Şimdi Ara

Yakışıklı olanlar gelin bi (ciddi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
2.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kızlar tarafından ilgi görmek,hayattan zevk alan taraf olmak nasıl bir duygu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuyu çok doğru bir yere açmışsın

Tebrik ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Insan bikiyor be moruq

Bazen yogun ilgiden bunaliyorum keske diyorum tipsiz birisi olsaydim

Yani sizler cok sanslisiniz böyle bir sorununuz yok peki bu beybifeys kardesiniz ne yapsin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • He canım. Yakışıklılarda çok mutlu bi hayat yaşıyor. Hiçbir sıkıntıları yok. Tek dertleri kızlar, sevişmek..

Bir çıkın şu dünyadan. Hayattan keyif almak insanın içinde olan bir şey. Şuan zengin olunca mutlu olucam, Yakışıklı olunca mutlu olucam diyorsunuz ama bu isteklerinize ulaştığınızda psikolojinizin yine aynı olacağından emin olabilirsiniz.

Yakışıklı, Zengin, Kaslı olup intiharın eşiğinden dönen adamlar tanıyorum. Yani psikoloji = dış görünüş değil.
  • Ya şu capslerdeki adamlar kadar çirkinsek? yani hiçbir meymenet yoksa suratımızda

• Kanatlandırmayan_Redbull kullanıcısına yanıt
    no ss no güven

• quote:

Orijinalden alıntı: eastindiacompany

Ya şu capslerdeki adamlar kadar çirkinsek? yani hiçbir meymenet yoksa suratımızda

Fotonu paylaş bakalım bi belki yakışıklısındır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    kel olanlar bir gelsin
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ortalamanın üstünde yakışıklıyım. Tek avantajı var bence ne olursa olsun kızlar tersleyemiyor. Kızlarla konuşmak gezmek tozmak için çok yakışıklı olmaya gerek yok. Ses tonu ve konuşma biçimi de en az tip kadar önemli

• quote:

Orijinalden alıntı: Realwest58

Ortalamanın üstünde yakışıklıyım. Tek avantajı var bence ne olursa olsun kızlar tersleyemiyor. Kızlarla konuşmak gezmek tozmak için çok yakışıklı olmaya gerek yok. Ses tonu ve konuşma biçimi de en az tip kadar önemli
    No ss no güven

• En yakışıklılar bile kendine göre çirkinim diyebiliyor. Senin yaşlarında normal bu takıntılar zamanla geçer.

• Gerçekten kendine dert edinecek şeyler sunduğunda hayat bunları unutursun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kibre kapılmamak için zor tutuyor insan kendini.

• Şahsen tipsizim, vucut tan kurtarıyorum olayı akmasada her zaman damlar muslugumuz. Çok begenilen bir tipe sahip olmak nasıl bir histir ara ara düşünüyorüm. Yakışıklı erkek ve tipsiz erkek arasındaki fark şöyle açıklanabilir. Yakışıklı olana dahi diyelim, tipsiz olan averajın altında sıradan diyelim . Dahi olanın çok çabalamasına gerek yok kolay ogreniyor asla unutmuyor birşeyleri başarması daha kolay çünkü dahi. Averajın altında olan sıradan ise çok çabalasada zor ögreniyor. Aklında kalmıyor çok çok fazla çabalaması gerekiyor mundar oluyor ve hayattan soguyor. İşte yakışıklı erkekle ile tipsiz erkek arasındaki kadınlara ulaşma zorluk derecelerindeki fark verdigim ornek teki gibi. Kadınlara ulaşmak açısından. Dahi olana easy mod gelen sıradana hardest gibi gelebilir.. Benim hipotezim ise sıradan ama çok çalışan birisi kesinlikle bir dahiyi gölgede bırakabilir. Lakin dahide çalışırsa sıradanı yakalayıp sollaması an meselesi. Çünkü genetik limitleri daha ileride dahi olanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 7 Haziran 2018; 16:13:7 >

• Yakışıklı adamların bir sürü takıntısı oluyor

Her kız bunlara bakınca "aman be bunu boş bırakmazlar,sevgilisi vardır" diye düşünürler.Ama gariplerin sevgilisi filan yok

Saplarla takılıp dururlar

• hugh jackman'ın karısına bak internetten. adam dünya yakışıklısı ama 60 yaşında kadınla evli yıllardır. bide asgari ücretli yeğenim var onada baktılar kız yok. gidip köyden babası ölmüş fakir bir kız buldular görücü usulü evlendi. kız beren saate benziyor ama yüzü bence daha güzel bizim köylünün. insanda şans olacak tip değil.
  • Ywv kızlar sürekli değdirmeye calisiyorlar taciz edilmekten biktik ywv erkek olarak cinsel obje olarak gorulmek pek iyi degil ama tabi yakisikli benim gibi 1.85 mavi gozlu omuzlari genis bir erkek olarak kizlardan ilgi gormek pek rahatsiz edici bir durum degil.

• Şey değil mi bu rock lee vs neji

• yakışıklıyım ilgi var lakin talep yok. ayrıca çok ilgi bunaltıyo ve genelde yakışıklı olanlar yalnızlığı tercih ederler

• gerçek bi sevgiyi bulmak daha zor. kızlar yanlarında yakışıklı birini göstermek istiyor diğer kızlara. 250 gram peşinde değilse kişi yalnız kalıyor hep. yoksa elini sallasan ellisi.
  • Her aksam pompa.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.