Şimdi Ara

Gelin şikeli maçları buldum. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
0
Favori
3.790
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: acon18

quote:

Orijinalden alıntı: PersPrensi23

quote:

quote:

quote:

quote:

Ha bu arada fenerbahçeli arkadaşlar sürekli şunu diyor. ''Biz alın terimizle uğraşarak aldık maçları, karşı takım çatır çatır oynadı bize karşı.''

Futbolcuların alın terlerine laf eden yok zaten bunu geçiyorum. Ama karşı takım çatır çatır oynadı konusunda şöyle bi sıkıntı var. Tapelerde görüldüğü üzere hiç bir takım komple satın alınmıyor. Bazı futbolcularla görüşülüyor yada yöneticileriyle vs vs. Zaten tüm takımın alınması gibi bişey söz konusu olamaz heralde. Zaten o futbolcuların yaptıklarını da kendi arkadaşları hata veya performansızlık olarak görüyor.

kim satın alındıysa maçları izleyip o oyuncuları etüt etmeye hazırım..sahada yansıyan bişey yok ha ben demiyorum sahaya yansımadı ceza almayalım ama yok işte..

İşte onu bilemezsin diyorum. Kendin mantık kursana, şike için para aldın sahada oynuyorsun. Etrafında mimiklerini bile çeken 50 tane kamera var. Çok dikkat eder, çaktırmadan görevini yapmaya çalışır, bi yandan da izleyen insanlara da ''vay be nasıl oynuyor ama'' dedirtmeye çalışırsın. Cİddi mevzu çünkü.

Neyse dediğim gibi bunun da bir anlamı yok. Bu sahaya yansıma muhabbetini de çıkaran biziz. Başkanınız bağlantıları kurduğu anda bitmiş zaten bu olay, boşuna tartışıyoruz.

o zaman şike yaptığınıda anlayamayız kendi itiraf etmedikçe.

Evet, şike yaptığını da yapmadığını da izleyerek anlayamayız. Burada hemfikir olduğumuza sevindim.

Ancak takdir edersin ki kimse de çıkıp ''ben şike yaptım'' demez. O yüzden delil denen bişey var. Adam öldüren ya da hırsızlık yapan birisi de ben yaptım demez. Delillerden yola çıkılarak tespit edilir adli makamlar tarafından.

UEFA da şikeye aynen böyle bakıyor işte. Maç öncesi bu şekilde bağlantı kurdun mu kurmadın mı? Kurduysan bu şike diyor. Bu fenerbahçe için özel bişey değil, evrensel bir kural yani.

bence evrensel değil art niyet var milan niye ceza almadı steau nun girişim yaptığı apaçık ortada..bu takımlar ceza yedi kendi ülke mahkemelerinden..

İşte dananın kuyruğu da burada kopuyor. Bu adamlar kendi federasyonlarından ceza yedikleri için (galiba eksi puan almışlar) UEFA bunlara bu şekilde bir ceza öngörmemiş. Aynısını M. Ali Aydınlar'da diyordu. Eksi puan verelim olayı kapatalım diye ancak siz kabul etmediniz. Başkanınızın yaptığı dik başlılığı da kulüp ödedi. Şike yaptığın ortaya çıksın ne kendi federasyonundan ne de UEFA'dan ceza alma, var mı böyle bir dünya sence?

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Benim şüphelendiğim tek maç Gençlerbirliği maçıydı o 18 maç içinde.Çok rahat kazanmıştık onu ondan öyle bir düşünceye kapılmıştım herhalde

Olm o da zor bitmişti ya. 2-2 olmuştu bi ara

Yok hatırlıyorum 2-2'ye geldiğini de sonra skoru hemen bulmuştuk sanki,bana çok rahat gözükmüştü o maç niye bilmiyorum ama.Dediğim gibi zaten sadece kişisel hislerim bu hiç bir kanıtım delilim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Yetherr beee yetherrr bıqrırdnz qrdeşim yetherrr

s.a qamber
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Benim şüphelendiğim tek maç Gençlerbirliği maçıydı o 18 maç içinde.Çok rahat kazanmıştık onu ondan öyle bir düşünceye kapılmıştım herhalde

