Şimdi Ara

Gelin, Sonus Faber Cremona ve Ayon Orion II'den dinleyelim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
892
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Gelin, Sonus Faber Cremona ve Ayon Orion II'den dinleyelim

ATRA: Sonus Faber ve Ayon Ankara'da

Ankara'lı müzikseverlerin beğenisi ve değerlendirmeleri için Sonus Faber Cremona ve Ayon Orion II' yi de ATRA Showroom'da sizlerle buluşturduk. Bu muhteşem deneyime bizimle eşlik etmek için hepinizi bekliyoruz. Çok yakında dinleme testi ve kurulum fotoğrafları da burada.

İletişim Bilgileri

Telefon +90 - 312 - 219 68 84 (pbx)
    E-posta atra@atra.com.tr
    İnternet Sitesi www.atra.com.tr
    www.facebook.com/AtraMuhendislik
    Adres: Mustafa Kemal Mahallesi 2131 Sokak No:22/A Çankaya, 06520 Ankara

• Yakın zamanda Sonus Faber Luitoları dinleme imkanım oldu. Karşılaştırmalı olarak iki farklı hoparlörle de dinledim ( MA PL200 ve Polk Audio LMi 707)
    ben kendi adıma çok beğendim. Çok müzikal ve dingin bir sesi vardı.
    Eminim Cremonalar daha da iyidir. Fiyat seviyesi epey yukarılarda olmakla birlikte bir avrupalı olması bunda etken herhalde diye düşünüyorum.
    Hoparlör değişimi yapacağımı zaman ilk tercih edeceğim markaların başına Sonus Faberleri yazdım bile
  • Şimdiye kadar beklemen kabahat, ne o öyle Accuphase ile Rs8
  • Ben RS8 lerimi çok seviyorum ama
    Sistem resimleri başlığında paylaştığım yeni yerleşimle hoparlörlerin arasını 2,5 meterey çıkarınca ses daha iyi gelmeye başladı. Yeni yerleşimin şekli ve sesi eşimin bile hoşuna gitti. Bu sesi "şimdilik" içselleştirmeye çalışıyor ve her akşam 2-3 saat müzik dinliyorum.
    Ama önüme iyi bir fırsat çıkarsa da hoparlör alımı konusunda tabiiki değerlendiririm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.