Şimdi Ara

gelin beyler 1 dk... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    edit: Japon ismi ama sorun olmaz. Nisadan daha guzel. nisa koyarsanız niğsa diyecekleri için hoş olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lion -- 24 Haziran 2013; 13:19:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Eslem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sigortac

Merhaba arkadaslar
    Nasip olursa 1.5 ay sonra bir kizim olacak, ama hala isim konusunda uzlasamadik. Daha onceden acilmis olan konulari olctum tarttim bictim ve icinden cikamadim:)

3 tane isim var suanda degerlendirmede olan tavsiyeleriniz neler veya onereceginiz baska isimler neler..

Ecrin . Elif . Nisa

Hadi rast gele ;)

Yasemin veya Eda ismini severim hocam

Allah bağıslasın :)
  • 3 isim de arapça kökenli hele ki ecrin isminin bir anlamı yok. ücret demek. kızının ismini ücret yapacak mısın orasına karışamam. ama ben sana ceren,burcu isimlerini öneririm
  • quote:

Merhaba arkadaslar
    Nasip olursa 1.5 ay sonra bir kizim olacak, ama hala isim konusunda uzlasamadik. Daha onceden acilmis olan konulari olctum tarttim bictim ve icinden cikamadim:)

3 tane isim var suanda degerlendirmede olan tavsiyeleriniz neler veya onereceginiz baska isimler neler..

Ecrin . Elif . Nisa

Hadi rast gele ;)

Abi Ecrin isminin bi anlamı yok diye biliyorum.

Elif Nisa koysan güzel olur bence
  • Eylül yada Nisan güzel isimler gerçekten.
  • quote:

Merhaba arkadaslar

Ecrin . Elif . Nisa

Hadi rast gele ;)

Ecrin
    Bu aralar popüler olan Ecrin’in anlamı çoğu yerde ‘Allah’ın hediyesi’ olarak geçiyor. Fakat Ecrin’in anlamı ‘Allah’ın hediyesi’ değil!
    Ecrin isminin kökeni Arapça olan ‘ecr’ kelimesinden gelir. Ecr ‘ücur, ücret’ demektir, ve Ecrin de ‘ücret’ demektir.
    Ücret kelimesini ‘ecret’ olarakta yazabiliriz, ama bu kelimenin telaffuzu daha zor olduğu için tercih edilmiyor.
    Değerli hocamız Nihat Hatipoğlu da programında Ecrin ismi hakkındaki gerçekleri açıklamıştı.

Ecrin’in Kuran’da geçtigi ayet: قُلْ مَا أَسْأَلُكُمْ عَلَيْهِ مِنْ أَجْرٍ وَمَا أَنَا مِنَ الْمُتَكَلِّفِينَ (Kul mâ es’elukum aleyhi min ecrin ve mâ ene minel mutekellifîn(mutekellifîne))
    Türkçe’de anlamı: De ki: Buna karşılık ben sizden bir ücret istemiyorum. Ve ben olduğundan başka türlü görünenlerden de değilim.

ecrin ismi garip geldi araştırdım

• Hazan Ve Eylül isimlerini de değerlendirmeye alın hocam.

Bu iki isme de bayılıyorum Allah nasip ederse bir kız evlat bu iki isimden birini koymayı düşünüyorum kesinlikle.
  • Arzu
  • quote:

Merhaba arkadaslar

Ecrin . Elif . Nisa

Hadi rast gele ;)

Elif.

Birinci olan yegane olan benzeri veya muadili olmayan yaradanın eseri olan anlamındadır.

Maneviyatıda yüksek bir isimdir.Tavsiye.
  • "Şeyma" neden bilmiyorum ama tatlı isim manasını da araştırıp koyabilirsiniz...

• Ahsen
    Hümeyra
    Şebboy
    Aybeniz

• Ezgi nasıl isim?
  • Ecrin gerçekten de çok güzel bir isim.

bu arada Allah analı babalı büyütsün.
  • Nisa / Hümeyra
  • Benim de 1,5 ay sonra yeğenim olacak ve O da kız. "İdil Duru" olacak sanırım ismi. Siz de bir düşünün derim. Belki hoşunuza gider.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nikki Sixx -- 25 Haziran 2013; 4:16:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

3 isim de arapça kökenli hele ki ecrin isminin bir anlamı yok. ücret demek. kızının ismini ücret yapacak mısın orasına karışamam. ama ben sana ceren,burcu isimlerini öneririm

Ecrin Allah'ın hediyesi demektir.Ne ücreti ne saçmalıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Figt Falcon

quote:

Orijinalden alıntı: ladies and gentlemen

3 isim de arapça kökenli hele ki ecrin isminin bir anlamı yok. ücret demek. kızının ismini ücret yapacak mısın orasına karışamam. ama ben sana ceren,burcu isimlerini öneririm

Ecrin Allah'ın hediyesi demektir.Ne ücreti ne saçmalıyorsun

yav he he

http://www.haberler.com/diyanet-in-uyarisina-ragmen-ecrin-populer-isim-4550949-haberi/

ECRİN ÜCRET DEMEK

Kur'an-ı Kerim'de Yasin ve Fetih sûrelerinde geçtiği için tercih edilen Ecrin pek çok ailenin zannettiği gibi Allah'ın mükâfatı değil, 'ücret' anlamına geliyor. Aleyna 'üzerimize', Ünzile ise 'indirildi' manasını içeriyor.

İlahiyatçılar, Kur'an'da geçen her kelimenin isim olarak verilemeyeceği konusunda geçtiğimiz yıllarda uyarılar yapmıştı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.