvetleri sınırdan içeri adımını atsa nereye kaçacaklarını bilmezler karşında Saddam'ın ordusu yok.

hocam zaten o kadar kuvvet göndermenin amacı alamıyacağımızdan değil, diğer ülkelerin üzerine sinsice bir bilinçaltına yerleştirilen 25. kare gibi adeta korku salmak....
  • ırak işi yatar
  • quote:

Orijinalden alıntı: PENDRAG0N

ırak işi yatar

hocam ırak'tan yanımıza toplu kara kuvvetleri askeri aldığımız için zaten ırak'ın hava kuvvetleri çok zayıf. o yüzden kara kuvvetlerinin güvenliği azaldığından suriyeden daha kolay alıyoruz. bu gazlada kürtleri.......
  • Aranel Isilrá kullanıcısına yanıt
    Daha FORUMda çavuşsun operasyon mu düzenliyosun sen
  • Cok fazla cod mw oynamanin zararlari

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.