Server login failed veriyor bende..Büyük ihtimalle reset atılıyor şu an..Herkes dikkatli olsun boss time:D
bende biraz öne 2 kez logn server failt vermeye basladı geliyormu ne
1 saat içersinde gelecek login failed site yok forum yok
nasıl bir sevgidir bu anlamadım
saçmalamayın ben konuştum adamlarla dünkü gittiği saat yani 03:10 civarı gelcekmiş..
Tekrar eski haline döndü be.
yine eski durumuna geldi beklemeyin yatın
50 Yıl önce = at , avrat , silah
Bugün = Ferrari , paris Hilton , Knight
pff ya cook heyecanlanıoruz hade gel artık :)
quote:
Orjinalden alıntı: kaancix
saçmalamayın ben konuştum adamlarla dünkü gittiği saat yani 03:10 civarı gelcekmiş..
Hangi adamlarla? :D
Bende de 1 kere verdi, hey yavaş olun dalmayın hemen koşuşturmayın maradonda filan
Herkez bankalara hücüm edicek aslında karakter ekranında belli olur gittimi gitmedimi. Ellerimiz boş olmasında :D biz chara char bize bön bön bakmasın
Boss Kesmek Isteyen Pc Basindan Kalkmasin 2 Gun Daha Start Gelmez :)
Konuları filan az takip ediyorumda Oyun insanlara kafayı yedirmiş durumda acıyorum gerçekden
paranoyak olmuş millet. saçma sapan birbirinin benzeri 1500 tane konu oldu. 1 gün daha açılmasa oyun çöplüğe dönecek forum.
BEYLER ÜZGÜNÜM AMA YENİ BİR CLİENT DE GELEBİLİR SİTEYE O CLİENTİ YÜKLÜYOR OLABİLİRLER SAGLAM VE KÖKLÜ 1 DEĞİŞİKLİK İÇİN YENİ BİR CLİENT GEREKİ...
quote:
Orjinalden alıntı: DevilReloaded
Konuları filan az takip ediyorumda Oyun insanlara kafayı yedirmiş durumda acıyorum gerçekden
walla öğle millete korku sardı millet oyunu oynamaktan cok gb leri itemleri gittimi diye endişe ediyor
Şu heyecana şu kıpırtıya bag :)))
quote:
Orjinalden alıntı: 1_haki_1
50 Yıl önce = at , avrat , silah
Bugün = Ferrari , paris Hilton , Knight
Supersin Dostum
quote:
Orjinalden alıntı: ceramist
quote:
Orjinalden alıntı: DevilReloaded
walla öğle millete korku sardı millet oyunu oynamaktan cok gb leri itemleri gittimi diye endişe ediyor
Gbleri real parayla alınca insan düşünüyor biraz haliyle..
Ben bu oyunu Çok oynadım Çok para kazandım Amerikada Adamlar 8yıldır bu oyunu sürdürüp para kazanıyorsa Bugun 2,3 açık yüzünden bu oyunu kapatmaz. Elbet herşey gibi Knight Online sonu Olucaktır ama emin olun Çok uzun zaman önceden bunun tarihini verirler. İnsanlar servet Döküyor bu oyuna Hiç kimse Birden Oldu bittiye getiremez Muhtemelen Uğraştırıcı bi Bakım yapıyorlar Açıcaklardır ama Bu Knight online tekrar bi açık mutlaka vericekdir yine Bunun yararı Bu işi yapanlara olucakdır.
Benim Güldüğüm konular Son dakika :) orclar burayı bastı yok 4 şehit v.s Bu gibi durumların bunlara karıştırılması bile çok yalnış çocukca yok geliyorr :) Dünki 7 şehitten kimse bahsetmezken Gençlerimizin burada geliyor, açılıyor , son dakika,kurtlar vadisi knight v.s yalan haberler 'le zaman öldürmesi beni üzüyor
Beni yalnış anlamayın sadece kendi görüşlerimi yazma gereksinimi duydum .
Ben belki Çok para kazandım bu oyundan ama İnanın Öldürdüğünüz zaman İleride bir kurşun gibi canınızı acıtacak...