Şimdi Ara

Gelin size adaletsizliği anlatayım. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet benim de en nefret ettiğim tipler onlar ben de böyle bir konu acmak istedim de geri sizi gördüm. Bu tiplerden malesef benim cevremde de çok var . bakın şimdi gerekci olalim hepimiz için para önemli hatta şu an ders çalışıyorsakta para için calismiyor muyuz ? İşte bu tipler sen geceni gündüzüne katıp ders çalışırken sevdiğin şeylerden feragat ederken onlar altlarinda arabayla (17-18 yaşında olmasına rağmen ) geziyorlar . sen kitap alırken bile paranın hepsini harcamamaya özen gösteriyorsun ama bu adamlar pahalı kafelerde restoranlarda oturuyorlar her günlerini güzel güzel yaşıyorlar okula eğlencesine geliyorlar. e tabi para olunca etraflarında bir sürü yalaka bir sürü kız dolaşıyor neredeyse istedikleri kızla çıkabiliyorlar kafe kafe gezebiliyorlar. Sen ise çıkışta otobüs bekliyorsun belki soguk havalarda yürüyorsun ki sırf bir meslegin olsun biraz para kazanasın ama bu adamin oyle bi derdi yok para zaten var meslek zaten hazır . işte adaletsizlik budur . Ve işin kötü yanı muhtemelen bu adam ilerde senden çok kazanacak . bir de bunların bazılarının babaları yandaş oluyor işleri daha da kolaylasiyor onlar daha da kötü. bu tiplerde bi cocuk zamanında bizim hocaya şöyle demiş :" Siz şimdi bu fen liselilere öncelik veriyorsunuz onlara önem veriyorsunuz ya ilerde hepsi bizim için çalışacaklar ." Ki malesef haklı da. Sizlere biraz icimi dökmek istedim isin bir diger kötu yanı da buna bir çözümün olmaması ...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: barbarmuzo

evet benim de en nefret ettiğim tipler onlar ben de böyle bir konu acmak istedim de geri sizi gördüm. Bu tiplerden malesef benim cevremde de çok var . bakın şimdi gerekci olalim hepimiz için para önemli hatta şu an ders çalışıyorsakta para için calismiyor muyuz ? İşte bu tipler sen geceni gündüzüne katıp ders çalışırken sevdiğin şeylerden feragat ederken onlar altlarinda arabayla (17-18 yaşında olmasına rağmen ) geziyorlar . sen kitap alırken bile paranın hepsini harcamamaya özen gösteriyorsun ama bu adamlar pahalı kafelerde restoranlarda oturuyorlar her günlerini güzel güzel yaşıyorlar okula eğlencesine geliyorlar. e tabi para olunca etraflarında bir sürü yalaka bir sürü kız dolaşıyor neredeyse istedikleri kızla çıkabiliyorlar kafe kafe gezebiliyorlar. Sen ise çıkışta otobüs bekliyorsun belki soguk havalarda yürüyorsun ki sırf bir meslegin olsun biraz para kazanasın ama bu adamin oyle bi derdi yok para zaten var meslek zaten hazır . işte adaletsizlik budur . Ve işin kötü yanı muhtemelen bu adam ilerde senden çok kazanacak . bir de bunların bazılarının babaları yandaş oluyor işleri daha da kolaylasiyor onlar daha da kötü. bu tiplerde bi cocuk zamanında bizim hocaya şöyle demiş :" Siz şimdi bu fen liselilere öncelik veriyorsunuz onlara önem veriyorsunuz ya ilerde hepsi bizim için çalışacaklar ." Ki malesef haklı da. Sizlere biraz icimi dökmek istedim isin bir diger kötu yanı da buna bir çözümün olmaması ...
    Hocam tam benim söylediğim adamu tarif etmişsin vallahi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.