Şimdi Ara

gelin bizler de alkışlayalım (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
70
Cevap
0
Favori
1.653
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: |FoX|-Jr.lLeGenDl

quote:

Orjinalden alıntı: ChordSolo

şu yukarıdaki uzuuuuuun mesajı okuyunca "dinime küfreden müslüman mı lem yoksa gerçekten?" demekten kendimi alamıyorum.

isyan edio abisi öle deme

onlar herşeye karşı...

• quote:

Orjinalden alıntı: KadirNar

Chelsea Veya Manchester United Birbirlerini Alkışlayabilirler Zaten Büyük Takım Olmakta Bu

Fener Bize İlk Maçta Yapmadığını Bırakmazsa Bizde Gidip Yaptıklarının Teşekkürü Olarak Alkışlayacakmıyız

Bırak Alkışlamamızı Bakalım Çıkartacakmıyız Sami Yen'den

hıı oldu aman yapmayın yaa futbolcularımız ölür mölür
  • yaw sallayın,gelin premier lige.giyelim liverpool formalarımızı.

evimizde huzur içinde seyredelim maçları

yok illa toplu bir katliam olacak,sonra akıllanacak herkes.o da şüpheli ya neyse.
  • quote:

Orjinalden alıntı: soho

işini iyi yapanlar alkışı hak eder mesela ben cem yılmaz' ı alkışlarım şahsen..

bu TT reklamından sonra bidaha alkışlıcağmı hiç sanmıyorum
  • Bu gs adina yazi yazan bir kac lavuk spor yazari alkislayin falan yaziyor yazilarinda cogu ya gs tv de calisiyor yada spor basininda gs sirtindan para kazaniyor yani canaydina bagli elamanlar gs hic bir hakkini koruyamayan sahislar amaclarida korumakda degil zaten bu alkis olayini ortaya attilar sirf yalakalik olsun.
    Kardesim ne kadar sevmesemde ziya olsun ömer cavusoglu olsun yada ercan saatci selcuk kukla adamlar konustumu kluplerinin hakki icin saldiriyorlar bizde oyle bir tane camianin hakkini koruyon yok arada sadece hincal uluc var okadar digerleri satilik kalemler
  • quote:

Orjinalden alıntı: cdemir

Bir yanım GS alkışlarsa iyi olur belki bir şeylerin değişmesine başlamasına yardımcı olur diyor.

Diğer yanımda ilk maçta yapılanlardan sonra kendimi GS taraftarının yerine koyuyorum. Ben olsaydım bende alkışlamayabilirdim diyorum.

"Hay ben bu yönetimlerin yöneticilerin spor medyasının, taraftarlığı barbarlık sanan bazı taraftarların"
    diyerek
    sahaları savaş alanına çevirenleri alkışlıyorum. En büüyk alkışı onlar hakediyor(!)

• alıntıdır yazmayı unutmuşm
  • fenerbahçeye attığımız her golden sonra takımımı alkışlayacağım
  • Bütün bunlara rağmen Gs li Futbolcular alkışlarsa o zaman yandık demektir.
    çoluk çocuğa bile dalga konusu olucaz.
  • asıl ozaman ortalik karişir. taraftar sahaya iner maç bitmez .
    ancak ufak tefek futbolcular kendi aralrında tebrikleşçeklerdir muhakkak.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.