Şimdi Ara

GELİN KARDESLERİM[SONN]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • S.a Öncelikle Bu forumu actım sizede yararlı olacagımı dusundum Bakın biz bu oyunu oynuyoruz neden? elimize ileride ne geccek [20yas altına] ileride karını bu oyun bu doyurcak bakın biz TÜRKLER bu oyunu oynamasak nolur biliyomunsuz??? GM ve ko yu cıkaranlara para kasanamaz gider 20 mılyonluk bronze preyi 10 gold preyi gider 20 silveri gider 15 yapar neden? para kazanmak icin zannetmeyın ben lvl 70 yok sen 75 su 65 su 90 yok bu yoksu BİZİM YAPTGIMIZ TEK SEY AMERİKAN [ vede koyu cıkaranların] karınnı doyurmak ulkemızde bırsuru fakirler yoksullar varken biz gidip onları doyuruyoruz ben bu oyunu bıraktım size ben bırakın demem diyemem haddime degıl ama bırakamıyoz dıosanız ıtemlerinizi yakın gıtsın cope atın noalcak yani bi oyun icin Gencliğimizi berbat eden bu OYUN ICIN SESLENDİM sizi kardeş olarak gordum ve size soluyorum gidip pre alıyoruz gb alıyoruz neden? oyun icin bu oyuna verdıgımız parayla 1 ay gecinen yoksullarımız var bırakın yabancılar oynasın nolcak

[abuk subuk yorumlar yapmayalım ben herkesi dusundum]

• quote:

Orjinalden alıntı: sadekral

S.a Öncelikle Bu forumu actım sizede yararlı olacagımı dusundum Bakın biz bu oyunu oynuyoruz neden? elimize ileride ne geccek [20yas altına] ileride karını bu oyun bu doyurcak bakın biz TÜRKLER bu oyunu oynamasak **** biliyomunsuz??? GM ve ko yu cıkaranlara para kasanamaz gider 20 mılyonluk bronze preyi 10 gold preyi gider 20 silveri gider 15 yapar neden? para kazanmak icin zannetmeyın ben lvl 70 yok sen 75 su 65 su 90 yok bu yoksu BİZİM YAPTGIMIZ TEK SEY AMERİKAN [ vede koyu cıkaranların] karınnı doyurmak ulkemızde bırsuru fakirler yoksullar varken biz gidip onları doyuruyoruz ben bu oyunu bıraktım size ben bırakın demem diyemem haddime degıl ama bırakamıyoz dıosanız ıtemlerinizi yakın gıtsın cope atın noalcak yani bi oyun icin Gencliğimizi berbat eden bu OYUN ICIN SESLENDİM sizi kardeş olarak gordum ve size soluyorum gidip pre alıyoruz gb alıyoruz neden? oyun icin bu oyuna verdıgımız parayla 1 ay gecinen yoksullarımız var bırakın yabancılar oynasın nolcak

%1000000 kere haklısın bende bu yüzden pre almıyorum , amerikalılara para yedireceğime eziyet çekerim daha iyi

ama bu oyunun bana hiç bişey kazandırmayacağını bildiğim halde oynicam , zaten hafta içi ders çalışıyorum hafta sonu oynuyorum o yüzden bi sorunum olmuyo (charımı ilerde çocuğuma miras bırakıcam )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rasmus -- 18 Şubat 2007; 0:12:37 >

• Bende her gece yattığımda bunları düşünüyordum ve en sonunda bırakmayı başardım.

Darısı bırakamayanların başına
  • Herşeyi tadında bıraksak Hiç Gelicek Kaygımız olmas. NedeN Sadece Knight'ı etkiliyoruz buna ? Knight Olmasa SilkRoad , Cabal Gibi OYunlar gene para tuzağı ama herşeyi zamanında yaparsak yani derslerimize çalışsak Arkadaşlarımızla çıksak gezsek Ondan sonra gelip Cuma cumartesi 2-3 saat knight oynasak ne gibi bi sakıncası olabilir ? Okuyan Arkadaşlarıma Sadece Şunu Sölüyorum (Üni. Sölemiyom ) İrademize Hakim oldumuz sürece herşeyden yeterince tad aldımız derslerede yani geleceğimizede yeterince yatırım yaptımız sürece Hiç Bi sorunumuz olmucana eminim Önemli olan irademizi Kontrol edelim.

"unutmayın ki Bir Türk evladı asla hile yapmas,kimsenin hakkını yemez ancak KİMSEYEDE HAKKINI YEDİRTMEZ!!" Bu Sözüde İliştirmek istiyorum Çok Hoşuma gittiği için

Ayrıca Şunu Sölemek istiyorum annemizin babamızın yada kendi emeğimizle kazandığımız parayı Lütfen Kendi sonumuzu Hazırlamak için Harcamayalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnotheRDie -- 18 Şubat 2007; 0:14:57 >

• quote:

Orjinalden alıntı: The_Rasmus

quote:

Orjinalden alıntı: sadekral

S.a Öncelikle Bu forumu actım sizede yararlı olacagımı dusundum Bakın biz bu oyunu oynuyoruz neden? elimize ileride ne geccek [20yas altına] ileride karını bu oyun bu doyurcak bakın biz TÜRKLER bu oyunu oynamasak **** biliyomunsuz??? GM ve ko yu cıkaranlara para kasanamaz gider 20 mılyonluk bronze preyi 10 gold preyi gider 20 silveri gider 15 yapar neden? para kazanmak icin zannetmeyın ben lvl 70 yok sen 75 su 65 su 90 yok bu yoksu BİZİM YAPTGIMIZ TEK SEY AMERİKAN [ vede koyu cıkaranların] karınnı doyurmak ulkemızde bırsuru fakirler yoksullar varken biz gidip onları doyuruyoruz ben bu oyunu bıraktım size ben bırakın demem diyemem haddime degıl ama bırakamıyoz dıosanız ıtemlerinizi yakın gıtsın cope atın noalcak yani bi oyun icin Gencliğimizi berbat eden bu OYUN ICIN SESLENDİM sizi kardeş olarak gordum ve size soluyorum gidip pre alıyoruz gb alıyoruz neden? oyun icin bu oyuna verdıgımız parayla 1 ay gecinen yoksullarımız var bırakın yabancılar oynasın nolcak

%1000000 kere haklısın bende bu yüzden pre almıyorum , amerikalılara para yedireceğime eziyet çekerim daha iyi

ama bu oyunun bana hiç bişey kazandırmayacağını bildiğim halde oynicam , zaten hafta içi ders çalışıyorum hafta sonu oynuyorum o yüzden bi sorunum olmuyo (charımı ilerde çocuğuma miras bırakıcam )

ama cola alıp yahudileri doyuruyosun di mi ? Coca Cola Fanta Turkuaz vs vs vs İsrailin bunlar biliyormusn ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.