Şimdi Ara

Gelin camlardaki çiziklerimizi giderelim ..''RESİMLİ ANLATIM '' (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
8
Favori
15.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • konuyu hortlatmış gibi olacağım fakat polisaj makinesi, seryum oksit ve pedlerin fiyatı zaten ortalama 200 lira yapıyor. hatta 300 liraya kadar makineler mevcut. Harcadığınız emek ve vakit derken hiç uğraşmaya değmez. Derin çizikler ve çatlak varsa zaten gitmez. Komple cam aracın modeline göre 250 300 lira civarı. Elinde polisaj makinesi ve vakti olan keyif için uğraşırsa orası ayrı tabi. Bir de dükkan veya girişte oturmuyorsanız elektrik nereden alacaksın? evin camından uzatma kablosu sarkıtıp 3 saat sokakta uğraşılmaz. Bende zamanında silecek çiziklerini yok etmek için yöntemler arıyordum fakat komple camı değiştirdim tertemiz kullanıyorum. hatta camda hgs, otopark için etiketler varsa onlara da zarar vermeden söküp geri yapıştırıyorlar. En iyi yöntem camı komple değiştirmek uğraşmayın boş yere.
  • exclusive kullanıcısına yanıt
    On cam pahali,orjinalse hele.Makineyi oto yikamacida odunc alip yapilabilir Sadece 10-15 tl ye ped alinmasi yeterli pedler universal her makineye oluyor.Toplam maliyet 50-60 tl ye yapilabilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

On cam pahali,orjinalse hele.Makineyi oto yikamacida odunc alip yapilabilir Sadece 10-15 tl ye ped alinmasi yeterli pedler universal her makineye oluyor.Toplam maliyet 50-60 tl ye yapilabilir.

hatta hazır makineyi ödünç almışken yarım çay bardağı kadar da seryum oksit isteriz. şunu bi fişe takalım 2 3 saatlik işim var deyip elektriği de beleşe getirip işimizi orada halledip bedavaya da yapabiliriz aslında adam ekmek kazandığı makineyi neden sana saatlerce ödünç versin akıl var mantık var. para bile teklif etsen vereceği meçhul. fırça veya kova istemiyoruz sonuçta.

Ben kendim yapacaktım zaten, maliyet en dandik polisaj makinesiyle beraber 200 lirayı buluyordu. üzerine 100 lira koyup fiat aracıma pazarlıkla 300 liraya orjinal cam taktırdım. Normal cam 250 liraydı, orjinal 350 dedi. tek farkı köşesinde ufacık logo vardı gözükmüyor bile. ona rağmen takmışken orjinal taktırayım dedim 3 saatte halletti. camın bu kadar uygun olduğunu bilsem hiç bu işleri araştırmazdım bile. benim gibi cam fiyatlarını sonradan öğrenenler varsa hiç boşuna uğraşmasın gitsin tertemiz yeni cam taktırsın.

• exclusive kullanıcısına yanıt
    Veriyor adam niye vermesin.Gidilir selamin aleykum bu sefer oto yikatmaya gelmedim,yarim saatlik isim vardi.20-30 kagit ateslerim elektrik parasi,sonra musteri gelirse cihazi veririm beklerim diyorsun.Adamda buyur yigenim alabilirsin dukkanin yaninda yap,hem dukkan dolu gorunuyor musteri cekersin isime gelir diyor.

• quote:

Veriyor adam niye vermesin.Gidilir selamin aleykum bu sefer oto yikatmaya gelmedim,yarim saatlik isim vardi.20-30 kagit ateslerim elektrik parasi,sonra musteri gelirse cihazi veririm beklerim diyorsun.Adamda buyur yigenim alabilirsin dukkanin yaninda yap,hem dukkan dolu gorunuyor musteri cekersin isime gelir diyor.

valla hocam sen çok iyi niyetlisin, oto yıkamacıları tanımasam olabilir derdim. sadece dış yıkama yaptırıp aracı kendim kurularken bile uzun süre orada durmandan rahatsız oluyor herifler, bir de sana makinesini verip elektriğini kullanmana izin verecek, orada yer işgal edeceksin falan büyük şehirlerde böyle şeyler mümkün değil. sokak arasındaki yıkamacıya bile randevu ile gidiyorsun.

zaten makine hepsinde yok, avm gibi yerlerde oto kuaför adı altında yıkama yapan veya sonax benzeri pasta cila yapan yerlerde var. hadi yarım saatlik iş olsa belki iyi niyetli birine denk geldiğinde al kullan der. yapan arkadaşların başka forumlarda da konularını okudum 2 3 kez tekrarladıklarını yazmışlar. En az 2 saatlik iş. çizikler çok azsa elinde de malzeme varsa vakti olan denemek için yapabilir tabi. ama ön cam benimki gibi uygun fiyatsa uğraştığına değmez, tercih meselesi.

• quote:

Farazi mi konuşuyorsunuz yoksa tecrübe ettiniz de veriyorlar mı?

O adamlar o işten para kazanıyor, al kardeş işini hallet diyeceğini gözümde bile canlandıramadım.

• Arkadaşlar boşuna 100 gram seryum okside 50 TL vermeyin. Altta verdiğim linkte polisaj tablasından, keçeye kadar seti halinde ve yüksek kalitede seryum oksiti üstelik 230 gram olarak 60 TL ye alabilirsiniz.

Aliexpress

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akenatons -- 3 Ekim 2016; 16:19:22 >

• Peki bu ürünlerden alıp getirten var mı ? Ped payon dedikleri elyaf olandan mi acaba

• Tırnağa hafif takılan orta uzunluktaki cam çizikleri için seryum oksit işine girmeye değer mi ve sonuç verir mi sizce?

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.