Şimdi Ara

Gelin şikeli maçları buldum. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Kılpaçino

Bu davadan dolayı isterlerse 100 sene avrupadan ihraç etsinler, ben yinede bu maçların temiz olduğuna inanıyorum. Bu maçları izlemiş olanlar ne demek istediğimi anlar.

Yav he he
    O kadar mahkeme
    O kadar tape
    Koca UEFA
    ışi gücü yok can sıkıntısından mı çıkarttı bunları
    Kaç yönetici hapis yattı boşuna mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİRENOM

quote:

Bu davadan dolayı isterlerse 100 sene avrupadan ihraç etsinler, ben yinede bu maçların temiz olduğuna inanıyorum. Bu maçları izlemiş olanlar ne demek istediğimi anlar.

Yav he he
    O kadar mahkeme
    O kadar tape
    Koca UEFA

kafan iyimi senin.?
  • quote:

Orijinalden alıntı: PersPrensi23

En basitinden ilk maçta Serdar Kulbilge. Ankara'da oturduğum için alkaralar'da çok tanıdığım var. Serdar Kulbilge bu mevzulardan dolayı direk kulüpten kovuldu.

Diğer maçlardaki oyuncuları veya durumları da tapelere bakarak bulabiliriz, çok zor değil.

Gelelim şu neden ceza almadılar sorusuna? Aslında mantıklı bi soru Allah var. Cevabını da vereyim, ceza almadılar çünkü federasyonun başına zaten şahıs bu olayları hasır altı etmek için gelmişti zaten mevzunun başına. Demirören federasyonu bugünlerde yüksek ihtimal UEFA tarafından müebbet yiyecek aziz yıldırım'ı bile suçsuz buldu kararlar sonucunda. Bu işlerin başını aklayan adamlar bırakın da diğerlerini de aklasınlar. Ha madem hepsini aklıyosun bu fenerbahçenin bi kaç yöneticisi falan neden ceza aldı onu hiç anlamadım, aklıyosun madem hepsini akla

Amacım tartışma çıkarmak değil kesinlikle, size bişey ispat etmeye de çalışmıyorum ancak bazı şeyleri kabullenemiyorsunuz. Aziz Yıldırım net olarak bu pislikleri yaptı, mahkeme de UEFA da onayladı. Bu işi uzatmanız görüldüğü üzere size yarar sağlamıyor. Seneleriniz gidiyor. Daha bugüne kadar UEFA bi halt yiyemez, avrupa'da altı üstü bi dernek diyenler de yok ortada.

iyi de adı karıştığı için kovuldu serdar. şike yaptığı için kovulmadı ki. kulübün sahibi ben olsam ben de kovarım. maksat sonra benim başım ağrımasın.

biz de bu maçları izleyen insanlar olarak tüm samimiyetimizle bu maçlarda şike yok diyebiliyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: bcan402

bunlar fenerin maçlarıyla alakalı..bi de trabzonla alakalı olanlar var..hani şu ekinler yeşerdi mi muhabbeti...

ulan şikeyi bile düzgün yapamadılar trabzon hepsini yendi ve fenerle aynı puanda bitirdi ligi...

bi yerde şikeyi de yenerek 82 puan

bi yerde şike ve teşvikle 82 puan

hadi şimdi cevap yetiştirin bana..

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

quote:

bi yerde şikeyi de yenerek 82 puan

bi yerde şike ve teşvikle 82 puan

hadi şimdi cevap yetiştirin bana..

-- kalecisi bizim kaleye gelip gol arayan ve aynı kalecisi ile sizden 4 gol yiyen karabük,

-- 2 hafta sizle maçı olmasına rağmen Fenerbahçe-gençler maçına cıkarken; trabzon için oynayacağız diyen 3 oyuncuya sahip gençlerbirliği,

-- 1-0 yenilerek trabzona diyet borcumuzu ödedik diyen bursa,

-- fenerbahçeye çanakkale geçilmezi oynayıp, son dakikada gol yediğinde salya sümük ağlayan, trabzona karsı ise 25 dakikada 3 gol yiyen antep,

bu takımları bileğimizin hakkıyla yendik diyebilen delikanlı bir trabzonlu veya bileklerinin hakkıyla yendi diyebilen rakip takım taraftarı var mı ?

dediklerine katılırım ama Bursa maçı için anlamadığım bir nokta var.
    Futbolcularda bir rehavet ve geçen senenin verdiği bilinçaltı bir psikoloji olabilir eyvallah ama resmen maçı sattık der gibi diyet borcumuzu ödedik diye kim söylemiş?

