Şimdi Ara

GELİD ICY VİSİON İNCELEME.....GTX470 İLE (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
5.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Prophecies

@scerit

sen 470 ile test ettin herhalde soğutucuyu 480 ile de aynı sonuçları alabilirmiyiz acaba...

6-7 derece tahmini fark edecektir. daha yüksek olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeFurkan

amp edition da fan otoda (%40)

ama bunu senin fark etmemiş olmana şaşırmadım

ayrıca amp nin gpu hızı ve core voltajı da fazla

ama bunlardı da hesaba katmaman çok doğal fanların soğutmasını karşılaştırırken değil mi

@scerit furmark 1.8.2 yükleyip ayarları gösteren şekilde bir test yapabilirsen karşılaştıralım soğutmaları

AMP soğutucu daha iyimi oluyor yani (gelid soğutucuya göre) bunumu ifade ettinde ben anlamadım

• İkisini kıyaslamak lazım aynı kartta.
  • Gelid Icy Vision Zalman VF3000 den başarılı bir soğutucudur
    gelidin %100 çalışması karşılaştırmayı etkilemez çünkü devri yok ve sessiz çalışıyor tam yükte her şekilde AMP dan iyi
  • Öncelikle inceleme için teşekkürler eline sağlık ve de hayırlısı olsun.Sanırsam soğutucu GTX 460 ile uyumlu değilmiş.Gelid, GTX460 için yeni versiyon çıkartacakmış.Bunun yanı sıra HD 5870 ile de uyumluymuş napsam acaba!!!

http://www.fudzilla.com/reviews/reviews/reviews/first-glimpse-at-gelid-solutions-icy-vision
  • inceleme süper olmuş
    türkiyeye geleceği yok o halde ingiltereden alacağız ama avrupada taksit olgusu yok sanırım
    www.quietpc.com da taksit yok herhalde
  • dayanamadım paypal ile ödeme yaparakhttp://www.quietpc.com dan siparişi verdim bakalım nezaman gelecek
    firebal utansın
  • quote:

Orijinalden alıntı: keskinbalta

dayanamadım paypal ile ödeme yaparakhttp://www.quietpc.com dan siparişi verdim bakalım nezaman gelecek
    firebal utansın

bende sipariş ettim bakalım ne zaman gelicek...inş. 1 haftayı geçmez..
  • pazartesi sipariş ettim bugün 5. gün bakalım bugün gelebilecek mi?
  • quote:

pazartesi sipariş ettim bugün 5. gün bakalım bugün gelebilecek mi?

benim anlamadığım daha doğrusu anladım da nasıl olduğunu merak ediyorum...

şimdi ingiltereden ürün gümrüğe geliyo büyük ihtimal yeşilköye gelicek ben istanbuldayım..burdan sonrasını kim getiriyo o kafama takıldı kargomu getirecek yoksa gümrüğün kargosumu var Fedex diye bi firma daha vardı oda dağıtım yapıyo...kısacası demek istediğim extra bi ücret filan vermek zorunda kalıcazmı...
  • türkiyeye geldikten sonra ptt getiriyormuş arkadaşın tekinin dediğine göre...
  • E-MAİL ATTIM türkiyeye 2 hafta ile 4 hafta arasında sürebilir yazıyor
  • quote:

E-MAİL ATTIM türkiyeye 2 hafta ile 4 hafta arasında sürebilir yazıyor

o zaman biz daha çok bekliycez anlaşılan...yanlız konuyu acan:
    @scerit ismini unuttum kusurabakma Abi;kendisiyle konuştum bana satacaktı ama bende nakit sorunu vardı nakit sorununu hallettim bu seferde satmış oldu neyse sağlık olsun...o incelemede yazmış zaten 6 günde geldi diye..2 hafta çok olur ama 2 hafta da gelicekse de yapacak bi şey yok...
  • çok beklemeyeceğiz çünkü benim kargo dün geldi ptt ile ücret ödemedim ptt ye...

4.10.2010 da sipariş verdim 12.10.2010 da elime ulaştı (8 gün)... bence ingiltereden geldiği düşünülürse gayet hızlı sayılır...

deneyince yorumlarımı yapacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 13 Ekim 2010; 14:25:23 >
  • montaj yaparken zorlanmadım desem yalan olur . ince vidalardan birini sıkıştırırken çok zorladım sanki araba somunu sıkıştırır gibi kas gücü kullandım ve kırdım...
    başımdan kaynar sular döküldü ama allahtan yedek varmış olmasa soğutucu küçücük bir vida yüzünden güme gidecekti... çünkü standart bir vida değildi herhalde piyasada bulmak zor gibi...
    aman sıkıştırırken fazla zorlamayın

sıcaklık testlerini yaptım ama sadece yük altında test ettim

furmark ile her iki soğutucuyu da aynı şartlarda his ati hd 5850 icooler v kartta 1920 x 1080 8x aa ve maximum zorlama ile 1000 saniye zorladım oda sıcaklığı 26 derece:

stok fan aşırı yük altında 95 dereceyi gördü sonra birden fan durdu ve 100 dereceye fırladı ve testi durdurdum 1000 saniye civarlarında fan sesi dayanılmaz gürültülü %100

gelid ise maximum 62 dereceyi gördü ve bu sıcaklıkta sabit kaldı 63 ü görmedi ve fan hızı %50 lerde. daha sonra fan hızını % 100 denedim yine ses yok...

fark yük altında 30 derece ve tamamen sessiz

stok:

GELİD ICY VİSİON İNCELEME.....GTX470 İLE

gelid icy vision:

GELİD ICY VİSİON İNCELEME.....GTX470 İLE

sonuç:

şiddetle tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OguzhanKeskinbalta -- 14 Ekim 2010; 0:36:57 >

• fanlara ayar yapılmıyormuş ben de geç farkettim
  • benimde ürün geldi...
    valla çok şaşırdım 4 günde geldi bravo valla..
    test edemdim ama mafia 2 oyandım 1 1.5 saat filan oyundan çıkıp baktığımda sıcaklık 63 derce filandı daha ayrıntılı test yapıcam...
    bu arada ben hiç zorlanmadım takarken bi termal pad'ler zorluk çıkardı pek iyi yapışmadı zor oldu biraz gerisi kolaydı...
  • mesela vrm bloğu kartımla alakasızdı kullanamadım
  • quote:

mesela vrm bloğu kartımla alakasızdı kullanamadım

Keşke fotopraf çekseydim ben bütün vrm'leri kapadım...yani soğutulacak ne varsa termal pad'leri kestim yapıştırdım...3 tane büyük vrm vardı onları kullandım onlar yetmedi altlarına uzunlarından onların yanına da çok ufak olanlar vardı onlar içinde köprü şeklinde ramnisk vardı onlarıda oraya taktım sonra kartın tepesinde bi yer vara orayada iki uzun en son kartın ramlari sonra soğutucuyu taktım...

pek anlaşılır olmadı ama neyse.yanlız soğutucu çok iyi bu meseajı yazmadan önce yine mafia iki oynadım en az 2 saat dün biraz daha fazlaydı sıcaklık bu gün ne olduysa msı afterburner programı ile baktım sıcaklığa max. derece yazıyo çok iyi....
  • benim kart ati olunca sinklerin çoğu boşta kaldı ve kartın uzun vrm bloğunu sökmeme hem gerek kalmadı hem de zaten uyumsuzdu...
    30 derece düşüş sağladım ki gerçekten iyi bir sonuç...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.