Şimdi Ara

gelin eski günlere dönelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
676
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar eski 80 cap sro ne kadar guzeldi bir cok kisi elle kasar oyunda arkadaslik kurar bi gp ciktimi herkes heyecanlanirdi artik bunlar kalmadi diyecegim şu ki gelin eskisi gibi elle oynayalim bir topluluk olusturalim zevkimize bakalim illa 125 lwl olmak zorunda degiliz ki ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• isroya gir bi bak oyundaki lag ve delayı gördükten sonrada böyle diyebilicekmisin acaba :D
  • Oyunun elle oynanacak bir hali yok. Bot'a bırakıp keyfine bakacaksın. Özellikle phBot olursa makbule geçer, clientless olduğu için oyunun yüzünü görmüyorsun. Bu da insanı rahatlatıyor. Ben 7/24 oyundayım ve 9 char'ımı bakımdan bakıma görüyorum. PvP zaten hikaye olmuş durumda (sağlam item'lerin varsa sorun yok), unique'ler saniyelik oluyor. Yapılabilecek tek şey kale savaşı. Onda da hevesim kalmadı, 1 senedir gitmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Oyunun elle oynanacak bir hali yok. Bot'a bırakıp keyfine bakacaksın. Özellikle phBot olursa makbule geçer, clientless olduğu için oyunun yüzünü görmüyorsun. Bu da insanı rahatlatıyor. Ben 7/24 oyundayım ve 9 char'ımı bakımdan bakıma görüyorum. PvP zaten hikaye olmuş durumda (sağlam item'lerin varsa sorun yok), unique'ler saniyelik oluyor. Yapılabilecek tek şey kale savaşı. Onda da hevesim kalmadı, 1 senedir gitmiyorum.

Sen oyun oynamıyorsunki pc yi açık bırakıyorsun sadece amacı bile yok öyle olunca
  • Zevk yok, amaç yok. Aynen, katılıyorum. Bu bir çeşit alışkanlık olmuş. Benim gibi bir sürü kişi var bu şekilde oynayan. Hayatımızın bir parçası oldu artık bu oyun.
  • elite sro oynuyordum 3 aydır user düştüğü için bırakma kararı aldım 2 aydan biraz fazla sp farm ve lvl i 80yapmak için uğraştım bitirdim fakat ani user düşüşünden sonra bıraktım 80 lvl benim silkroadda en çok tat aldığım dönemlerdir o yüzden private olarakta kaliteli 80 lvl bulduğum zaman oynuyorum keşke yakın zamanda 80 lvl zor server açılsada geçsem orda takılsam
  • Isro yu eski gunlerine dondurmenin bi yolu olmali bu hale getirende biziz duzeltecek olanda

• quote:

Orijinalden alıntı: SixSixSix

Zevk yok, amaç yok. Aynen, katılıyorum. Bu bir çeşit alışkanlık olmuş. Benim gibi bir sürü kişi var bu şekilde oynayan. Hayatımızın bir parçası oldu artık bu oyun.

Hangi serverdasın?

• urk U kullanıcısına yanıt
    Sparta'daydım, Eridanus oldu, şimdi de Oceanus. Babel, Caspian, Rome, Sparta, Xian server'larının birleşimi.
  • Silkroad oyuncusu olduğunu gösterebilceğin tek cap 70'di, bot alma şansın imkansız gibi birşeydi. 80cap ortaları ve geri kalan zaman ise 15 yaşında ki çocuğun bile char yapabilceği duruma gelmişti oyun.
  • Oyunu hiç oynamamıştım denedim oynanış dinamikleri hoşuma gitmedi cabal knight daha güzel geldi.Aynı şekilde metin 2 yide hiç beğenmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Oyunu hiç oynamamıştım denedim oynanış dinamikleri hoşuma gitmedi cabal knight daha güzel geldi.Aynı şekilde metin 2 yide hiç beğenmedim.

Cabal gibi bir oyun daha gelmez. o oyunu bitiren de yönetim oldu şimdi Cabal2'yi çıkarttılar beta süreci devam ediyor oyunun ama oynanabilirlik ne derece olur bilinmez.. Sro ya gelecek olursak aslında piyasdaki en güzel oyunlardan biri (tabii Aion ve Wow u ayrı tutuyorum bu piyasadan) oldschool diye tabir edilen bir serverda oynarsan oyunun zevkini alabilirsin zannımca.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Solutions

quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Oyunu hiç oynamamıştım denedim oynanış dinamikleri hoşuma gitmedi cabal knight daha güzel geldi.Aynı şekilde metin 2 yide hiç beğenmedim.

Cabal gibi bir oyun daha gelmez. o oyunu bitiren de yönetim oldu şimdi Cabal2'yi çıkarttılar beta süreci devam ediyor oyunun ama oynanabilirlik ne derece olur bilinmez.. Sro ya gelecek olursak aslında piyasdaki en güzel oyunlardan biri (tabii Aion ve Wow u ayrı tutuyorum bu piyasadan) oldschool diye tabir edilen bir serverda oynarsan oyunun zevkini alabilirsin zannımca.

Cabal çok sağlamdı ama cabal 2 ninde çıkması lazımdı çünkü cabal izometrik bakış açısına sahipti tam bir mmorpg havasını artık yakalaması zordu.Cabal 2'yi deneyemedim ama denemek istiyorum skill efektleri güzel olmuş eski cabal gibi alanla öldürme olayını bitirmişler sanırım.Silkroad hiç oynamadım bir ara meraktan popüler oyunları deniyordum 2-3 level oynayıp silmiştim bana oynanış hantal gelmişti rahatça karakter hareket edemiyordu diye hatırlıyorum.Aion'da bana aşırı hızlı geldi.

• celtics009 C kullanıcısına yanıt
    Gp ne arar la 80capta

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.