Şimdi Ara

Gelin arkadaşlar New York' ta nasıl dayak yediğimizi anlatıyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
2
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konunun üzerinden aylar geçti ama bu sinir bozucu ama ayni zamanda trajikomik yasadigim olayi sizlerle paylasmaya karar verdim.

Öncelikle konuya Amerika' da ne isin vardi diye baslarsak work and travel ile 2015 yazinin haziran ayinda gitmis bulundum. 3 üniversite arkadasi Virginia Beach' e çalismaya gittik. Basimizdan geçen tonla olay var, kimi çok komik kimisi çok sinir bozucu. Ama nasil dayak yedigimizi anlatacagim.

Yaklasik 2,5 ay çalistiktan sonra isin wat kismini bitirip 2 haftalik bir travel kismi olusturduk. Rotamizi filan ayarladik son durakta New York' tu yaklasik 4 gün kalmayi planliyorduk. New York' a geçesiye kadar herhangi bir sorun yoktu gayet olagan gezip tozup egleniyorduk. Ta ki New York' a gelesiye kadar. Aksama dogru sokaklarda dolasirken karnimiz acikti, artik paramizin da dibini bulmanin verdigi açlik ile mcdonalds a gömülmüstük. Ilk siparisi verirken kasada ki kiz ile bi anlasamadik gülüsmeler filan oldu. Daha sonra bize nerelesiniz filan diye sorular yöneltti kizla bi 3-4 dakika yemekler gelesiye kadar sohbet ettik (burasini neden anlatiyorum sonra ki cümlelerde açikliga kavusacak) daha sonra menülerimizi aldik ikinci kata çiktik oturduk.

Içeride yaklasik 4-5 masada oturan insanlar vardi. Olay burda patlak vermeye basliyor. Çapraz masamda asyali olacaklar ki çekik gözlü oturan bir çocuk ile bir kiz vardi. Diger masamda da 3 tane izbandut gibi zenci, ilk bunlardan birisi o asyali dedigim çocuklarin yanina oturdu. Adam iste birçok sey anlatmaya basladi, sunlari yasadim bunlari yasadim. Iste basimdan birçok olay geçti bu duruma düstüm. Bende wat yaparken geçen sene gelipte böyle birkaç arkadasima musallat olmus bu zencilerin hikayesini dinlemistim, içimden kendi kendime sonunda para isticek herhalde diye mirildaniyorum. Bunlar klasik böyle turistleri bulur bu numarayi yapar para isterlermis. En son tabi olan oldu ve para istedi çocuklardan, çocuk ilk vermek istemedi ama yaninda ki diger 2 izbandut da gelince çocuk cebinden parayi çikartip vermek zorunda kaldi.

Bir yandan da gelip bari bize sarmasalar diyorum, çünkü cebimiz de hiç para yok banka karti ile alisveris yapiyoruz. Ve korkulan oldu, o zenci gelip bu sefer bizim masamiza oturdular. Simdi öyle bi durumda kaliyorsunuz ki bende kendim uzun boylu ve yapili bir insanim. Ama karsimda ki adam nerden baksaniz 2 metre boyunda 100 kilo herif, yaninda kiler deseniz keza öyle. Benim yanimda ki arkadaslarimda yapili insanlar. Neyse bu bilgileri verdikten sonra bizim adam konusmaya basladi. Iste hayatindan birseyler bahsediyor ( büyük ihtimal hepsi yalan ) en son konustu konustu ve give me 10$ dedi. Ben ilk basta ingilizce bilmiyorum ayagina yattim. Adam iste birton bana orda birseyler daha söylemeye basladi, arkadaslarina dönüp ingilizce bilmiyormus bu bilmemne çocugu filan diye arkadaslarina söyleniyor.