Olm o da zor bitmişti ya. 2-2 olmuştu bi ara

Yok hatırlıyorum 2-2'ye geldiğini de sonra skoru hemen bulmuştuk sanki,bana çok rahat gözükmüştü o maç niye bilmiyorum ama.Dediğim gibi zaten sadece kişisel hislerim bu hiç bir kanıtım delilim yok

Boşver zaten delili olanlar da kahve, inşaat falan diyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Hell's Angel's

quote:

Orijinalden alıntı: EuroAsia

Yetherr beee yetherrr bıqrırdnz qrdeşim yetherrr

s.a qamber

a . s qnka bu ne byle bıqtrdılr yha yetherr dmeqtn yorulduq qnq
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

quote:

quote:

1-2 sorum var, cevap verebilen olursa şike yaptığımızı kesinlikle kabul edeceğim.
    Karabük maçında kim kötü oynadı ?
    Golü karambolden atmadık mı ?
    Gol duran top sonucu zar zor kaleye girmedi mi ?
    Bizden maçı aldıktan sonraki hafta, Trabzonspor bu kadar zorlandı mı ? Karabük'teki o şike yaptı dediğiniz oyuncular daha mı iyi oynadı daha mı kötü oynadı ?

Şikenin içeriği bu şekilde anladığınız gibi değil işte. Şike yeni patladığında bir spor hukukçusu UEFA'nın şike prosedürünü anlatıyordu. UEFA bir şike davasında sadece bağlantılara ve de maç sonucuna bakıyormuş.

Ör: Aziz karabüklü herangi biriyle bağlantıya geçiyor, bu sabitleniyor, tespit ediliyor ve de fenerbahçe maçı kazanıyorsa bu kayıtlara şike yapılmış diye geçiliyor. Yani bu sahada nolmuş, ne yapılmış, sahaya yansıdı mı, kulüplerle kişiler ayrılmalı vs vs kavramlarını zaten Tüpçü gibi şahıslar uydurdu. Bu kavramlar evrensel futbol dünyasında yok.

O yüzden sürekli maç kayıtlarını örnek göstermeniz size bişey kazandırmaz. Zaten şike yapan bir futbolcuyu da maç öncesi kayıtlar, belgeler, deliller olmadan kimse hayatta tahmin edemez. Bir kaleci uçacağı topa 1 saniye geç niyetlense golü yer, ekran karşısında anlayamayız. En fazla ''mal kaleci'' dersin. Ya da bir defans oyuncusu bir topa bir saniye geç hamle yapsa olan olur. Sizde şike yapan futbolcu sahada belli eder, çeki cebine koyar, sahanın kenarına uzanır gibi bir algı var sanırım ondan kabullenemiyorsunuz.

Yani diyorsunki Fenerbahçe herkesle görüştü, bütün şikeleri sadece Fenerbahçe yaptı ama maçlarda zorlanan taraf hep Fenerbahçe oldu, şike yapmamış olan Trabzonspor'un bütün maçları daha kolay geçti ?
    Futbol böyle gelişir aslında, şike yapıldığında maçları kazanmak zorlaşıyorsan yavaş yavaş soyutlanır değil mi ?

Fenerin hep zorlandığı Trabzonun hiç zorlanmadığı senin fikrin. Subjektif bişey yani. Başka biri de gayet tabi fener elini kolunu sallayarak kazandı maçlarını diyebilir.

Neyse bu maç maç değerlendirme olayına yukarda cevap verdim zaten anlamsız yani. Atıyorum fenerbahçenin 500 sayfalık tapesi çıkıyor, trabzonun da 10 sayfalık tapesi çıkıyorsa tabiki fenerbahçe odak noktası olur.

Maçı izleyip, tarafsız yorum yapanların yorumları çoğunlukla aynı yöndeyse ( %80 ) diyebiliriz, subjektif olmaktan çıkar, e tabi bu da benim düşüncem.
    Diğer cümlene ithafen ; Trabzonspor'da şike veya teşvik suçu ( tam hatırlamıyorum ) kanıtlanmamış mıydı ? TS niye UEFA'dan ceza almadı ?

