Ankara'lı müzikseverlerin beğenisi ve değerlendirmeleri için Sonus Faber Cremona ve Ayon Orion II' yi de ATRA Showroom'da sizlerle buluşturduk. Bu muhteşem deneyime bizimle eşlik etmek için hepinizi bekliyoruz. Çok yakında dinleme testi ve kurulum fotoğrafları da burada.
Yakın zamanda Sonus Faber Luitoları dinleme imkanım oldu. Karşılaştırmalı olarak iki farklı hoparlörle de dinledim ( MA PL200 ve Polk Audio LMi 707) ben kendi adıma çok beğendim. Çok müzikal ve dingin bir sesi vardı. Eminim Cremonalar daha da iyidir. Fiyat seviyesi epey yukarılarda olmakla birlikte bir avrupalı olması bunda etken herhalde diye düşünüyorum. Hoparlör değişimi yapacağımı zaman ilk tercih edeceğim markaların başına Sonus Faberleri yazdım bile
Şimdiye kadar beklemen kabahat, ne o öyle Accuphase ile Rs8
Ben RS8 lerimi çok seviyorum ama Sistem resimleri başlığında paylaştığım yeni yerleşimle hoparlörlerin arasını 2,5 meterey çıkarınca ses daha iyi gelmeye başladı. Yeni yerleşimin şekli ve sesi eşimin bile hoşuna gitti. Bu sesi "şimdilik" içselleştirmeye çalışıyor ve her akşam 2-3 saat müzik dinliyorum. Ama önüme iyi bir fırsat çıkarsa da hoparlör alımı konusunda tabiiki değerlendiririm