Şimdi Ara

Gelin Bir Erkeğin Neden Hiç SEVGİLİSİ Olmamıştır Tartışalım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
63
Cevap
1
Favori
9.687
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerek duymamıştır
  • Teklif etmemiştir kabul etmemiştir
  • Etrafında uygun kız yoktur, arkadaşlarıyla takılmaktan daha çok zevk alıyordur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zig Zag

Etrafında uygun kız yoktur, arkadaşlarıyla takılmaktan daha çok zevk alıyordur.
    Veya saçma şakalar yapan çok konuşan gereksiz biridir?
  • desertrose25 kullanıcısına yanıt
    Yaşamak öldürür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AloneManİnDark

Tipsizdir aynaya bakınca kendine söver bunun farkında olduğu için birine deliler gibi tutulsada asla açılmaz. Çünkü o tutulduğu kişi onun yanına asla yakışmayacaktır. Kendisi böyle çirkinken yanında güzel bir kızla asla gezmez. Çünkü kendinden utanır. O artık zaten öleceğiz olsa da olur olmasa da olur kafasındadır.

Son olarak şu satırları eklemek istiyorum.

Doğunca çirkin adamlar işaretlenir bir satırda
    Onlar hayatlarına yön vermeye çalışmaz
    Çünkü bilirler ki doğmuş olmak hatadan
    Bu yüzden nefret eder hayat çirkin adamdan

Bir garip oldum valla

• Kızların burnu havada olup paralı erkeklerin peşinde koştuğu bir zamanda suçlu erkek ler olamaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Technotronic

Kızların burnu havada olup paralı erkeklerin peşinde koştuğu bir zamanda suçlu erkek ler olamaz.
    sosyofobiktir. normal bir insanın sevgilisi olmaması zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DreamingLight

sosyofobiktir. normal bir insanın sevgilisi olmaması zor.

Alıntıları Göster
    Sürekli reddedilmiştir ve intikam almaya ant içmemiştir
  • 5) sürekli kızlardan zarar görmüştür. okadar çok sevmiştir ki değerde vermiştir, ama asla karşılığını alamamış, hatta sevdiği kişi ona aşık olmayı bırak hiç sevmemiştir. bu nedenle kızlara artık güveni kalmamış, varı yoğu yetenekleri-sporu-arkadaş ortamı ara sıra alkol olmuştur. ve bu kişi ben oluyorum, kendinizi kaptırmayın arkadaşlar asla ve asla sevmeyin değerde vermeyin sizlere tavsiyem
  • quote:

Orijinalden alıntı: iamburak

Sürekli reddedilmiştir ve intikam almaya ant içmemiştir

Sorun neden reddedildiği
  • Dogru kisi karsisina cikmamistir
  • Erkek gelin mi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ejder95

sevgilim yok çünkü müslümanım

not:sevgilisi olanada muslaman degildir demedim kurana ve sunnete inanan bir adama yakismiyor

İki taraf da ciddi düşünüp nikah niyetiyle görüşüyorsa sanırım biraz daha esniyordu kurallar ama dedigin de gercek inkar edemeyiz.
  • Evleneceği kişi ilk tek ve son olsun istiyordur. O yüzden 22-25 yaşlarına kadar hiç sevgili yapmaması normal.

Bu zamana kadar 2 kişi sevgili olmak istedi. Birisi otobüste takıldı 2 saat başımdan gitmedi. Zor kurtulmuştum ondan. Çok fazla kızlı ortamlarda da takılmadığımdan daha fazla olmadı.

Yaş 20 Ben ilk tek ve son için elimden geleni yapmaya çalışıyorum. Bu zamanda sevgili yaparsam ayrılacağım çünkü bunu iyi biliyorum. En erken üniversite de olmalı ve bu kişi bulunurken önceden biraz mesafeli olunmalı ki daha sonra ne olacağı belli olmaz.

İlk defa eşinizin elinden tutmak gibisi olabilir mi?

Br kere sevip tam sevmek gibisi olabilir mi?

Ben şimdi sevgili yapsam ayrılırım ve sevgi duygularım körelmeye başlar. Bu duyguları köreltmeden eşini sevmek için erkenden sevgili yapılmaz.

Zaten erkeklerin çoğu genç yaşlarda sevgili kısmına farklı anlamda bakıyor onlar baştan kaybediyor.

• Kendinden cirkin adamlarin sevgilisi vardir ama o cekingenliginden sevgili yapamaz, ayri olaraktan asik olmadan biriyle sevgili olmak zor gelir
  • hawloo kullanıcısına yanıt
    Dogru kisi deneye deneye bulunmaz mi?
    Haklisin yani, ince eleyip sik dokumak gerek, oyun oynamiyorsan. Ama her insan hata yapar. Ilk sevgilin diye evlenmek zorunda hissetme diye diyorum :/ ya da kendini kotu hissetme evlenirsen baskasiyla :D
    Ayrica otobuste mi tanistiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-C93BC3667

Kendinden cirkin adamlarin sevgilisi vardir ama o cekingenliginden sevgili yapamaz, ayri olaraktan asik olmadan biriyle sevgili olmak zor gelir
    Utangaçtır.Bu yüzden bir çok fırsatı kaçırmış olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoapGhost

5) sürekli kızlardan zarar görmüştür. okadar çok sevmiştir ki değerde vermiştir, ama asla karşılığını alamamış, hatta sevdiği kişi ona aşık olmayı bırak hiç sevmemiştir. bu nedenle kızlara artık güveni kalmamış, varı yoğu yetenekleri-sporu-arkadaş ortamı ara sıra alkol olmuştur. ve bu kişi ben oluyorum, kendinizi kaptırmayın arkadaşlar asla ve asla sevmeyin değerde vermeyin sizlere tavsiyem

resmen beni anlatmışsın hocam, katılıyorum dediklerine
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.