• Benim anlamadığım şey şu madem emniyet bu kadar derin dinleme yapıyor her şeyi biliyor neden suçüstü yapmıyor? Sadece tapeler üzerinden bir soruşturma yürütülüyor. Çıkıp önümüze paraları koysalar kimse sesini çıkartamayacak.
  • acon18 kullanıcısına yanıt
    kardeş bi kaç maçı atlamışsın
    ankaragücü-gs maçı 0-8
    malatya-gs maçında malatyalı futbolculara gs tarafından giden para
    bunlarıda ekle bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: DİRENOM

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DİRENOM

quote:

Orijinalden alıntı: Kılpaçino

Bu davadan dolayı isterlerse 100 sene avrupadan ihraç etsinler, ben yinede bu maçların temiz olduğuna inanıyorum. Bu maçları izlemiş olanlar ne demek istediğimi anlar.

Yav he he
    O kadar mahkeme
    O kadar tape
    Koca UEFA
    ışi gücü yok can sıkıntısından mı çıkarttı bunları
    Kaç yönetici hapis yattı boşuna mı

kafan iyimi senin.?

Çok iyi
    Seninki?

o arkadaşınki kafa zaten iyi daha geçen gün hesap açmış(belkide fake hesabı) sabahtan beri futbol konularında hep gs'lilere sallıyor

• Çoğu kişi sırf FB aleyhine yazdığımı sancak ama neyse...

Bana kalırsa GB maçı hariç hiçbirinde kesin bir olay yok. SAdece tekrar izleyecek olursanız GB maçından fener inanılmaz rahat ve GB 2 golden sonra acayip bir şekilde maçı bırakıyor gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: nemesisfb07

quote:

1-Gençlerbirliği-F.Bahçe karşılaşmasında Gençlerbirliği oyuncularına para vermek GENÇLERBİRLİĞİ 2-4 F.BAHÇE

2-Ankaragücü-F.Bahçe maçına, rakip takım oyuncularıyla iletişim kurarak etki etmek F.BAHÇE 6-0 ANKARAGÜCÜ

3-F.Bahçe-istanbul Büyükşehir Belediye maçına bazı oyunculara para vererek etki yapmak F.BAHÇE 2-0 İSTANBUL BB

4-Karabük-Fenerbahçe maçında bazı oyuncuların arkadaşlarını iyi oynamamaya teşvik etmesi KARABÜKSPOR 0-1 F.BAHÇECE

5-Sivasspor-Fenerbahçe karşılaşması sonucuna bazı oyunculara para vererek etki etmek FENERBAHÇE 4-3 SİVASSPOR

6-Bilerek ve hileli olarak KATILIM kriterLERİ formunu eksiksiz doldurup UEFA’yı yanıltmak

geç bu işleri.. ortada şike falan yok ola ki dediğin gibi olsun biz şikeyi kendi kendimizemi yaptık parayı verdiklerimiz nerde onlar niye ceza almıyor ?? sallaması kolay tabi bos bos

bende fenerliyim aga sakin ol...

senin fenerli olduğun belli ama at gözlüğü takmışın resmen önündeki geröekleri görmüyorsun gelmiş burda niye o ceza almadı niye bu ceza almadı diyorsun sanane kardeşim milletten sen kendi işine bak

• Gs şampiyon olunca "temiz bir lig oldu" , Fb olunca "Şaibeli işler dönüyor" en gıcık kaptığım şey de bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen o maçların 1 tanesini izledin mi? Ankaragücü maçı dışında hepsinde kıçımızdan kan aldılar.
  • komutanların içeride olduğu yerde mahkemeye

lyon belhanda yı gördükten sonra uefaya

sahada ki o futbolu o son dakikada zor atılan golleri rakiplerin mücadelesini sivasspor un 4-1 den 4-3 e getirip son dakikaları tek kaleye çevirmesini karabük galibiyeti ve kalecinin yaptıkları antep maçında hakemi ve 90+5 de gelen golü gördükten sonra şikeye

