|
Türknet en yüksek tahmini hız hakkında
Türk Telekom taahhütüm bitti ve taşındığım mahalleye yazın vdsl için çalışma yapılmış. Şuan vdsl hizmeti alabiliyorum. Türk Telekom ile yaptığım telefon konuşmasında tahmini 72 Mbps'ye kadar hız alabileceğimi söylediler. Farklı firmaları inceledim. Millenicom, Netspeed, Gıbırnet gibi firmaların internet sitesinden altyapımı sorguladığımda alabileceğim en yüksek tahmini hızı 71 ile 72 Mbps çıkıyor. Fakat Türknet'in sitesinden sorgulama yaptığımda bu hız en fazla 50 mbps gözüküyor. Abonelik başvurusuna baktığımda bana 35 Mbps paketini dayatıyor, dilerseniz 10 TL fark ile 50 Mbps'ye kadar kullanabilirsiniz yazıyor. 10 TL'sinde değilim vereyim 10 TL farkını direkt hattımın desteklediği maksimum hızda hizmet alayım ne diye vakit kaybettiriyorsunuz. Türknete geçmeyi düşünüyordum fakat henüz Türknet ile görüşüp sormadım. Zaten bu firmalardan hepsi birbirinden çok farklı değil benim gözümde. Malum Türk Telekom fiyat politikası ortada. Sadece daha uyguna daha yüksek hız alabilmek için bu firmalardan birine geçiş yapacağım. Geçiş süresini hızlandırmak ve sorun yaşamamak için Türk Telekom aboneliğimi sonlandırmadım onun yerine direkt geçiş yapacağım. Diğer firmalarda paket kaybı ve ping sorunu ile ilgili bazı şikayetler görmüştüm o yüzden Türknet düşünüyordum. Bu tahmini hız Türknette neden daha düşük gözüküyor veya gösteriliyor olabilir? Sizlerin bir önerisi var mı acaba?
G.SKİLL TRİDENT Z RGB LED IŞIK YANMIYOR
|
Sanırım kutusu açılmış anakart gönderdiler
|
|
|
Galaxy s4 Şarj sorunu yardım
|
Bütçe 2800 e çıktı YARDIM
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 439
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 7.153 (Bu ay: 115)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 104 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO