Şimdi Ara

GELİD ICY VİSİON İNCELEME.....GTX470 İLE (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
5.608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 6850 v 6870 için de kullanılabiliyormuş bilginize
  • bende başka bi soğutucu var ram soğutucuları tutmuyo pat pat düşüyolar nasıl sabitlerim onları??
  • termal ped lazım zannedersem

6950 için olur mu bilen var mı?
  • Dostlar , bir kaç sorum olucak...
    Bende bu soğutucuyu alma gibi bir niyetim var Lakin ;

Benim ekran kartım Palit GTX 460 Sonic Platinum ( Biraz kısa ) sorun olurmu bu.Galiba soğutmanın bir kısmı uç kısımda boş kalıcak.

Birde benim GPU"nun altın kısmındaki vidalarının birisinin üzerinde garanti etiketi var.Ben bunu söksem garanti dışı kalıcak.Garanti"si olduğu girme ile görüşsem.Onlar halledip tekrar garanti kapsamına alabilirlermi.

Ayrıca tam olarak nereden , kime veriyoruz siparişi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi reyoberto -- 23 Ocak 2011; 12:31:59 >
  • TÜM AÇIKLAMALAR YUKARIDA
    BİZ buradan kredi kartı veya paypal ile aldık

http://www.quietpc.com/tr-en-gbp/products/ati-vga/gel-icy-vision
  • Soğutucuyu satmak isteyen olursa pm atabilir..
  • 45$ + 10$ kargo 55$ x2tl = 110tl bence çok para kart o kadar etmez şuan satsak o yüzden vazgeçtim.
  • Selam,
    27.49 soğutucu + 5.87 airmail posta = 33.36 Pound toplam ( 107 TL )
    4 Eylülde sipariş, 10 eylüle elimde.

Stok soğutucu ile furmark = 89-90-91-programı kapattım
    Gelid ile furmark = 61 C sabit

İyi oyunlar..

Fanlar PWM olsa süper olacak yazacaktım ama zaten süper..
  • Konuyu hortlatalım

Ağustos sonu gibi Gelid'in kendi sitesinden aldım ve tam 14 günde elime ulaştı.
    R9 290'a taktım, bayağı bir uğraştırdı ama değdi mi? KESİNLİKLE.
    Powercolor R9 290 kullanan arkadaşlar full ayarda kartın sesini bilir.
    Ürünü taktıktan sonra, Boş halde 37C, stress test de max 75Cyi gördü.

Bir kaç ölümcül ipucu vereyim.

1-) 1.fotoda ki VRM1 yazan yerleri, 2.fotodaki mavi kare içine alınmış parça ile altına termal pad koyarak soğutacağız ancak, kutu içerisinden çıkan yaylı klipsler benim board uma uymadı. Ben de klipsleri çıkararak 10cm lik ince kablo bağı ile (cırt kablo olarak da bilinir) iki tarafından sıkıca tutturdum ve fıstık gibi oldu.

GELİD ICY VİSİON İNCELEME.....GTX470 İLE GELİD ICY VİSİON İNCELEME.....GTX470 İLE

2-) Kutu içerisinden termal macun çıkıyor ancak ne kadar sağlam olur bilemiyorum, açıkçası test de etmedim ama ben yine işimi garantiye almak için Zalman STG-1 (Kullanım şekli olarak KESİNLİKLE tavsiye ETMİYORUM. Soğutma performansı zaten tartışılmaz. Alacaksanız STG-2 'yi alın.) kullandım.

3-) Montaj sonunda işlemci ayağı vidalarını orantılı sıkın. Aksi halde kart eğriliyor ve bakır blok ile işlemci doğru olarak öpüşmüyor.

Umarım yardımcı olabilmişimdir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnurBEKTAŞ -- 12 Aralık 2016; 10:17:58 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.