Cebinden para çikardi el hareketiyle bana bundan ver gibisinden birseyler söyledi, bende öyle diyince paramiz yok dedim. Buda nasil paraniz yok diyip iyice sinirlendi ve benim masada duran patatesleri suratima firlatti. Patatesleri suratima firlatinca olan oldu tabi, ilk birsey demedim dayak yicegimiz belli. Yaninda ki adamlarda kalkti geldiler, onlarda alip patatesi bizim arkadaslara firlatti, bir taneside benim arkadasa vurdu. Ondan sonra olan oldu zaten beyler, benim bi arkadasin kafasini gözünü kirdilar. Bu tuvalete kaçmaya çalisiyor o sirada can havliyle. Digeride tuvalete girdi ve kapiyi kapatti bizim çocuklar, bagiriyolar iste polisi arayin filan diye. Disarida bi ben kaldim ( bu esnada herkes bizi izliyor bi karisan eden yok, nede polisi arayan )

3 e tek kaldim beyler disarida. Alt kata dogru kosmaya yeltendim, biri hemen önüme atladi. Daha sonra çok güzel tekme tokat girmeye basladilar bana. 3 kisi olunca kapandim artik gittigi yere kadar dövseler baride bayilmadan etmeden kurtulsak. O sirada bi anda polis geldi ne oldugunu anlamadan. Elinde elektro soklari dogrulttular bi anda, ellerinizi kaldirin diye bagiriyorlar. O an dedim altima kaçiricam galiba hayatimda yasadigim en stressli anlardandir. Ne oks ne öss sinavi öyle stres yapmadi.

Polisler içeri girince tabi bunlar hemen geriye çekildiler ( simdi kiz olayi burda açikliga kavusuyor, o benim kasada ki hatun polisleri arayip burada turistleri sikistirip dövdüler diye ihbar da bulunmus ) benim kasim filan açildi tabi. Hastaneye gittik ilk bi dikis attilar, sonra polisler ifadelerimizi filan aldi. Birseyler filan imzalamamizi istediler, bende imza atmak istemedim sorun filan çikti. Amerikada ki Türk konsoloslugunu filan aradik, onlar sagolsunlar bize bi yetkili gönderdiler çok yardimci oldular. En son iste bürokratik seyler halledildi bizi saldilar.

Türkiye' ye döndük benim agiz göz sis, havalimaninda arkadaslar ailem bekliyor, surati kapata kapata geliyorum. Herkes tabi anlamiyor o an ne yaptigimi böyle tip tip bakiyor gülüyorlar göremedikler için. En son tabi geldim agiz yüz sis karsilarina hepsi bi sok oldu kaldilar. Ne oldu sana böyle, naptin sendeee söylede böyledee. Dedim durun anlaticam ya darlamayin bi beni.

Sonuç olarak beyler, kaliplida olsaniz karsiniz da 3 tane zenci çikinca dayak kaçanilmaz oluyor. Bi güzel dövdüler bizi

Neden gülüyorum derseniz, abi sen Türkiye' den kalk git elin Amerikalarina, new yorkta mcdonalds da hayatinda etmedigin kavgayi et. Bide hastaneye git, oradan yok konsolosluklarla ugras onlarla ugras, bunlarla ugras. Benim için güzel ani oldu. ( he bide sen vurmadin mi diye sorabilirsiniz, tabikide vurdum ama sonucu degistirmedi )

okuyanlar varsa eyvallah, iyi geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pink Floyd -- 25 Ocak 2016; 23:54:26 >

• Okudum, estafirullah hocam iyi geceler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dayak yemek nasıl bir duygu hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yazık olmuş. Sonra noldu o 3 kişiye?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İmza atmaktan neden çekindin? Nasıl sıkıntılar olabilir ki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryzen -- 26 Ocak 2016; 0:10:08 >
  • Bende yapacağım inşallah iyi bir üniversite kazanıp şu work and travel ı
  • Geçmiş olsun aga, hikayenin ilerisinde kasiyer kızla birtakım olaylar bekledim ama çıkmadı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • durumumuz yoktu okuyamadım
  • Durumumuz yoktu,okuyamadık
  • Güzel anı
  • Nigga Efect
  • Nasıl olsa dayak yiyicekmişsiniz dalsaydınız keşke Kavgadan sonra polisin felan size tutumu nasıl oldu Türk olduğunuzu öğrenince?
  • Uzunmus yarın okurum
  • Okuyun güzel anı
  • okudum ama keske sosyal bilimler okusaydim mühendislik bitti
  • "turistleri sikistirip dövdüler" hocam burayı anlamadım
  • ameriqano qurdo zenco
  • Öncelikle geçmiş olsun da dayak bitmeden polisin gelmesine ayar oldum bu nasıl bir hız
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.