Şimdi Ara

Gelin okuldaki nöbetimde kızla 5 gün süren maceramı anlatıyorum PART-6 geldi (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
153
Favori
22.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Part 7 yok mu yaa :S
  • Part 7 beklenmekte
  • bekliyoruz,üşüyoruz reyiz :(
  • takip dostum
  • Yeni bölüm gelmeyecek m?
  • Nedense herkes hikayesi okunana kadar aralıksız yazıyo millet okuyup yorum attıktan sonra herkes bi meşgul oluyo sürekli bi işleri çıkıyo bi yazar havaları yaz ulan işte
  • Beklemedeyız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • csb tıkandı heralde adam yazcak bişey bulamıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Nedense herkes hikayesi okunana kadar aralıksız yazıyo millet okuyup yorum attıktan sonra herkes bi meşgul oluyo sürekli bi işleri çıkıyo bi yazar havaları yaz ulan işte

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: KoşYoksaDüşersin

csb tıkandı heralde adam yazcak bişey bulamıyor

• Şu kızın resmini atsana yahu. O kadar övmüşün kü Sanki dünya güzeli. Meraklandırdın insanı.
  • Devamını bekliyoruz dostum

• devam devam
  • ve hayal ürünü biterr :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: riaz

Nedense herkes hikayesi okunana kadar aralıksız yazıyo millet okuyup yorum attıktan sonra herkes bi meşgul oluyo sürekli bi işleri çıkıyo bi yazar havaları yaz ulan işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Gambit_Poker

+1
  • Beyler csb galiba hikayeyi yazarken ilk baştaki konudan biraz sapma oldu gibi ama tamda emin olamadım. İlk başta yaptıgı büyük hatalardan konu acmıstı ama yaptıgı sadece 1 hata vardı oda tam hata denmez yani dikkat ceksin diye öyle bir konu girişi yapmıstı sonraki olaylara bakarsak hiç bir hata görülmüyor olayı bbaşka yerlere cekiyor. Ama şimdi gelir son partta olur hatalar derse bilemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.