• quote:

Orijinalden alıntı: _PerenaL

quote:

Orijinalden alıntı: PersPrensi23

En basitinden ilk maçta Serdar Kulbilge. Ankara'da oturduğum için alkaralar'da çok tanıdığım var. Serdar Kulbilge bu mevzulardan dolayı direk kulüpten kovuldu.

Diğer maçlardaki oyuncuları veya durumları da tapelere bakarak bulabiliriz, çok zor değil.

Gelelim şu neden ceza almadılar sorusuna? Aslında mantıklı bi soru Allah var. Cevabını da vereyim, ceza almadılar çünkü federasyonun başına zaten şahıs bu olayları hasır altı etmek için gelmişti zaten mevzunun başına. Demirören federasyonu bugünlerde yüksek ihtimal UEFA tarafından müebbet yiyecek aziz yıldırım'ı bile suçsuz buldu kararlar sonucunda. Bu işlerin başını aklayan adamlar bırakın da diğerlerini de aklasınlar. Ha madem hepsini aklıyosun bu fenerbahçenin bi kaç yöneticisi falan neden ceza aldı onu hiç anlamadım, aklıyosun madem hepsini akla

Amacım tartışma çıkarmak değil kesinlikle, size bişey ispat etmeye de çalışmıyorum ancak bazı şeyleri kabullenemiyorsunuz. Aziz Yıldırım net olarak bu pislikleri yaptı, mahkeme de UEFA da onayladı. Bu işi uzatmanız görüldüğü üzere size yarar sağlamıyor. Seneleriniz gidiyor. Daha bugüne kadar UEFA bi halt yiyemez, avrupa'da altı üstü bi dernek diyenler de yok ortada.

iyi de adı karıştığı için kovuldu serdar. şike yaptığı için kovulmadı ki. kulübün sahibi ben olsam ben de kovarım. maksat sonra benim başım ağrımasın.

biz de bu maçları izleyen insanlar olarak tüm samimiyetimizle bu maçlarda şike yok diyebiliyoruz.

Yorumunuz tamamen subjektif o yüzden bişey diyemeyeceğim. Yalnız bu pisliğe karıştığı için kovulduğunu Gençler yönetimine yakın arkadaşlarımdan duymuştum tabi inanmayadabilirsiniz bana diyecek lafım yok.

Zaten bi mevzunun içine ''inanmıyorum'' kelimesi girdi mi olay bayağı kişiselleşiyor. Yani siz inanmıyorsunuz ama biz inanıyoruz, yada mahkeme ve UEFA inanıyor. Neyse neticede karar çıktı artık bu tip tartışmaları manasız buluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Futbolcularda bir rehavet ve geçen senenin verdiği bilinçaltı bir psikoloji olabilir eyvallah ama resmen maçı sattık der gibi diyet borcumuzu ödedik diye kim söylemiş?

rahmetli başkanınız söylemişti. mekanı cennet olur inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rixos Premium

Şike iddaaları henüz gündemde bile değilken sivas maçını izlediğimde kalecının satın alındıgını anlamıştım..4 golde şaibeli.

o maçta volkanın yediği 3 gol de şaibeli demekki volkan da maçı satmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: acon18

quote:

quote:

Yav he he
    O kadar mahkeme
    O kadar tape
    Koca UEFA

kafan iyimi senin.?

Çok iyi
    Seninki?

• quote:

Orijinalden alıntı: mur@t_fb

quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

rahmetli başkanınız söylemişti. mekanı cennet olur inş.

yanlış biliyorsun kardeşim.Trabzon'a yenildiğimizde böyle bir laf etmedi başkan, ki bunu söylese resmen "biz şike yaptık, Trabzon'a yattık" demiş olurdu adam.

Trabzon maçından önce Fb ile karşılaştı Bursa ve maç 0-0 bitti.Bunun üzerine Trabzon maçından önce verdiği demeçte şöyle birşey dedi.

Trabzon bizim şampiyon olduğumuz sene FB'den puan alarak şampiyonluğumuzda etkisi olmuştu,biz de FB'den puan aldık dedi.

