Şimdi Ara

Gelin size adaletsizliği anlatayım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 senedir sevdiğim işi yapıp ortalamanın üstünde maaş almak için it gibi çalışıyorum. Sadece ben değil çoğu arkadaşım böyle çalışırken; derslerimizi engelleyen, kabadayılık yapan, sınıfın ders çalışmasını engelleyen bir yobaz var sınıfımızda. Adamın tek bildiği şey sataşmak ve bu adamın babası zengin. Şimdi bu adam hiç çalışmadan özelde inşaat mühendisliği okuyacak ve babası sayesinde çok zengin olacak. Bir de çıkmış sınıfta diyor ki:" İyi çalışın ilerde sizi yanımda çalıştırırım".

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up konu düşmedi

• Yani kardeş haklisinda bunun suçlusu devlet . Eğer izin verilmese bunlar olmazdı.

• Hocam o cocuğun babası olabilecekken neden o çocuk gibi olmak isteyesiniz ki? (edit:küfür veya sapık anlamda demedim anladınız işte)

• Sende inşaat sektörü çökünce anan da benim yanımda çalışır diyeydin kardeş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yenigeldimsa

Hocam o cocuğun babası olabilecekken neden o çocuk gibi olmak isteyesiniz ki? (edit:küfür veya sapık anlamda demedim anladınız işte)
    Yok hocam ben onun gibi olmak istemiyorum, sadece böyle birisinin çok haksız bir şekilde böyle bir konuma geleceğine ve başkaları engellemesine yanıyorum

• İnekyılmaz İ kullanıcısına yanıt
    Hocam siz tepki vermeseniz belki ne kadar gereksiz şeyler yaptığının farkına varır. Çokta şey yapmayın okula düzgün gidemeyen adam işinide batırır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • asıl siz kazanacaksınız baba parası yiyen bi serefsizin cok iyi statulere gelecegini dusunuyorsanizyaniliyorsunuz hadi diyelim oldu en azindan siz ben yaptim tirnaklarimla kazidim dersiniz kendi emeginize guvenirsiniz zenginlik daimi degil bu kafayla o cocuktan bi bok olmaz sikayet edin kardesim o yobazi sesinizi cikarin azicik hakkinizi yedirmeyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklitürkerkeği -- 26 Ağustos 2018; 14:33:47 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aq o kadar adam çocuğu dövemediniz mi çocuk sizi parasıyla mı dövecekti sanki toplu döverdiniz en fazla müdür kızardı

• göbeklitürkerkeği G kullanıcısına yanıt
    Hocam sen ne saçmalıyorsun ya ? Kimi kime şikayet edeceksin ? Adamın parası varsa bölüm barajını aştığı an kimse ona karışamaz artık. Sistem bozuk , sistemin değişmesi lazım. Çocuğun yaptığı yasal olmayan bir şey değil, yasal. Bu arada ders çalışmalarına engel oluyorsa bunu okula şikayet edebilir. (Zaten devlet okulunda olmaz. Temel liselerde oluyor bu olaylar).

• CSB

• playstation7 P kullanıcısına yanıt
    kendin soyluyorsun kime sikayet edecegini dedigin dogru temel lisede olurama kardesim bizi de vardi boyleleri biz hakkimizi yedirmedik calisma sinifi actirdik derslerde bile gidilebiliyodu hakkini arayacaksin hocam

• göbeklitürkerkeği G kullanıcısına yanıt
    Hocam demek istediğim şey o zaten. Eğer derste rahatsız ediyorsa adam şikayet edersin. Onun dışındaki diğer söylemlerine sistemin izin verdiğini söyledim.

• quote:

Orijinalden alıntı: playstation7

Hocam sen ne saçmalıyorsun ya ? Kimi kime şikayet edeceksin ? Adamın parası varsa bölüm barajını aştığı an kimse ona karışamaz artık. Sistem bozuk , sistemin değişmesi lazım. Çocuğun yaptığı yasal olmayan bir şey değil, yasal. Bu arada ders çalışmalarına engel oluyorsa bunu okula şikayet edebilir. (Zaten devlet okulunda olmaz. Temel liselerde oluyor bu olaylar).
    Hocam adamı şikayet etmedik mi sanıyorsunuz? Ettik. Ama değişen bir bok olmadı. İdare boktan. Ayrıca devlet okulunda oluyor bunlar. Sınıftaki kişilerle bi ton kez kavga etti ama huylunun huyu değişmez değişen bir şey olmadı.

• playstation7 P kullanıcısına yanıt
    haklisin hocam malesef sistem dedigin gibi

• Hocam adalet namlunun ucundadır o zaman başka çare kalmadı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İnekyılmaz İ kullanıcısına yanıt
    Hocam devlet okulundaysa işiniz kolay. Arayın MEB'i olmassa CİMER'e bildirin değişimi görürsünüz. Hemen ilgileniyorlar , öyle sallamazlar felan diye düşünmeyin.

• Tek başarısı sektörde iyi bir yere gelmiş birinin oğlu olmak. Sen bu adamı neden kafaya takıyorsun?

• En buyuk adeletsizlik farkli farkli bolumlerde okumak isteyen insanlarin ayni sinava girmek zorunda olmasi

ve OBP denilen okul puanidir.

He simdi diyeceksiniz sinav onemli calis iyi yere gel.2 arkadasim kocta yazilimci ikiside baraji sadece 10 puanla gecti. Bir tane endrustri meslekte arkadasim var kendi basina tek 3D yazici yapti.Ve buyuk ihtimal baraji zorla gecicek.Hayat. Ote yandan eskisehirde yazilim okuyan adamin ben yurtdisinda 1 ayda aldigim yazilim bilgimle onun 4. senede 30 k ile girdigi yerde bir bok yapamamasi ve yil sonu projesi diye gosteridigi seye sirittigim icin moralinin bozulmasi ve bir tek son gece sinav gecmeye kasmasi.

Hayat ozellikle Turkiyede zor.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.