Etrafında uygun kız yoktur, arkadaşlarıyla takılmaktan daha çok zevk alıyordur.
quote:
Orijinalden alıntı: Zig Zag
Etrafında uygun kız yoktur, arkadaşlarıyla takılmaktan daha çok zevk alıyordur.
Veya saçma şakalar yapan çok konuşan gereksiz biridir?
desertrose25
kullanıcısına yanıt
Yaşamak öldürür.
quote:
Orijinalden alıntı: AloneManİnDark
Tipsizdir aynaya bakınca kendine söver bunun farkında olduğu için birine deliler gibi tutulsada asla açılmaz. Çünkü o tutulduğu kişi onun yanına asla yakışmayacaktır. Kendisi böyle çirkinken yanında güzel bir kızla asla gezmez. Çünkü kendinden utanır. O artık zaten öleceğiz olsa da olur olmasa da olur kafasındadır.
Son olarak şu satırları eklemek istiyorum.
Doğunca çirkin adamlar işaretlenir bir satırda Onlar hayatlarına yön vermeye çalışmaz Çünkü bilirler ki doğmuş olmak hatadan Bu yüzden nefret eder hayat çirkin adamdan
Bir garip oldum valla
Kızların burnu havada olup paralı erkeklerin peşinde koştuğu bir zamanda suçlu erkek ler olamaz.
quote:
Orijinalden alıntı: Technotronic
Kızların burnu havada olup paralı erkeklerin peşinde koştuğu bir zamanda suçlu erkek ler olamaz.
sosyofobiktir. normal bir insanın sevgilisi olmaması zor.
quote:
Orijinalden alıntı: DreamingLight
sosyofobiktir. normal bir insanın sevgilisi olmaması zor.
Alıntıları Göster
Sürekli reddedilmiştir ve intikam almaya ant içmemiştir
5) sürekli kızlardan zarar görmüştür. okadar çok sevmiştir ki değerde vermiştir, ama asla karşılığını alamamış, hatta sevdiği kişi ona aşık olmayı bırak hiç sevmemiştir. bu nedenle kızlara artık güveni kalmamış, varı yoğu yetenekleri-sporu-arkadaş ortamı ara sıra alkol olmuştur. ve bu kişi ben oluyorum, kendinizi kaptırmayın arkadaşlar asla ve asla sevmeyin değerde vermeyin sizlere tavsiyem
quote:
Orijinalden alıntı: iamburak
Sürekli reddedilmiştir ve intikam almaya ant içmemiştir
Sorun neden reddedildiği
Dogru kisi karsisina cikmamistir
Erkek gelin mi olur
quote:
Orijinalden alıntı: ejder95
sevgilim yok çünkü müslümanım
not:sevgilisi olanada muslaman degildir demedim kurana ve sunnete inanan bir adama yakismiyor
İki taraf da ciddi düşünüp nikah niyetiyle görüşüyorsa sanırım biraz daha esniyordu kurallar ama dedigin de gercek inkar edemeyiz.
Evleneceği kişi ilk tek ve son olsun istiyordur. O yüzden 22-25 yaşlarına kadar hiç sevgili yapmaması normal.
Bu zamana kadar 2 kişi sevgili olmak istedi. Birisi otobüste takıldı 2 saat başımdan gitmedi. Zor kurtulmuştum ondan. Çok fazla kızlı ortamlarda da takılmadığımdan daha fazla olmadı.
Yaş 20 Ben ilk tek ve son için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bu zamanda sevgili yaparsam ayrılacağım çünkü bunu iyi biliyorum. En erken üniversite de olmalı ve bu kişi bulunurken önceden biraz mesafeli olunmalı ki daha sonra ne olacağı belli olmaz.
İlk defa eşinizin elinden tutmak gibisi olabilir mi?
Br kere sevip tam sevmek gibisi olabilir mi?
Ben şimdi sevgili yapsam ayrılırım ve sevgi duygularım körelmeye başlar. Bu duyguları köreltmeden eşini sevmek için erkenden sevgili yapılmaz.
Zaten erkeklerin çoğu genç yaşlarda sevgili kısmına farklı anlamda bakıyor onlar baştan kaybediyor.
Kendinden cirkin adamlarin sevgilisi vardir ama o cekingenliginden sevgili yapamaz, ayri olaraktan asik olmadan biriyle sevgili olmak zor gelir
hawloo
kullanıcısına yanıt
Dogru kisi deneye deneye bulunmaz mi? Haklisin yani, ince eleyip sik dokumak gerek, oyun oynamiyorsan. Ama her insan hata yapar. Ilk sevgilin diye evlenmek zorunda hissetme diye diyorum :/ ya da kendini kotu hissetme evlenirsen baskasiyla :D Ayrica otobuste mi tanistiniz
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-C93BC3667
Kendinden cirkin adamlarin sevgilisi vardir ama o cekingenliginden sevgili yapamaz, ayri olaraktan asik olmadan biriyle sevgili olmak zor gelir
Utangaçtır.Bu yüzden bir çok fırsatı kaçırmış olabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: SoapGhost
5) sürekli kızlardan zarar görmüştür. okadar çok sevmiştir ki değerde vermiştir, ama asla karşılığını alamamış, hatta sevdiği kişi ona aşık olmayı bırak hiç sevmemiştir. bu nedenle kızlara artık güveni kalmamış, varı yoğu yetenekleri-sporu-arkadaş ortamı ara sıra alkol olmuştur. ve bu kişi ben oluyorum, kendinizi kaptırmayın arkadaşlar asla ve asla sevmeyin değerde vermeyin sizlere tavsiyem
resmen beni anlatmışsın hocam, katılıyorum dediklerine