İNANMAM ...

kimse kusura bakmasın objektifim ne görürsem onu yazarım ..

ayrıca o sayılan maçlardan ankaragücü maçı hariç hepsi şampiyonlar ligi zorluğunda geçmiştir ..
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

1-2 sorum var, cevap verebilen olursa şike yaptığımızı kesinlikle kabul edeceğim.
    Karabük maçında kim kötü oynadı ?
    Golü karambolden atmadık mı ?
    Gol duran top sonucu zar zor kaleye girmedi mi ?
    Bizden maçı aldıktan sonraki hafta, Trabzonspor bu kadar zorlandı mı ? Karabük'teki o şike yaptı dediğiniz oyuncular daha mı iyi oynadı daha mı kötü oynadı ?

Şikenin içeriği bu şekilde anladığınız gibi değil işte. Şike yeni patladığında bir spor hukukçusu UEFA'nın şike prosedürünü anlatıyordu. UEFA bir şike davasında sadece bağlantılara ve de maç sonucuna bakıyormuş.

Ör: Aziz karabüklü herangi biriyle bağlantıya geçiyor, bu sabitleniyor, tespit ediliyor ve de fenerbahçe maçı kazanıyorsa bu kayıtlara şike yapılmış diye geçiliyor. Yani bu sahada nolmuş, ne yapılmış, sahaya yansıdı mı, kulüplerle kişiler ayrılmalı vs vs kavramlarını zaten Tüpçü gibi şahıslar uydurdu. Bu kavramlar evrensel futbol dünyasında yok.

O yüzden sürekli maç kayıtlarını örnek göstermeniz size bişey kazandırmaz. Zaten şike yapan bir futbolcuyu da maç öncesi kayıtlar, belgeler, deliller olmadan kimse hayatta tahmin edemez. Bir kaleci uçacağı topa 1 saniye geç niyetlense golü yer, ekran karşısında anlayamayız. En fazla ''mal kaleci'' dersin. Ya da bir defans oyuncusu bir topa bir saniye geç hamle yapsa olan olur. Sizde şike yapan futbolcu sahada belli eder, çeki cebine koyar, sahanın kenarına uzanır gibi bir algı var sanırım ondan kabullenemiyorsunuz.

Yani diyorsunki Fenerbahçe herkesle görüştü, bütün şikeleri sadece Fenerbahçe yaptı ama maçlarda zorlanan taraf hep Fenerbahçe oldu, şike yapmamış olan Trabzonspor'un bütün maçları daha kolay geçti ?
    Futbol böyle gelişir aslında, şike yapıldığında maçları kazanmak zorlaşıyorsan yavaş yavaş soyutlanır değil mi ?

Fenerin hep zorlandığı Trabzonun hiç zorlanmadığı senin fikrin. Subjektif bişey yani. Başka biri de gayet tabi fener elini kolunu sallayarak kazandı maçlarını diyebilir.

Neyse bu maç maç değerlendirme olayına yukarda cevap verdim zaten anlamsız yani. Atıyorum fenerbahçenin 500 sayfalık tapesi çıkıyor, trabzonun da 10 sayfalık tapesi çıkıyorsa tabiki fenerbahçe odak noktası olur.

Maçı izleyip, tarafsız yorum yapanların yorumları çoğunlukla aynı yöndeyse ( %80 ) diyebiliriz, subjektif olmaktan çıkar, e tabi bu da benim düşüncem.
    Diğer cümlene ithafen ; Trabzonspor'da şike veya teşvik suçu ( tam hatırlamıyorum ) kanıtlanmamış mıydı ? TS niye UEFA'dan ceza almadı ?

Ben kanıtlanmamıştı diye hatırlıyorum. Mahkemenin ceza verdiği bi trabzon yöneticisi hatırlamıyorum şahsen.

• Fenerbahçe kendi kendine şike yapmış anlaşılan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.