quote:Orijinalden alıntı: CemreUkendinden çok eminsin galiba.. bu forum çok görmüştür böyleleriniquote:Orjinalden alıntı: IqupasuI.. kendinden çok eminsin galiba.. bu forum çok görmüştür böylelerini
quote:Orijinalden alıntı: oTaKuRoNquote:Orjinalden alıntı: IqupasuI.. kendinden çok eminsin galiba.. bu forum çok görmüştür böylelerini Alıntıları Göster şu an elimde hazır takım olsa gösteriridim sana gününü de dua et hazır takmımım yok pokede nikin ne bakıyım senin
quote:Orijinalden alıntı: oTaKuRoNquote:Orjinalden alıntı: IqupasuI.. kendinden çok eminsin galiba.. bu forum çok görmüştür böylelerini Alıntıları Göster gel yapalım
quote:Orijinalden alıntı: oTaKuRoNquote:Orjinalden alıntı: IqupasuI.. kendinden çok eminsin galiba.. bu forum çok görmüştür böylelerini Alıntıları Göster Gel Kapışalımda Millet Team Görsün Senin Gibiler Çoq Geliyor Bu Foruma Sonra Havası Sönüyor Dönüp Gidiyor SS Li Kapışıcaz Nick Söyle Teklifi Atayım NOT:Seni Yenmek Güzel OLacak
quote:Orjinalden alıntı: nunu94 pokemonda beni vsde yenen çıkmaz bence Bir Kere O VS Değil Live Battle Knight'ı Pokémonla Karıştırmassan Sevinirim...
quote:Orijinalden alıntı: semblancequote:Orjinalden alıntı: nunu94 pokemonda beni vsde yenen çıkmaz bence Bir Kere O VS Değil Live Battle Knight'ı Pokémonla Karıştırmassan Sevinirim... nerdesun nunu kuş olup uçtun
quote:Orijinalden alıntı: EvrimDışınerdesun nunu kuş olup uçtun Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: salih_763 nerdesun nunu kuş olup uçtun
quote:Orijinalden alıntı: Uluç.quote:Orjinalden alıntı: salih_763 nerdesun nunu kuş olup uçtun Alıntıları Göster
quote:Orijinalden alıntı: EvrimDışınerdesun nunu kuş olup uçtun Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: salih_763 nerdesun nunu kuş olup uçtun
quote:Orijinalden alıntı: Uluç.Kaçtı Eziq Alıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: k@til_35 Kaçtı Eziq Belki Süresi Bitmiştir...
quote:Orijinalden alıntı: semblancequote:Orjinalden alıntı: k@til_35 Kaçtı Eziq Belki Süresi Bitmiştir...Alıntıları Göster her zaman battle tekliflerine açığım
quote:Orijinalden alıntı: TK14her zaman battle tekliflerine açığımAlıntıları Göster quote:Orjinalden alıntı: tüko her zaman battle tekliflerine açığım benimde iddaılı team im olsa her türlü teklife açık olurum ama sadece forum dan bi kişiyi yendim o kendini bilir not:kendini bilen msn ni acsana oglum...
quote:Orijinalden alıntı: k@r@ntin@quote:Orjinalden alıntı: tüko her zaman battle tekliflerine açığım benimde iddaılı team im olsa her türlü teklife açık olurum ama sadece forum dan bi kişiyi yendim o kendini bilir not:kendini bilen msn ni acsana oglum...Alıntıları Göster sen bizi tanımamışsın
quote:Orijinalden alıntı: apocalypse47sen bizi tanımamışsınAlıntıları Göster yenildigmiz zaman kac puan kaybedioz???
quote:Orijinalden alıntı: k@r@ntin@yenildigmiz zaman kac puan kaybedioz???Alıntıları Göster 500-600 falan
quote:Orijinalden alıntı: oTaKuRoN500-600 falanAlıntıları Göster IqupasuI.. bi battle yapamadık yaw net im yavaş benim sanırım seninkine oranla...
quote:Orijinalden alıntı: k@r@ntin@IqupasuI.. bi battle yapamadık yaw net im yavaş benim sanırım seninkine oranla...Alıntıları Göster ben burdayım sen nerdesin