Senin bahsettiğin diyet bu, yani üstte verdiğin örnekle uzaktan yakından alakası yok.

Çok farklı şeyler.Birisi elinden gelen en iyi oyunu oynamak, diğeri oynamamak bilerek maçı kaybetmek.
    Birisi şikedir birisi futbolun gereği

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: acon18

quote:

quote:

Yav he he
    O kadar mahkeme
    O kadar tape
    Koca UEFA

kafan iyimi senin.?

Çok iyi
    Seninki?

anlamıastım zaten sayende benim kafada coştu..

• acon18 kullanıcısına yanıt
    öncelikle tapeleri doğru okumanı ve beyninle algılamanı öneririm...

nevzat şakarın tek sıkıntısı emrenin menejerini tehdit etmesi..

mahkeme tüm trabzonsporla alakalı kişilere beraat verdi..uefa soruşturma bile başlatmadı..

bi itirazın veya kanıtın varsa mahkeme de orda uefa da orda...

öyle sivaslı oyucuların yaptığı gibi duyumlarla kanıt olmaz...mahalle kadınları gibi dedikodu yapmaya gerek yok..
  • quote:

öncelikle tapeleri doğru okumanı ve beyninle algılamanı öneririm...

nevzat şakarın tek sıkıntısı emrenin menejerini tehdit etmesi..

mahkeme tüm trabzonsporla alakalı kişilere beraat verdi..uefa soruşturma bile başlatmadı..

bi itirazın veya kanıtın varsa mahkeme de orda uefa da orda...

öyle sivaslı oyucuların yaptığı gibi duyumlarla kanıt olmaz...mahalle kadınları gibi dedikodu yapmaya gerek yok..

emreyi tehdit etmesi uefayı alakadar etmez nevzat şakarla alakalı şikeyle ilgili ek rapor istedi sanki çok hukuk meraklısıymış gibi mahkeme falan deme hukuk dışısınız ben beynimle algılarım öyle bir ihtimal varda senin için üzgünüm ama...keşke yapacak bişey olsa sizin içinde..
  • mur@t_fb M kullanıcısına yanıt
    aynı mesajım senin için de geçerli

suçluluğu ispat edilene kadar her kişi her kurum suçsuzdur...bu maçlarla ilgili suç unsuru oluştuğunu düşünen varsa zaten dava açardı....hala daha açabilir...

koskoca fenerbahçe avukatları bu davaları açmayı düşünemedi mi bunun üstüne de sen düşündün ?
  • 1-2 sorum var, cevap verebilen olursa şike yaptığımızı kesinlikle kabul edeceğim.
    Karabük maçında kim kötü oynadı ?
    Golü karambolden atmadık mı ?
    Gol duran top sonucu zar zor kaleye girmedi mi ?
    Bizden maçı aldıktan sonraki hafta, Trabzonspor bu kadar zorlandı mı ? Karabük'teki o şike yaptı dediğiniz oyuncular daha mı iyi oynadı daha mı kötü oynadı ?
  • quote:

suçluluğu ispat edilene kadar her kişi her kurum suçsuzdur...bu maçlarla ilgili suç unsuru oluştuğunu düşünen varsa zaten dava açardı....hala daha açabilir...

koskoca fenerbahçe avukatları bu davaları açmayı düşünemedi mi bunun üstüne de sen düşündün ?

mahkeme görmüyor savcılar görmüyor fenere gelince her türlü soruşturma var trabzona gelince davayı fenerliler açsın
  • quote:

sorun da bu zaten

Fenerbahçe şike yaptı diye kim dava açtı da soruşturma başlatıldı ?

soruşturma açılması için dava açılmasına gerek kalmıyormuş demek ki.

ülkenin en değerli paşalarını terörist ilan edip içeride tutan '' özel yetkili mahkemelere '' güvenmiyorum ben.

haa, uefa da ceza verdi derseniz, uefa kendisi arastırmadan Türkiyedeki özel yetkili mahkemelerin kararları doğrultusunda ceza verdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gokhantiryaki1

http://i.capsspot.com/s/5/6/175757.gif

• 7-Eskişehirspor 1-3 fenerbahçe halil ünal denilen şahsiyetinde bu sorgulamalarda adı geçti hep ama ne hikmetse şike yapmamış o
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.