Şimdi Ara

Gelin okuldaki nöbetimde kızla 5 gün süren maceramı anlatıyorum PART-6 geldi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
553
Cevap
153
Favori
22.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

Merhaba arkadaşlar yazmayı düşünüyordum uzun zamandır. Bugün kendimi iyi hissediyorum. Okunabilir ve takip edilebilir şekilde olması için part part yazacağım.

Kesinlikle CSB değildir emin olabilirsiniz.

PART - 1 HER ŞERDE BİR HAYIR VARMIŞ GERÇEKTEN

Lisedeki nöbetçilik sistemini bilirsiniz. Her müdür yardımcısının yanına bir öğrenci verilir çay getirir götürür bilimum işlerde yardımcı olunur falan.. Bunu yapma sırası bana gelmişti. Ama o kadar isteksizim ki anlatamam yerime sürekli eleman arıyorum sen yap ben haftaya yaparım diye yok kimse kabul etmiyor..

Şimdi hangi bölgede nöbetçilik yapacağınız da meçhul yani bizim okulda 4 müdür yardımcısı var proje odası var bir de otel bölümü var kapı nöbetçiliği de var oraya da düşebilirsiniz.. Artık ne yapayım dedim kaçış yok gittim nöbet yapacağım yeri de 2. kattaki müdür yardımcısının yanında istedim. Çünkü aralarında en rahat yer orasıydı.

Oldu Pazartesi..Her zaman ki gibi gittim okula (biraz daha erken gidiyor nöbetçiler) Benim nöbetçi olduğum katta 9. sınıflar var ben de 12 yim tabi bir ağırlıkta oluyor

Beyler ilk günün ilk saatleri o kadar sıkıcıydı ki.. Otursan vakit geçmiyo kalkıp yürüyorum bir yere ayrılamam. Hoca da 11-11:30 gibi geliyo zaten yapacak hiç bir işim yok. Sürekli dönüp duruyorum avare avare. Sonra aşağı inip çıkan bir kız gördüm. Daha önce 1-2 kere görmüştüm koca okulda. Sessiz bir tip gibiydi heralde benim gibi. Ama harbiden çok güzeldi bee.

İlk gün konuşma olmadı. Son saatlere doğru tabii. Sıkıcı bir günün sonlarına doğru yaklaştıkça artık bitse de eve gitsem diye düşünürken kız aşağı indi benim olduğum kata.

Aramızda şöyle bi konuşma geçti:

k-kız
    b-ben

k: merhaba bir şey rica edebilir miyim ?
    b: tabi olur
    k: ben çok sıkıldım hiç yapacak bir şey yok. hoca da gitti (yanında nöbet yaptığı müdür yardımcısı) (kız 1 üst katta beyler) ben de gidicem soran olursa işi çıktı falan diyebilir misin ?
    b: (ben de ulan ben niye daha önce yapmadım falan diye düşünürken kızın planını çalmak olmaz diye tamam tabi falan dedim)

Sonra aklıma bir şey takıldı. Biz her giriş-çıkışta saat ve imzanın atılması gereken bir belge imzalıyoruz. Şimdi kız erken çıktı diye bunu da imzalamadı çünkü izin vermezlerdi çıkmasına.

Nedense bu benim aklımı baya bir karıştırdı ve başı yansın istemedim kızın. Ne akla hizmetse başlarım facebooktan aramaya.. da, kızın adını soyadını bilmiyorum

Bir yerlerden nöbet listesi falan bulmam lazım ki ordan öğreneyim. Üzerinden neredeyse 1 sene geçti bu anlattıklarım geçen sene ygs nin açıklandığı haftaya denk geliyo beyler o yüzden tam hatırlayamıyorum nasıl bulduğumu kızın ismini ama ya nöbet listesinden ya sınıfındaki listeden falan bir şekilde buldum..

Başladım telefonun g*t kadar ekranından aramaya[ Sonunda buldum ve eklemedim, mesaj attım. Dedim sen böyle böyle gittin ama imza falan atılması gerekiyordu bunun hakkında bir şeyler düşün gibisinden. Tabi geri dönüş bekliyorum ama gelmedi.

Facebooktan mesaj atmam kızla hiçbir şekilde temas kurmak istememden kaynaklanmıyor. Sadece insanlık olarak başı yansın istemedim. Zaten ne kadar sıkıcı olduğu belli. Uzar falan diye düşündüm..

İlk gün bu şekilde bitti. Kız hiç aklıma falan da gelmedi. Taa ki 2. güne kadar

-To be contiuned-

rly ?

• hadi bekliyoruz bak heyecan yaptık
  • Takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jake Tyler

Biz en son ilkokulda nöbetçi olduk be oğlum

9.sınıflar okula alışsın diye bekliyolar dönem sonunda olursun
  • Takip

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Takip.
  • Takipteyim

• Takipteyim bende
  • yerimdeyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: çamınferyadı

quote:

Orijinalden alıntı: Jake Tyler

Biz en son ilkokulda nöbetçi olduk be oğlum

9.sınıflar okula alışsın diye bekliyolar dönem sonunda olursun

• hadi bro yaz şu part 2 yi yarın erken kalkcam gece uyuyamazsam şikayet ederim konuyu birde partları dizilerdeki gibi can alıcı yerinden bölme
  • Bulunsun

• Turizmde okuyorsan allah kolaylık versin kardeş
  • beyler 2. part maçtan hemen sonra yazıyorum
  • Kurulalım buraya

• quote:

Orijinalden alıntı: ne bilim ben ya adamı

beyler 2. part maçtan hemen sonra yazıyorum

Kola,cips hazır.Bölümü beklyiorduk zaten.
  • arkası yarın mı b uu :)
  • Hikayedemi dinlemiyaağğahh
  • Ulan bir anda sardı hikaye 5 günlük süren hikaye 5 part ise okurum.
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.